Arkadaşlar ben öğrenciyim ve kredi alıyorum ziraat bankasından şu öğrenci kredisinden . neyse geçen arkadaşın tkei para göndercekti benim karta sonra hesap numarasına gönder dedim bende bilmiyorum kartın üstündeki 16 harfli sayıyı söyledim ama olmadı öyle bir kişi yoktur dedi bunun üstüne hesap nosu değilde kredi kartına gönder seçeneğini seç dedim atm den onu seçti yine o 16 haneli sayıyı söyledim sonra dediki atm bozuk hata verdi. Yani diyeceğim şu arkadaşlar biri bana atmden para göndercek ama nasıl olcak bu hesap nosunu nasıl öğrenirim yada kart üstünde yazan 16 hane kredi kartı numarasımı çözemedim halen
normalde hesap no kartın üstünde yazan 4+8+4 şeklinde olan numaradır. ama benim yaşadığım gibi bi durum yaşıyor olablirsin. banka şubesini kapatmış hesapları başka şubeye aktarmışlar hesap numarasının ilk 4 ve son 4 hanesi değişmiş. atmye kartı takar detaylardan bakarsın hesap noya
quote:
Orijinalden alıntı: this-is-it
normalde hesap no kartın üstünde yazan 4+8+4 şeklinde olan numaradır. ama benim yaşadığım gibi bi durum yaşıyor olablirsin. banka şubesini kapatmış hesapları başka şubeye aktarmışlar hesap numarasının ilk 4 ve son 4 hanesi değişmiş. atmye kartı takar detaylardan bakarsın hesap noya
hocam şimdi kartı takınca atmye nerden bakıyorum işlem sırasını bi yazarmısın bi zahmet
o kadarını hatırlamıyorum tabiki ama menüden bulursun hesap bilgilerini
quote:
o kadarını hatırlamıyorum tabiki ama menüden bulursun hesap bilgilerini
şimdi kartım üstündeki 12 hane ne oluyor kart numarasımı oluyor ? çünkü bana para yatırcak olanlara veriyorum kredi kartına para yatır diyerek yapsalar kabul olurmu ?
kartın üstünde 12 haneli bi sayı yok. iki tane 16 hane var. biri kart diğeri hesap numarası
quote:
kartın üstünde 12 haneli bi sayı yok. iki tane 16 hane var. biri kart diğeri hesap numarası
kardeşim şimdi internetten girip baktım hesap numarama ama 15 haneli :/ ziraat atmsnden yazarken ortadaki bir hane boş kalıyor ?