Ziraat modil uygulama üzerinden ödedim puan veriyor. |
Ziraat Bankası yeni Bankkart alımına 2500 lira puan (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ziraatin sitesinden bankkart başvurusu yapıyorum ancak kredi kartı özellikli olsun istemiyorum nasıl başvuracağım , başvuru esnasında combo kart olarak devam ediyor başvuruya
-
Temudan yapılan alışverişlerde puanı yatan oldu mu acaba var mı deneyen ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karta başvurdum bugün internet bankacılığından , Başvurunuzu tamamlamak için gelir belgenizle birlikte size en yakın şubemize başvurunuz. diye geldi :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üye işyeri olacağını sanmıyorum vermez büyük ihtimal.Ama deneyebilirsiniz sipariş verip puan gelmezse iptal edebilirsiniz.Temu'da iptalda sıkıntı olmuyordu 2-3 kere iptal yapmıştım.
-
Arkadaşlar kampanyanın eski görsellerinin ekran görüntüsünü alan var mıdir?
Tam olarak neyi istiyorsunuz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aralık ayındaki kampanya görseli.Orada kampanyalar birleşmez ibaresi yoktu diye hatirliyorum
Bankkart mobil uygulamasından geçmiş kampanyalar bölümüne bakabilirsiniz.
Bu 2500 olan geçmiş değil,devam ediyor hala ve banka kampanyayı işine göre güncelliyor.Ekran görüntüsü almayıp bankaya güvenenler de maalesef dediklerini ispatlayamıyor
Anladım, banka kampanyasında ‘Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir’ bu ibare hep vardı, o yüzden sonradan ekledilersede bi sonucu olmaz.
Kampanya hala devam ediyor. Ziraat pos şartı var dikkat edin, temü vs. Ziraat posu kullanmayacağı için bonus gelmez. Ayrıca başka hiç bir kampanya ile birleşmiyor. 500/50 bir kampanya daha geliyor yanında düşük tutarlar için o da iyi seçenek .
2 Aralık'tan sonra Bankkart'ın kredi özelliğiyle kampanyadaki kartı aldım kart 2 hafta önce geldi. Ama Bankkart Mobil kampanyalar kısmında gözükmüyor tüm şartları karşılıyorum. Bankkart Mobil üzerinde gözükmeyen fakat harcama yapıp 250 TL puanları kazanan var m?
Hepsi dışında nerelerde var ziraat posu harcayacak yer bulamadım
N11 trendyol
Bimpara deneyen var mı dostlar?
1 hafta içinde gözükür, benim de öyle oldu şimdi hedefi tamamladımquote:
Orijinalden alıntı: alfacimbom
2 Aralık'tan sonra Bankkart'ın kredi özelliğiyle kampanyadaki kartı aldım kart 2 hafta önce geldi. Ama Bankkart Mobil kampanyalar kısmında gözükmüyor tüm şartları karşılıyorum. Bankkart Mobil üzerinde gözükmeyen fakat harcama yapıp 250 TL puanları kazanan var m?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
N11 de işlem yaptım provizyonda olduğu için mi işlemedi yoksa paycell/n11 yazıyor onunla mı alakalı anlamadım. Başına gelen var mı?
-
Pos kaynaklı, işlem yaparken işyeri ismine dikkat edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Şubat 2025; 14:19:37 >
İşbank posu kullanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: takdag90
Bimpara deneyen var mı dostlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X