Teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ziraat Bankası yeni Bankkart alımına 2500 lira puan (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benzin alırkende ziraat pos'umu kullanmak gerek ? temassızıda sayıyor mu ?
-
Bütün alışverişte ziraat pos şartı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 6 Şubat 2025; 17:2:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kampanyadan faydalanabilmek için süper şube aracılığı ile kredi kartı başvurusu yaptım. Devamında sistemde bank kart gold kartım görünür oldu, platinum kart istediğim için limitimi yükselttim ve müşteri hizmetlerini arayarak henüz basım aşamasında olan gold kart yerine platinum kart istediğimi belirttim. Gold kart iptal edilerek platinum'a çevirildiği için "ilk kredi kartı" kampanyasından çıkarıldım sanırım. Dün trendyol üzerinden ilk 1000TL üzeri alışverişimi gerçekleştirdim ve 250TL Bankkart Lira yatmadı. Hatta kampanya Bankkart cep telefonu uygulamamdan kayboldu. Talep açtım ama durumu düzeltirler mi? Kampanyadan yararlanamayacaksam kartı iptal edeyim diyorum
-
İlk kredi kartı olma özelliğini yitirmiş. Sorunu çözerse mh çözer. Mh ile görüşüp halledin. Çözmüyorsa iptal edin. Çünkü kampanya kart tanımlanınca otomatik tanımlanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 9 Şubat 2025; 11:37:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anladım hocam, talep açtım bakalım çözerlerse kullanırım, yoksa kapatır diğer bankaların kampanyalarına bakarım:)
-
Amazon'da hediye kartı alımına kesin olarak sayıyor mu? Yani güncel olarak son 1 hafta içinde sayan var mı? Halen geçiyorsa hediye kartı biriktirip yüksek tutarlı ürün alınabilir sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X