< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (539. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bankaya sor o zaman dostum. Ben hedef tamamlamadığım için sürekli kesiliyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçen ayki hepsiburada 1500/150 vardı ya + 1500/100 e-ticaret ile kombo yapmıştık.
-
ben de onu soruyorum en son eft ücreti ne ödediniz ve ne zamandı
-
aynen 3,20 yapıyor, yılbaşından sonra değişmiş olabilir ama 26 kuruştan da 3 küsüre çıkması çok yani
Normalde 6 küsür tl, süper şube müşterisi olduğum için indirimli. Süper şube platin müşterisi olunca ücretsiz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156563298/sonsayfa
Süper şube ana konusudur değerli forum arkadaşlarım.
-
Arkadaşlar kredi kartiyla hepsipaye 2500 TL yüklesem 100 TL bankkart lira veriyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
migrostan ziraat kredi kartımla alışveriş yapıyordum, 1200 tl lik alışveriş için ödeme ekranında 1380 tl yazıyor. Normal midir, provizyon için fazla mı çekiyor?? Acil yardım ltfn..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet. Ertesi gün alışveriş tutarı kadar görünmüş olur. 1 gün provizyonda fazladan ücret gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 11 Şubat 2025; 13:37:33 > -
Verir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende ek olarak yeni kart aldığım için galiba 2.500 e 500 var onu da veriyor mu acaba bilginiz var mı?
Eğer ki sıfır dan kredi kartı almış iseniz sadece 2500 /500 olanı verir ,ziraatte çoğunlukla kampanyalar birleşmiyor.Hepsine katılsanız dahi büyük olan ödülü verir.
-
Anladım hocam, 1000/250 bittikten sonra onu denerim :)
Ziraat mobil ve Bankkart uygulamasında ekran görüntüsü alınmıyor. Bu durum düzelecek mi bilginiz var mı?
-
bunu bir güvenlik özelliği olarak getirmiş olabilirler..
Apple da yok galiba çünkü benim android mesela Apple olan arkadaş ile test ettik o ekran görüntüsü alabiliyor ben alamıyorum.
-
benim de android ve ekran görüntüsü alabiliyorum
-
ios da sorun yok ekran görüntüsü için. uygulamaya yeni güncelleme gelmiş....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X