Şimdi Ara

Ziraat Bankası Havale Ücreti.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın ziraat bankasından gidip para yollayacam bir hesaba ve benim ziraat hesabım yok. Bankadan yollayacam.

Ne kadar alırlar ücret olarak?

• Up.
  • Tekrar yukarı.

İnternet sitelerinde bulamadım.
  • hort konu oluyor ama ziraat bankasını niçinde havale ücretlerini bulamadım yardımcı olabiliecek olan varmı yada havale parası almayan bankalar hangileri googlede aratınca eski konular çıkıyor..
  • Ziraat Bankası ATM'lerinden havale işlemi ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Ziraat Bankası ATM'lerinden havale işlemi ücretsiz.

bende bunu arıyordum oh be 20 tl felan denmişti başka bi başlıkda....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti Bankası Dolar Hesabı
    7 yıl önce açıldı
    Ziraat Bankası Müşteri No ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bankadan hesabıma para yatırıldı az önce ... 30 tl kesmişler bu nasıl bir anlayıştır . Öğrenci olduğum söylendiği halde şerefsizler haram zıkkım olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexia

bankadan hesabıma para yatırıldı az önce ... 30 tl kesmişler bu nasıl bir anlayıştır . Öğrenci olduğum söylendiği halde şerefsizler haram zıkkım olsun

Maalesef yapılacak bir şey yok. Hangi bankaya giderseniz gidin, Banka veznesinden hesaba para yatırsanız aynı ücretlerle karşılarsınız. Aslında göndermeden önce bankaya danışsaydı en ucuz nasıl yollarım diye. yada bankamatik'ten kartsız işlem yapsaydı bile yine ücret ödemezdi.
  • arkadaşlar eft den para gönderirken talimat her hafta tekrarlansını işaretlemişim..onu int. sitesinden nasıl iptal edeceğim?
  • eft talimatlarından iptal edebilirsin. yada çağrı merkezini aramanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.