Kart baya eski hocam. Süper şubeye ben de geçmek istiyorum aslında ama bakalım hocam hayırlısı inşallah Uygulamayı güncelledim ekran görüntüsü aldırmıyor şu an. Eğer aldırırsa eklerim görselleri yeniden. |
Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (541. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kredi kartının yıllık ücreti nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süper şubenin avantajı nedir?
suan lounge icin en avantajlı banka hangisi
-
Total kampanyası için Ziraat POS üzerinden 800₺ NFC ile ödeme yaptım ve 25₺ Bankkart Lira verdi. Kampanya QR ile ödemeye özeldi diye biliyordum ama NFC ile ödemeye de puan verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hep böyleydi zaten. QR kampanyalarında NFC'yi de sayıyor.
-
Süper şube müşterisi olarak yeni kart çıkarttım. 2500 500 kampanyası görünmüyor nasıl kayıt olabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ziraat mobil harici, telefona bankkart mobilide kuruver. Ayrıca sanırım kartını ATM den şifreli giriş yapıp, ve veya kartını gene ilk işlemde fiziki şifreli işlemde kullanmak gerekir, mesela a101 vs gidip bir poşet al temassız değilde şifreli işlem yap.
Sonrasında ziraat mobil haricinde bankkart mobil den kampanyalara katıl, arada sırada sana özel kampanyalarada bak ve mutlaka katılı işaretle sonra kullan kartını.
Bana ziraat süper şube temsilcisi en garanti yintem bu demişti. O zaman tüm sana göre olan kampanyalar gözükür olur demişti
Teşekkürler bankart mobil kurulu ama karta bugün başvurdum onaylandı onu bekleyeceğiz artık
Ziraat mobil uygulaması güncellenmiş.
Eski görünüme dönme şansımız olabilir mi acaba?
-
bankkart kampanyaları amazon alışverişlerinde geçerli oluyor değil mi
bankkart posundan geçiyor mu?
Merhaba hocam e ticaret için geçerli oluyor genelde
Evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X