Şimdi Ara

Ziraat Bankası yeni Bankkart alımına 2500 lira puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: furkan.5454 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
6
Favori
3.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Aralık 2024-28 Şubat 2025 tarihleri arasında ilk defa bireysel Bankkart'ın kredi kartı özelliğine başvuran ve başvurusu onaylanan müşterilerimize 2 Aralık 2024-31 Mart 2025 tarihleri arasında Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Bankamız üye işyerlerinde Bankkart POS'undan yapacakları her 1.000 TL ve üzeri alışverişlerine 250 TL ,Toplam 2.500 TL Bankkart Lira hediye!

Ziraat Bankası yeni Bankkart alımına 2500 lira puanwww.bankkart.com.tr
    İlk Kredi Kartınız ile Alışverişlerinize 2.500 TL Bankkart Lira | Diğer Kampanyalar | Kampanyalar | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalar/ilk-kredi-kartiniz-ile-alisverislerinize-2500-tl-bankkart-lira

• ziraat kendini çok geliştirmiş 🤣 bir uygulama millete 1000 tl te 600 tl verdi her hafta çatır çatır sömürdü herkez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 4 Aralık 2024; 21:18:24 >
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, hamgi kampanya ve uygulama acaba?

İyzico?
  • senelik kart ücreti ne kadar?

• Onurluonur O kullanıcısına yanıt
    iyzico kardeş

Hala devam ediyor mu?

• Eşim için başvurdum öncesinde kampanya gözüküyordu şimdi gözükmüyor kart gelince mi gözükecek bu kampanya böyle bir durum yaşayan oldu mu
  • SopranosTony kullanıcısına yanıt

Aynı durum bende de var. Benim kartım geldi. Kullanmaya başladım. Müşteri hizmetlerini kaç defa aradıysam çözemediler. Talep oluşturdum bekliyorum bakalım. Gelişme olursa yazarım. Sizde bir gelişme olursa yazarsanız sevinirim.

• ?
  • Efdal37 E kullanıcısına yanıt
    Eşimin kartı ds geldi müşteri hizmetlerini aradım gözükmüyor dedim sallamadı beni. Ben karta digitürk kampanyası için başvurmuştum o da olmadı sinirlenip kartı kapattırdım
  • Üye işyeri listesini bulabileceğimiz yer var mı?
  • Sanalmarket'te ziraat posundan geçiyor mu acaba ?

• İyzico gecerlimi?

HerkeZe vermemişlerdir.

• 1 sene önce iptal ettiğimiz karta tekrar başvursak olurmu ki
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Olur.

• Bankkart poslarında geçerliymiş bu kampanya, nereden bulucaz bankkart pos be kardeşim :)
  • melihgs kullanıcısına yanıt

Tarım kredi de ziraat posu vardı.1000e100 tarım kredi kampanyası da var.Birleşirse 1000e 350 olabilir.

• melihgs kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.