Bildirim
Ziraat Bankası Havale Ücreti.?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up. -
Tekrar yukarı.
İnternet sitelerinde bulamadım. -
http://www.ziraat.com.tr/default.asp?sayfa=tr/bireysel/sikca-sorulan-sorular.aspx&anagrup=bireysel
bu adreste soruna cevap alabilirsin. -
hort konu oluyor ama ziraat bankasını niçinde havale ücretlerini bulamadım yardımcı olabiliecek olan varmı yada havale parası almayan bankalar hangileri googlede aratınca eski konular çıkıyor.. -
Ziraat Bankası ATM'lerinden havale işlemi ücretsiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
Ziraat Bankası ATM'lerinden havale işlemi ücretsiz.
bende bunu arıyordum oh be 20 tl felan denmişti başka bi başlıkda.... -
bankadan hesabıma para yatırıldı az önce ... 30 tl kesmişler bu nasıl bir anlayıştır . Öğrenci olduğum söylendiği halde şerefsizler haram zıkkım olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: nexia
bankadan hesabıma para yatırıldı az önce ... 30 tl kesmişler bu nasıl bir anlayıştır . Öğrenci olduğum söylendiği halde şerefsizler haram zıkkım olsun
Maalesef yapılacak bir şey yok. Hangi bankaya giderseniz gidin, Banka veznesinden hesaba para yatırsanız aynı ücretlerle karşılarsınız. Aslında göndermeden önce bankaya danışsaydı en ucuz nasıl yollarım diye. yada bankamatik'ten kartsız işlem yapsaydı bile yine ücret ödemezdi. -
arkadaşlar eft den para gönderirken talimat her hafta tekrarlansını işaretlemişim..onu int. sitesinden nasıl iptal edeceğim? -
eft talimatlarından iptal edebilirsin. yada çağrı merkezini aramanı tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X