Siz de yeni mi başvurdunuz? Sizin de limitler çok yüksek? |
ZİRAAT KATILIM’lı Olun Toplamda 3.500 TL’ye varan Bankkart Lira Kazanın! (2. sayfa)

-
-
Limit ne istiyorsunuz dedi 10 bin istedim. Bordro yolladık şaka gibi limit belirlemişler😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman limitleriniz çok yüksek sizin de hocam.
-
Aynı şekilde bana da 2000 limit verdiler.Kredi kartı gelmeden sanal kartla alışverişe puan verir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin de mi toplam limitler çok yüksek hocam?
Şartlarda sanal veya fiziki kart ayrımı yok hocam.
Puanlar ilk ekstre kesiminden sonra yatacak diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 5 Mart 2025; 12:4:0 > -
Yok hocam yüksek değil.
Sim bloke var dedi. Müşteri olamadım. Uygulamadan kalkıyor mu diye bakayım dedim TC hatalı dedi. Aradım bu sefer de müşteri tanınmıyor dedi. Sağlık olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam, %20 indirim farklı günlerde parçalı harcamalar geçerli mi, yoksa tek seferlik hakkımız mı var
-
Şartlarda aksi yazmadığına göre 1000 lira üstü parçalı harcamalar olması lazım diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Jayushocam, %20 indirim farklı günlerde parçalı harcamalar geçerli mi, yoksa tek seferlik hakkımız mı var
Ziraat katılım ın bank kartı ile Ziraat kartın kampanyalarına da dahil oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorunu ben de yaşadım.Baktım olmuyor 2.hattın numarasını girdim öyle müşteri olabildim.
Kart çıkmayacağını tahmin ediyordum ve maalesef öyle oldu.
Şansımı denedim ve uygulamayı silip attım.
-
iphone da kamera okuma ekranına geldiğimde kamera ayarları açık olmasına rağmen siyah ekranda kalıyor.sorunu yaşayan var mı?
Her 1000 e 700 alsak,5 işleme 3.5 alabiliyor muyuz ?
Puan kazandığımızı nasıl anlayabiliriz acaba.
-
Hesap açtık. Kredi kartına onay verdik. Müşteri temsilcisi size bir mail adresi göndereceğim oraya maaş bordronuzu atın dedi. Gelen giden mail adresi yok. Sizler hangi mail adresine gönderdiniz?
Total limitleri dolu olup kart çıkan var mı? Ziraatte 100k kredi kartı var ama limitlerim dolu çıkar mı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Zikuvikuzi
Total limitleri dolu olup kart çıkan var mı? Ziraatte 100k kredi kartı var ama limitlerim dolu çıkar mı acabaKonuda cevap yazıp 2500 lira limit aldım diyenler var işte.
Sisteme maaş bordrosu yüklenmisini istiyorlar.
Maaşınız 25 bin civarı ise ve sadece ziraatten kart varsa çıkabilir.
-
Aşağı yukarı 50.000 TL maaş alıyorum bankalardaki toplam kredi kartı limitlerin 1.000.000 TL üzerinde 2.000 TL limitli kart çıkardılar bana. Bordro mordro bişe yüklemedim.
Mobil uygulamada belge yükleme var oradan yükleniyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X