|
ziraat bankkart combo ücretsiz süperlig maçları (kişiye özel) (5. sayfa)
-
-
Ben opetten 1500 Tl yakıt aldım, ziraat posttan geçirdim. Opet 100 TL yakıt puan verdi. Hemen arkasından beinconnect için şifre geldi.
Beinconnect kutusuz paketleri şöyle
https://digiturknet.com.tr/beinconnectpaketleri/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emopi -- 8 Aralık 2024; 20:53:14 > -
Satmak isteyen yazabilir -
Arkadaşlar selam kodu satan varsa talibim
-
kod satan varsa 1 adet alabilirim
-
Kod satan varsa bende alabilirim -
kod satan varsa talibim
-
Kampanya bitti mi acaba -
geçen sene gelmiş faydalanmistik benim hatırladığım yeni üyelik yapınca oluyordu bu sene degisti mi bilmiyorum benim kod eski üyeliğin üzerinden gidince iptale dusmustu bbaya ugrastirmisti yeni telefon yeni bilgiler mi girdiricez şimdi digiturkle konuşan vaemi bu konuda yoksa ugrastiriyorlad çok bilginize -
Merhaba, 1500 tl harcadım, üye işyeri, taksitli. Ancak şifre gelmedi. Ne kadar sürede geliyor şifre? -
anında geldi bana hocam. Ziraat bankası pos cihazından geçirttim kartı, Opet üzerinden alışveriş yaptım.
-
Taksitli olduğu için mi gelmedi acaba bana?
Kurallarda yazmıyor ama...
Taksitli alışverişte kod gelen var mı??
-
Direkt bankayı ara sor derim.
-
ampanya devam ediyormu hala?
-
Sms gelmedi, ancak uygulamada görünüyor şifre :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahiraygun -- 11 Aralık 2024; 17:12:16 > -
Bana da kampanya çıkıyor mevcut üyeliğim var zaten.Geçen yılki kampanyadan almıştım hatta süre dolunca bu yıl için çok cazip fiyata tüm ligler açık 99 TL den bir yıl uzattım.
Kod almak isteyen arkadaş için alışveriş yapıp kod alırım ücret karşılığı iletişime geçerseniz.
-
Kampayaya katılanlar ne tür ödeme yaptılar. Dijitalden fatura vb ödemeler yapanlar oldu mu?
-
Sanal ödeme yapınca kabul ediyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X