Şimdi Ara

ziraat bankkart combo ücretsiz süperlig maçları (kişiye özel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
8
Favori
7.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya nereden görebilirim veya katılmak için nereye nasıl bir SMS atmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High_ToweR -- 3 Aralık 2024; 19:40:24 >
  • High_ToweR kullanıcısına yanıt
    Ziraat bankkart uygulaması içinde kampanyaların en üstünde bende
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Bimlerde ziraat posu yok islemin ziraat posundan gecmesi gerek hocam
  • Bana da gelmiyor ya lanet kart geçe ay 34bin bu ay 32 bin harcadım. Kartı daha da kullanmam bu kampanya gelene kadar
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    Bende çıkmıyor, süper şube felan üyeliğiniz mi var acaba
  • Kodu aktifleştirdim ama ,online alışveriş yaptığımdan siparişi iptal etmek durumundayım.Taahhüt tarzında bir durum mu oluştu,ziraat iptal edince otomatik iptal olur mu
    Benim süper şube ama gelmedi bana
  • bana da gelmiş hali hazırda digiturk aboneliğim var. kötü oldu.

1500 tl lik alışveriş yapmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emopi -- 4 Aralık 2024; 16:9:48 >
  • emopi kullanıcısına yanıt

satarsınız hocam en azından. alan çıkar

• SopranosTony kullanıcısına yanıt
    Şansa mı bu o zaman ya biz istiyoruz bize çıkmıyor istemeyene çıkıyor
    Anlamadım ki hocam bugün 4 tanıdığa daha sordum hiçbirine çıkmamış kampanya çıkan arkadaşlar hangi kredi kartını kullanıyor ben de prestij olandan var
  • Annem ve babama çıkmış, ikisinden de alışveriş yaptım. pazarama ve trendyol geçerli, hiç kullanmamıştık kartları ikisi de emekli ve maaş müşterisi

• kayzersozetr K kullanıcısına yanıt
    Kullanılmadıysa iptal eder bence sonra müdahale edemez diye düşünüyorum
  • bim üye iş yeri değil arkadaşlar bimde geçmez, aynı şekilde şoktan alışveriş yaparkende postan ziraat bankasını seçtirmeniz lazım ortak pos olarak geçerse saymayabilir, e-ticaret siteleri üye iş yeri olarak geçiyor, bu sene bende yok kampanya ama geçen sene vardı gözlük alırken kullandım gözlükçüde ziraat posu varmış anında gelmişti şifre. bunların dışında akaryakıt istasyonlarınında bir çoğunda ziraat posu var ama yakıt almadan önce markete/kasaya gidip sorun ziraat posunuz var mı kart kampanyam var ona göre yakıt alacağım deyin. siz özellikle belirtmezseniz çoğu istasyon pos cihazınının kotasını doldurmak için hangi banka posu müsaitse ondan çeker. ziraat bankası bu tür durumlarda biraz cinstir senelerdir kullandığımız için biz alıştık artık bu duruma ama kafanızda soru işareti varsa forumdaki ziraat bankası ana konusunu inceleyin hepsinin cevabı var sorularınızın.
  • Trendyol dan alışveriş yaptim oldu arkadaşlar.
  • Ilk defa uye olanlara söylüyorum.

Kimlik bilgilerinin cogu seyi istiyor arkadaslar. Baskasi kullanmasin diye.

Baya uğraştırici.
  • Yeni kredi kartı alsak çıkar mı aceba?
  • İki yıldır shellden benzin alarak yararlanıyorum. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• bu kampanya sadece beinconnect mi yoksa kutulu kurulum falan mı yapılıyor?

• Uyeligim var. İsteyen varsa satabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.