Şimdi Ara

Ziraat Bannkart ve Online Alışveriş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, her kafadan bir ses çıkıyor ama son durum nedir deneyen ve kesin olarak bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen:
    Kyk vasıtasıyla aldığım hala son kullanma tarihi dolmamış olan aktif ziraat bankkartımla nasıl online alışveriş yapabilirim? (özellikle aliexpress,ebay ve fon siteleri için) telefonuma şifre istemem gerektiğini okudum bir yerlerde, onu da aldım fakat halen başarabilmiş değilim.
    *Şubeye mi gidip bizzat açtırmalıyım?
    *Alışveriş yapmaya çalıştığım siteler mi desteklemiyor?
    *Paypal hesabı açıp oraya aktarım yapma durumum var mı bankkarttan?

Bana bi' çare..

• upup.
    hiç mi bilgisi olan biri yok? hayır lanet müşteri hizmetleri cevap verse aslını astarını öğrenip ben yazıcam o da yok..
  • Banka kartları ile sadece 3D Secure ile ödeme kabul eden sitelerden alışveriş yapabilirsiniz, tam emin değilim ancak sadece Türkiye'de faaliyet gösteren sitelerde 3D Secure sistemi var.

Eğer Banka kartınız Maestro özellikli ise normalde PayPal hesabınıza ekleyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz ancak PayPal sisteminde sorun var, şuan için sadece Akbank banka kartları Paypal hesabına ekleniyor.

Size tavsiyem eğer 18-26 yaş arasında iseniz Denizbank Paso bonus kredi kartını almanızı tavsiye ederim, Kart aynı bankamatik kartı mantığında para yüklenerek kullanabiliyor ve kredi kartı özelliği mevcut.

Kart aidatı alınmıyor.

Denizbank.com.tr üzerinden başvuru yaparsanız anında onaylandığına dair SMS geliyor.
  • herkesi boş ver bana sor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.