Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: metin0 , EZEREY , jordi Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.321
Cevap
533
Favori
1.347.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.bankkart.com.tr
    Faiz Oranları ve Ücretler | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/faiz-oranlari-ve-ucretler
  • dede06 kullanıcısına yanıt

Standart Combo Kredi kartının yıllık kart ücreti 118 TL. Bende geçtiğimiz ay çıkarttım. Gönderdikleri sözleşme de yazıyor. Ayrıca kart ücreti ödemek istemezseniz 6 aylık belirli bir kart kullanımına ücreti iade etme gibi bir kampanyaları var.

• Tearz kullanıcısına yanıt

Süper Şube müşterisi olmak daha iyi değil mi? Hem kredi kartı aidatı yok hem de tüm şubelerden ücretsiz döviz çekebiliyorsunuz.

• Triplxt. kullanıcısına yanıt

Şartlarını yerine getiren için mantıklı olabilir ama bana göre gereksiz. Döviz vs. için kullansam olabilirdi. Zaten ilk yıl kart ücreti yok. Kart ücreti yüksek seviyelerde değil. 1 kere bankanın kampanyasından yararlansanız o kadar bankkart veriyor zaten.

Bir şartı yok ki. Şube değiştirildiği gibi kart aidatsız oluyor. Ücretsiz havale de ekstrası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 6 Ocak 2025; 15:33:53 >
    süper şube olunca hangi tip kartlarda aidat ücretsiz oluyor hocam
  • Prestij kart hariç, diğerleri ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar14

çoklu katılımlarda birleşmediği durumlarda ya ilk katılım yapılanı ya da düşük cashback olanı veriyor tam emin değilim

Geçen aylar da Troy Market 100 puan, ile Market 50 puan birleşmedi. İlk katıldığım kampanya Troy Market kampanyası olduğu halde düşük olan Market kampanyasının puanını verdiler. Yani 50 tl. Müşteri hizmetlerindeki çalışanlar da doğru bilgiyi bilmiyorlar. ilk görüştüğüm kişi ilk katıldığınız kampanyanın puanı yatar demişti. Kontrol edip tekrar aradığım da ikinci görüştüğüm kişi hayır ilk katılınılan kampanya değil , bankanın lehine hangisi daha iyi ise o yatar dedi. Yani bildiğin müşteriyi aldatıyorlar. İlk müşteri temsilcisinin dediğine göre işlem yapacak olsanız zarar edersiniz. Kayıt da açmıyorlar. Ziraat müşteri memnuniyetini pek önemseyen bir banka değil.

Süper Şube ile Süper şube platin müşteri farklı mı? Ben büyük ihtimal süper şube platin şartlarına baktım o zaman. Birde süper şube olunca İBAN değişiyor durumu doğru mu bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 6 Ocak 2025; 17:47:53 >

Doğrudur İBAN değişiyor.

• İBan değişiyor ancak eski ibana yatan ücretler yeni ibana direk aktarılıyor. Hiçbir sorun olmuyor o konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperkaya90

Geçen aylar da Troy Market 100 puan, ile Market 50 puan birleşmedi. İlk katıldığım kampanya Troy Market kampanyası olduğu halde düşük olan Market kampanyasının puanını verdiler. Yani 50 tl. Müşteri hizmetlerindeki çalışanlar da doğru bilgiyi bilmiyorlar. ilk görüştüğüm kişi ilk katıldığınız kampanyanın puanı yatar demişti. Kontrol edip tekrar aradığım da ikinci görüştüğüm kişi hayır ilk katılınılan kampanya değil , bankanın lehine hangisi daha iyi ise o yatar dedi. Yani bildiğin müşteriyi aldatıyorlar. İlk müşteri temsilcisinin dediğine göre işlem yapacak olsanız zarar edersiniz. Kayıt da açmıyorlar. Ziraat müşteri memnuniyetini pek önemseyen bir banka değil.

Alıntıları Göster

Ben iki kampanyaya da katılmıştım. Sadece Troy olanı verdi. Bazen yanlışlıkla ilk işlemlerde birleşiyor ama sonradan bir daha birleştirerek vermiyor iade.

Dediğiniz gibiyse visa olana hiç katılmamak daha iyi o zaman.

• elif6634 E kullanıcısına yanıt

Mobilden girdim bu kampanya göremedim nereden katılabiliriz yeni kredi kartı aldim

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Bankakart uygulaması güncel kampanyalar kısmında çıkıyor en üstte

Platin, Süper Şube’deki üst seviye oluyor. Hesap bakiyeniz 250 bin TL üzerindeyse otomatik olarak o seviyeye geçebiliyorsunuz fakat bu bakiyenin altında sadece 5 adet görev yapılırsa Platin olunabiliyor. Ücretsiz EFT/FAST gibi birkaç ekstra avantajı oluyor. Süper Şube’ye geçişte IBAN değişiyor.

• Merhaba Vodafone paye 1500 tl üstü yüklesek 100 tl puan kazanabilir miyiz? Daha önce yükleyip kazanan var mı? Fatura ödemesi yapacağım, vodafone pay ile yaparsam %10 geri ödeme de yapıyor (en fazla 75 tl)

• ArcHiMaN kullanıcısına yanıt

sanmam ziraat pos şartı var tüm kampanyalarda. vodafone pay denizbank posunda çekiyor diye biliyorum.

• Aynı anda iki puan vermiyor artık, bunu hale devam ettiren sadece paraf kaldı galiba. Ancak ziraat puan olmayan iki kampanyayı birleştirebiliyor. Örneğin geçen ay hem puan hem de bein sport paketini verdi. Bu şekilde 10 ocakta vatan kampanyasından indirimin yansıyacağını düşünüyorum

• Merhaba bankkart üye işyerlerini nasıl öğrenebilirim avantajdan faydalanmak için ? Ayrıca kredi kartini önerir misiniz?
  • fatih999 kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur hocam. Ayın 10 unu bekliyorum bende.
  • 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.