Şimdi Ara

Ziraat Bankası Vakifbank Halk Bankasi ve Sekerbank Konut Kredi Faizlerini indirdi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
28
Favori
39.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sende ödeme yapma kredini öde hesabında para bırakma besi çekmesin bırak arasınlar param yok de. Besi ödeyemiyorsun diye kafana silah dayayacak değiller ya kredi kullanırken bes ödeyecek diye saçma sapan taahhüt imzalattıklarını sanmıyorum. Adı üstünde bes bireysel emeklilik ister öderim ister ödemem
  • needacar kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru ama hükümet geçen sene zaten kira istisnasını düşürdü. Daha ileriye gitmez bence. Mütehhatit de para olmayabilir ancak dediğim gibi aynı binayı aynı yere bu Maliyetlerle yapamazlar. Arsa fiyatları düşmesi kat karşılığı oranlarının düşmesi evin fiyatını düşürür. Parası olan çok adam var bu ülkede senelerdir kenara atmışlardır 3 5 milyon 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen.md kullanıcısına yanıt
    Bireysel krediler iptal edilemez geri çağıralamaz.

• Meandroslu kullanıcısına yanıt
    Para bırakmasan ne olur ek hesap açılıyor

• Bes için sanal kredi kartı verdim ya kartı iptal ederim ya da limit sıfırlarım

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    eeee, bir donald trump kolay yetişmiyor.
  • Arkadaşlar bu ziraatin bes başa bela nasıl kapatacağız bunu ?

• bytepire B kullanıcısına yanıt
    Tasarruf yapıp da dolar altın alanlar hele borsaya girenler uyku uyuyamıyor. Ha arttı Ha düştü keşke sabah gireydim, keşke akşam çıkaydim falan diye daha büyük stres yapıyorlar. Böyle param yok kafam rahat. Ev aldım taksit ödüyorum kalanı da hepsini yiyiyor um.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Arkadaşlar bu ziraatin bes başa bela nasıl kapatacağız bunu ?
    istediğiniz zaman çıkabiliyorsunuz hocam, hemen çıkış işlemi başlatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

istediğiniz zaman çıkabiliyorsunuz hocam, hemen çıkış işlemi başlatın

Alıntıları Göster
    bankadan mı başvuruyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SteeL|

bankadan mı başvuruyoruz

Alıntıları Göster
    bes'i yapan ziraat mi? bes niye zorunlu arkadaş yav eğer ilk defa bes'li iseniz, 2 ay çıkamıyorsunuz diye biliyorum
    bankayla tekrar görüşün, 2 ay zorunluluk yoksa hemen çıkın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bes'i yapan ziraat mi? bes niye zorunlu arkadaş yav eğer ilk defa bes'li iseniz, 2 ay çıkamıyorsunuz diye biliyorum
    bankayla tekrar görüşün, 2 ay zorunluluk yoksa hemen çıkın

Alıntıları Göster
    ben 0.88den çekmiştim o yüzden bes zorunlu demişlerdi bankadakiler 10 ay oldu bankada 720lira birikmiş çıksam o para hesabıma gelirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |SteeL| -- 4 Haziran 2018; 15:11:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: |SteeL|

ben 0.88den çekmiştim o yüzden bes zorunlu demişlerdi bankadakiler 10 ay oldu bankada 720lira birikmiş çıksam o para hesabıma gelirmi

Alıntıları Göster
    https://www.sozcu.com.tr/2016/ekonomi/zorunlu-besten-cikan-parasini-nasil-alabilecek-1583424/

• Besten çıkmak için kiminle irtibata geçmemiz gerekiyor bizede yaptılar zorunlu zorunlu diyip

Ev sahibi olduk bakalım altından kalkabilirsek.

• ben ziraat bankasını aradım besten çıkmak için bugün personel yardımcı oluyor 720 lira birikmiş devlet katkısıyla devletin katkısı ise 160 liraymış ve çıkarsam kesinti olucakmış ve 520 civarı hesabınıza yatırılır dediler. 5 yıl sonra kesinti olmadan çıkabilirsin dediler zaten 1 yıl olmuş kaldı 4 yıl kararsız kaldım sonra arayım ben sizi dedim :)
  • Arkadaşlar herkes bes ten çıkabilirsiniz diyor ama ziraatın bu yaptığı bes farklı sanırım yani zorunlu bes değil bu be şartları da farklı olduğunu söylemişti banka görevlisi

Öyle ilk iki ayda cayma hakkı felan YÖK bunda demişti.

• Kaca kac geliyor bilen çeken soran yazabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Arkadaşlar herkes bes ten çıkabilirsiniz diyor ama ziraatın bu yaptığı bes farklı sanırım yani zorunlu bes değil bu be şartları da farklı olduğunu söylemişti banka görevlisi

Öyle ilk iki ayda cayma hakkı felan YÖK bunda demişti.
    Ben çıktım 2 ay dolmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: mrcaky

Besten çıkmak için kiminle irtibata geçmemiz gerekiyor bizede yaptılar zorunlu zorunlu diyip

Ev sahibi olduk bakalım altından kalkabilirsek.
    Ziraat in bes ile ilgili tel.numarasi var .int.arastir bulursun.ara oradan çıktım ben.iaademu de yaptırdılar 15 gün içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: metbey

Bu arada hocam 0.98'den veren banka sayısı 4 e çıkmış... 3 kamu bankası bir özel... Özel olan şekerbank... Şekerbankın şartları biraz farklı gibi...

Kaynak:https://www.kredifaizbanka.com/konut-kredisi-faiz-oranlari/

Alıntıları Göster
    Bilgilendirme için teşekkürler sayın üyem.. Kolay gelsin..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.