Şimdi Ara

Ziraat Bankkart İle İlgili Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben ayın 23ünde ziraatten banka kartı çıkarttım. Normalde bu tarz şeylerle pek ilgilenmem ancak evim şehir merkezine uzak olduğundan çarşıda bir ihtiyaç halinde para çekmek ve para biriktirmek için açtırdım hesabı. Ziraati tercih etmemin sebebi ise en azından benim gördüğüm kadarıyla diğer bankalara oranla daha fazla şube ve atmsi var diye. Şimdi bu kart ile ilgili bazı sorularım var.

1- Kartı çıkarttırırken banka görevlisi şu an mahkeme kararıyla durdurulduğunu ancak her an yine gelebileceğini belirttiği hesap işletim ücretini engellemek için bir faturayı otomatik ödeme talimatı vermek gerektiğin söyledi. Eğer otomatik ödeme talimatı verirsem bunun için de bir ücret keser mi banka?

2- İnternet bankacılığı şifresi aldım. Maksadım telefondaki uygulama aracılığıyla hesabımdaki miktarı takip edebilmekti. Ancak bir takım endişelerim oluştu. İnternet şubesinden şifre aldığım için veya uygulamadan baktığım için ücret keserler mi? Keserlerse nasıl kapatabilirim?

3- Banka kartı ile hepsiburada üzerinden alışveriş yapabilir miyim? Yapabilmek için internet şubesi olması gerekiyor mu? Ekstra bir ücret kesiyor mu banka?

Şimdilik kafama takılan bazı sorular bunlar cevap verecek tüm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. :)

Düzenleme: Öğrenciyim üniversitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustaaBaşkan -- 25 Ağustos 2016; 12:44:56 >

• 1. Bilgim yok mahkeme karari ile ilgili ama diger bankalar hesap isletim ucreti adi altinda para kesiyorlar. Garanti ye alinmis isin daha iyi bosver

2.internet bankaciligi icin herhangi bir ucret kesilmez yanliz eft havale yaparken ek ucret alabilir bunun icin

3. Alisveris yapabilirsin herhangi bir sorun olmaz ucret kesintisi de olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim2399

1. Bilgim yok mahkeme karari ile ilgili ama diger bankalar hesap isletim ucreti adi altinda para kesiyorlar. Garanti ye alinmis isin daha iyi bosver

2.internet bankaciligi icin herhangi bir ucret kesilmez yanliz eft havale yaparken ek ucret alabilir bunun icin

3. Alisveris yapabilirsin herhangi bir sorun olmaz ucret kesintisi de olmaz

Sağolun hocam yanıtladığınız için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.