Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.328
Cevap
534
Favori
1.348.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öneririm. Yıllık 118 TL ücreti var. Eğer süper şube yaparsanız ücretsiz. Ben 2500 TL kampanyası için geçen ay açtırdım. Migros Sanal Market(Hemen'de geçerli değil), Mion, Amazon, Hepsiburada, Trendyol, N11 hepsi üye iş yeri. BİM üye işyeri değil. 1000 TL üzeri 250 TL kampanyasından hep buralardan faydalandım. Örnek olarak 1000 TL bir ürünü 9 taksit alırsanız da yine 250 TL veriyor. Tek çekmeniz gerekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 7 Ocak 2025; 16:22:13 >
  • Tearz kullanıcısına yanıt

Peki akaryakıtta hocam nelerde geçerli nasıl sormam gerekir bunun için? Ayrıca başvururken hangi kartı tavsiye edersiniz ve troy mu olmalı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW1

Peki akaryakıtta hocam nelerde geçerli nasıl sormam gerekir bunun için? Ayrıca başvururken hangi kartı tavsiye edersiniz ve troy mu olmalı ?

ilk mesaja bir bakın isterseniz.faydalı olabilir.

• RiorraW1 R kullanıcısına yanıt

Troy vs. onu sormuyor. Kafasına göre veriyor sanırım. Bana VISA denk gelmiş. Shellde vs. ziraat posları var. Eğer onlardan geçerseniz sayar.

Tamamdır hocam ne denk gelirse o zaman. Genel olarak bir çok kişi özellikle troy dediği için merak etmiştim.

Süper şube nasıl yapıyorsunuz bende kartimi yeni aldim bu hafta geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 7 Ocak 2025; 23:31:54 >
  • ArcHiMaN kullanıcısına yanıt
    Ban yükledım vermedi:)
  • Bankakart lirarlar ne zmaan yükleniyor ve online alışveriş dışında nerde kullanılıyor

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt

Ben süper şubeyi yapmadım.

Anında yükleniyor. Ben biriktirip yaptığım alışverişleri bankkart lira ile ödedim.

• 1700 kkb kart vermedi.
  • AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, eskiden hepsipaye yükleyince veriyor diye hatırlıyorum. Oluyorsa oradan yapayım bari.
  • Bende iş bankasından buna geçicem 2500tl bence güzel bir kampanya
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt

Ziraat Süper Şube kullanmanın riskleri var mı. Bir yerde biri yazmış,süper şubeli olursanız sizin haberiniz onayınız olmadan sizin hesabınız adına kredi çekilir,artık uğraş dur Ziraat bankasıyşa mahkemelik ol, yazılmış. Sanırım Twitter X`de yazmış biri.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kaç aydır süper şubeliyim öyle bir şeyle karşılaşmadım.
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

o normal hesap acınca da olur bence adam hesabı çaldırmış problem orada

• Bu bankakart ile herhangi bir akaryakıt şubesine gitsem akaryakıt alsam 250 yatarmi yoksa ziraat posundanmi çekilmesi gerekli
    Ziraat şart
  • Arkadaşlar bankkart ile sim kart bolkesi kaldırılabiliyor mu ?

• RiorraW1 R kullanıcısına yanıt

https://www.bankkart.com.tr/program-ortaklari

• 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.