Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: umityasar , emronr Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.882
Cevap
562
Favori
1.391.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #39
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

rica ederim

• abormen kullanıcısına yanıt
    Ben de almadım hiç yazanı okudum sadece faiz işlemesini gerektirecek bişey yok ki ama zaten siz karta para yükledikten sonra o parayla alacağı anlaşılıyor yazıdan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, ziraat prestij kart kullanıyorum ama daha önce kart yıllık ücreti kesilen oldu mu ve iadesi sağlanıyor mu acaba?

• Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam prestij kart için iade Malesef yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam iptal edeyim o zaman pek bir avantajını görmedim şimdiye kadar 1440 tl aidat yazıyor  

Ne zaman çıkarttığımı bulamadım ekstrede ilk gözükeni baz alıyorum ama belki kısıtlı gösteriyordur emin olamadım çıkartma tarihimden de

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

merhaba,

sonradan taksit kartın lasmanı yapıldığı günden bu güne her ay bir ay uzuyor (5 yıl+) tabi zaman içinde evrime uğradı ilk başlarda tutar ve limit sınırı olmaksızın başladık önce 6 taksit sonra 4 derken şimdilerde 5 işlen 4 taksit ve 100 k ve kısıtlı sektör ile uygulanıyor bu taksit sayısı extre dönemi içi ile sınırlı yani her ektre dönemi içinde bunu aylar değise bile 5 kez kullanabilirsin.

puan kazanımı konusunda en önemli şart her alışveri için ziraat pos şartı istiyor ve %95 combo yapmıyor.

her takvim ayı başında ayın sektörü diye bir kampanya oluyor (eğitim ulaşım gibi)oda uyarsa extra bir kazanım sağlaya biliyor.

bence kartın en önemli özelliklerinden biri nefes ayları. her takvim yılında iki kere extre nin yarısını ödeyerek nefes ayına başvuruyorsun mobil uygulamadan, extrenin kalan bakiyesi ücretsiz faizsiz bir sonraki ektreye erteleniyor. bu işlem iki ay üst üste olmuyor. şartlar sitesinde mevcut.

www.bankkart.com.tr
    Ekstrenin Yarısını Bir Sonraki Aya Faizsiz Ertele! | Genel Kampanyalar | Kampanyalar | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/genel-kampanyalar/ekstrenin-yarisini-bir-sonraki-aya-faizsiz-ertele

geç olmuş ama trenin son vagonuna binmişin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 18 Şubat 2025; 12:42:36 >

• dede06 kullanıcısına yanıt

seni dinledim aslında emekli başlığında yazdığın anda başvurdum ziraate ama neden ise bana bankkart para kartı hariç birşey vermedi. hatta hesaba hatırı sayılır GRaltın yolladım aylarca tuttum. her kredi kartı başvurum kabul olmadı. sonra süperşube yi okudum , gerçi ben onun için kuveyttürk ve enparayı kullanıyordum. yıllarca aylarca dibine kadar kullandım BES ek ödemelerimi taksit yaptım, ziraate o sebeble geçeyim istedim, superşube ye zaten kendileri zorunlu geçirdi, bir sms ile duyurdu. Zaten boşta duruyordu. Sonradan bir mesaj size aidat yok şu beleş şu indirimli mesaj bombardımanları olunda DEDE06 bana demişti dedim hemen başvurdum ama gene kabul edilmedi, şubeye gittim yok siz supersube siniz , supersube aradım veryansın ettim carladım, telefone çıkan kızcağız benim dediklerim üzerine bir yazılar yazdı birkaç gün sonra beni genel md lük aradı ama güncel bilgiler yani son emekli maaş pdf si barkodlu olsun daha iyi vs, kimlik vs de sanırım sisteme yolladım, okunmadı vs birkaç deneme sonrası kart çıktı. Keşke aralık kampanyası, ocak kampanyası baksaydım, salaklık ettim. Keşke seni zaanında dinlediğimde bu veryansın , carlamayı yapsaymışım. Bu kart benim 35 senelik Yapıkredi bankamdan daha iyi. Kuveyttürk zaten kısıtladı sonradan takidi devletin hükümetin kurallarını bile kısıtladı. Sadece enpara kaldı elimde , bu ilaç gibi oldu bana. Tekrar teşekkürler senin önerin ile hep aklımda olan , am trenin son vagonuda olsa bindik bakalım.

buralardan sizler paylaştıkça takip edip yarralanacağız artık.

saygı ve sevgilerimle,

bilmiyenler içn emeklilik konusunda fikirlerine paylaşımlarına değer verdiğim forumdaşlardan biridir @dede06

• Son zamanlar Hepsiburada'dan sipariş veren oldu mu, sektör ne geçiyor? 30b civarı tablet alımı için, Ziraat'te elektronik kampanyası gördüğümden soruyorum.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    HB Elektronik saymaz

• online akaryakıt alabileceğim sadece aytemiz mi var ? o da bana çok uzak 15 km anasını satıyım , opet yakıt kart son ermeseydi alırdım 10 adet 1000 liralık  

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Hepsipay e yükleyin QR ödemeyle istediğiniz benzinciden alın.

• melihgs kullanıcısına yanıt
    Hepsipaya yükleyince ne gibi avantaj oluyor ?

• kripto2n K kullanıcısına yanıt
    arkadaş yeni kart almış sanırım ona avantajı var. 1000 tl harcamaya 250 veriyor.

• kripto2n K kullanıcısına yanıt

Hepsipayi bemzincide kullanabiliyormuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    QR ödeme geçen her yerde kullanırsın. Benzin market bakkal vs vs.

• Arkadaşlar, süper şubede hedefleri gerçekleştirmeme rağmen sayaç işlemiyor, sebebi nedir yada başına gelen var mı ?

• İlk defa Bankkart alanlara 2500 TL alışverişe 500 TL puan uygulamasında dikkat edilmesi gereken bir detay var.
    Örneğin 5000 liralık bir alışveriş yaptınız ve 500 TL puan kazandınız; sonrasında alışverişin 2500 liralık kısmını iade ettiniz, banka 250 liralık puanı geri alıyor.
    Yani iade miktarının toplam alışverişe oranı doğrultusunda puanı da o oranda geri alıyor.
    Diğer bankalar iade işlemlerinde, kampanyadaki alışveriş sınırının altına düşmedikçe puanı geri almazken; Ziraat Bankası'nın bu davranışı ilginç ve bir o kadar da adaletsiz geldi bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgs

Arkadaşlar, süper şubede hedefleri gerçekleştirmeme rağmen sayaç işlemiyor, sebebi nedir yada başına gelen var mı ?

bazı görevlerde oluyor hocam hangisinde sorun yaşadınız?

• kacanga kullanıcısına yanıt
    Mesela bankkart mobil e bir çok kez giriş yaptım ama sayaç işlememiş.

• melihgs kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı silip tekrar kur veya verileri temizle tekrar giriş yap o zaman sayaç işliyor. Kullanıcı silme varsa o da olur ama yok sanırım ya da ben bulamadım

• 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.