Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.056
Cevap
516
Favori
1.320.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

204 tl aidatı var.bir yıl sonunda alınır.bütün kredi kartlarında 6 ay hareket görmeyen kartlardan işlem olmadan aidat alınmaz.

• dede06 kullanıcısına yanıt

aktif ettiğimiz tarihin 1 yıl sonrasındamı alıyor hocam ziraat ? peki aidata itiraz edince veriyorlarmı geri veya şu kadar harcamaya iade ederiz vs gibi şeyler yapıyorlarmı ? ben sırf kampanyaları için aldım kişiye özel değecek kampanyalar yaparsa zaten 1 yıl içinde 204tlyi geri vermiş olurda işte uğraştırırmı o konuda kararsızım.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

6ay belli bir harcamaya aidat iade özelliği var aktif kullanıp harcama yapıyorsanız zaten doldurursunuz onun haricinde diğer bankalara göre aidat rakamı uygun

• Arkadaşlar apple’ın kendi sitesinden iPad alsam hem e-ticarete hem de elektronik eşya 1000 e sayar mı?
  • Ziraat bankasi bank kart 18 kasım dan itibaren benden fast ve eft de ücret almaya başladı daha önce almiyordu.
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam doğrudan kart yüklendiği için yeni kartınızla kullanabilirsiniz bankkart var ise onunla da kullanım yapılabılır

• Yorumsuz...

Merhaba süper şubedeyseniz kart aidat ücreti yok.

evet aidatsız kartlar nakit avans ve kampanya dışında kalabiliyor be aidatsız kart için şubeye gitmenız gerekıyor

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt

Ziraat mobil uygulamasında

menü/ başvurular/yeni başvuru/ kredi kartı adımından başvuru yapabılırsınız

• mur@t_333 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam elektronik kampanyasında detayında diğer kampanyalar ile birleştirilemez ibaresi var. Aynı aynda ikisine katılım yapılmaz

Şube kullanmıyorsanız süper şube de yapabilirsiniz. O zaman aidat almıyor.
  • Selamlar ;

Ziraat Bankası uygulamasına sim kart blokesi olduğu için giriş yapamıyorum. Banka kartım ya da kredi kartım yok. Diğer tüm bankalarda yeni T.C. kimlik kartıyla sim kart blokesi kaldırılabiliyorken Ziraat Bankası'nda neden böyle bir uygulama yok, anlamak çok güç. Müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum. ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 19 Kasım 2024; 17:1:32 >
  • AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt
    Peki elektronik 1000i verir mi apple sitesi? Apple için sektör bilgisi bulamadım hiçbiyerde

beklentiyi yüksek tutma kişiye özel benim hatırımda kalan pek birşey yok. ben kurumsal özel anlaşmalı kart kullanıyorum bu sebeple aidat işine çok hakim değilim. Arkadaşlar harcama sözüne aidat iadesi olduğunu yazmışlar zaten yasa değiştikten sonra aidat yasal hale geldi. 2008 öncesi alınan kartlarda ücretsiz kart sunulmadığı için bir iade oluyordu. diğer bankalara göre aidat düşük ancak tüm kampanyalarda ziraat pos şartı var.hayırlı olsun.

• helsloot kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam kartınız olmadığı için sadece atm üzerinden kaldırabılırsınız maalesef.

Kart ile işlem yaptıkdan 12. Ay ekstresine aidat ücreti yansır. Kart aidat kampanyası ile ziraat mobil de 6 ay harcama sözüne alınan aidat kadar bankkart yüklenir

(klasik gold platin için harcama sözü farklı)

• mur@t_333 kullanıcısına yanıt

Hocam tamamen sektör kodu ile ilgili durum onu bilmıyorun

vatan bilgisayar da beyaz eşya sayıyor

bu iyimiş 4000 tl akaryakıt alımına 300 tl bonus

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

iyi ki şu ziraatten kurtulmuşum.

herkes 4*800 liraya 300 lira veriyor.

• erka1907 kullanıcısına yanıt

4 kere 800 tl harcamaya kimse 300 lira bonus vermez adam gider market alışverişini ordan yapar herkeste yapar

bide bu faiz oranlarında

ziraatın atm limiti düşük herkes 10 bin iken 7500 tl olması iyi değil

• 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.