Android sürümünüz kaç hocam ve uygulama güncel mi? Belki kısım kısım güncelleme veriliyor olabilir. Ya da sizin telefonda farklı ayarlamalar mı mevcut? |
Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (540. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tasarımın değiştiğine dair Play Store yorumları gördüm ama benim değişmedi henüz hocam.
-
android 14 benim, bu sabah bende değişmiş dün eski halindeydi. Yeni sürüm daha iyi olmuş.
-
Ben de görüşlerimi yazarım hocam değişince.
-
Android 13 uygulamada güncelleme gözükmüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kısım kısım yayınlanıyor diye tahmin ediyorum hocam güncelleme. Şu an bende de yok. Android 11 benim.
-
Arkadaşlar 30.000 üzeri elektronik 1000tl bank kart lira kampanyası için hepsiburada geçerli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba dostlar
Bende kredi kartına başvurmayı düşünüyorum fakat kart iadatsız mı aidatlı mı?
bununla ilgili bir bilgi göremedim
aydınlatırsanız sevinirim
-
Aidatlı oluyor, kartın gold vs. olmasına göre de fiyatı değişiyor. Süper Şube müşterisi olursanız kart aidatı muafiyeti oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süper şube kullanıyorsanız eğer aidatsiz kredi kartı kullanırsınız
Ama bağlı olduğunuz bir şube var ise 1.yılın sonunda kullandığınız karta bağlı kart aidat yansır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hepsiburada birçok ürün satıldığı için muhtemelen saymaz pos cihaz kodu kaynaklı
Evet şimdi şikayetleri okudum paraf karttada hepsiburadayı elektronik saymamışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba bende aidatsız Bankkart var.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154895646
-
Sizin paylaşım baya eski kalmış. Bende master kart var kampanyalara katılıyor fakat visa katılamıyor mu ? Bu hala geçerli mi, çünkü paylaşımınızdan 2 sene geçmiş.
teşekkürler arkadaşlar, süper şube mantıklı geldi bana şuan
Süper şube ye geçmemi öneririr misiniz?
Herhangi bir dezavantajı var mıdır?
-
Desavantaj fazla görmedım.
Eft havale indirimli eğer görevleri yaparsanız ücretsiz
Kredi kartı aidatsız
Sadece kredi gibi durumlarda şubeye gidiyorsunuz şube yardı oluyor
Hocam katılıp katılmama durumu kampanyadan kampanyaya değişiklik gösteriyor. Bazılarında aidatsızlar kesinlikle katılamazken bazısında katılmaya izin veriyor. Bankkart uygulaması üzerinden de kontrol ediyorum sürekli. Katılmak istediklerimde katılmayı deniyorum bazısında kartın uygun değil diyor mesela bazısında katılım sağlatıyor ama sağlanılan faydadan kırpıyor (mesela taksit sayısı gibi ya da puan kazancı gibi) Bazısında da tam fayda veriyor. Yani kampanyaları denemem gerekiyor net anlamak adına çünkü bazen kampanya detaylarında aidatsız kartlarla ilgili detay vermeyebiliyorlar katılabilir katılamaz vb.
Bu arada bir bilgi vereyim. Bankkart ücretsiz visa ürününün ne Ziraat mobilde ne de Bankkart uygulamasında görsel ve logosu yok. Kırmızı bir arka planda kart noları sansürlenmiş halde yazıyor sadece. Yıllardır da böyle yani logo ve görselleri yok kartın uygulamalar üzerinde.
-
ziraat bankasına 1 milyon vade koyup prestij plus almak mı yoksa o parayı daha yuksek faizden baska bankada degerlendirip lounge hizmetlerinden ucretli faydalanmak mı daha avantajlı?
-
kisiye ozel faiz verebiliyorlar miktara göre, o yüzden onu öğrenip getirisine oranla harcayacağınız lounge parasını vs. öyle hesaplayın bence.
Diğer bankalarda da lounge sunan kartlar vardır mevduata karşılık, olayı daha da karmaşıklastirmak isterseniz
Slzin kart baya eski kalmış sanırım, uygulamada görsellerde bile yok diyorsunuz, bence değiştirip süper şubeye geçiş yapın, böylece tüm kampanyalara katılabilirsiniz diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X