Şimdi Ara

Zirkonyum Diş Fiyatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
170.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese salam, vidalı dişlerden yaptırıyorum. Fakat bana bunların üstüne yapılacak olan dişleri halen seçemedim. Bana hangisinin en güzeli ve sağlıklısı olacağı konusunda yardımcı olurmusunuz? Estetik ölçülerin ne kadar özenli olacağı zirkonyum maddesini hangi doktor en iyi şekilde yapmaktadır.

Yani demek istediğim estetik olan ve yüzüme göre en güzel duracak diş zirkonyum maddesinden yapılanlarmı yoksa başka bir alternatif tavsiye edermisiniz. Kesinlikle iyi bir tavsiyeye ihtiyacım var çünkü bunu 1 defa yaptırıyoruz. yardımcı olan herkese teşekkürler ve hayırlı günler diliyorum.
  • Nurdan79 N kullanıcısına yanıt
    Uzman değilim ama full empres kron mu ne öyle bir şey vardı, zirkonyumdan daha da pahalı ama sağlam değil. İnternetten bakarsanız özelliklerini görürsünüz.
  • Empress olan dişleri pek tavsiye etmiyorlar. Genelde ön dişler için yapılıyormuş. Ama zirkonyum dişler her yer için çok uygun ve özellikle ışık geçirgenliği sayesinde gerçek dişler kadar güzel görünmesi. Burada herşey yazıyor.

Neden zirkonyum kaplama yaptırmalıyım?
    Doğada bulunan ve bio uyumluluğu çok yüksek olan bu materyal, dişeti sağlığına katkı sağlamaktadır.Ayrıca beyaz renkli oluşu ışık geçirgenliğine izin vermekte ve doğal diş görüntüsünün yakalanmasını sağlamaktadır. Estetik açıdan elde edilen bu saydam ya da şeffaf görüntü çok olumlu sonuçlar vermektedir. Beyaz bir element oluşu , diş hekimliğinde kullanılan diğer alt yapı materyalleri ile karşılaştırıldığında dayanıklılık açısından da üstün, baskıya ve gerilme kuvvetlerine daha dirençli olmasını sağlamıştır. Isı yalıtımı iyi olduğu için sıcak ve soğuk hassasiyeti kesinlikle yapmazlar. Hem çok dayanıklı olması sebebiyle ön ve arka dişlerde güvenle kullanılabilen ileri teknoloji ürünü bir malzeme olmaktadır.

Zirkonyum öncesinde kullanılan tam seramik kaplamalar ağırlıkla ön dişlerde tercih edilebilmekte azı dişler bölgesinde ki çiğneme kuvvetlerine dirençlerinin zayıflığından ötürü tercih edilememekteydi. Zirkonyum diş altyapı ise normal metallerden daha da dayanıklı oluşu sayesinde hem estetik hemde fonksiyonel açıdan tatmin edici sonuçlar vermektedir.

• şu an en kalitelisi zirkonyum dişlerdir. kaliteyi başkasında arama :)
  • Yaz sezonu geliyor. Bazı kliniklerde muhteşem indirimler zirkonyum diş yaptıracak kişileri beklemektedir. Eğer estetik görünümünüze önem veriyorsanız ve ağız görüntünüz dişleriniz sayesinde kötü görünüyorsa mutlaka zirkonyum diş yaptırmalısınız. Sanatçılardan tutunda, sosyetedeki (orta kesim ve alt kesim hariç) herkes zamanında bunları yaptırıyordu. Oysa ki şimdi herkes zirkonyum maddesinden diş yaptırıyor. Unutmadan söyleyeyim piyasada oldukça fazla çin malı zirkonyum diş kaplama malzemesi bulunmaktadır. Bu konuda hassas davranmanız gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenihaber -- 19 Haziran 2014; 18:32:38 >

• Empress (Emax) kaplamalarda dis daha az tornalaniyor ama direnci az , zirkonyum daha fazla tornalaniyor direncli ve 18,yy beri kullaniliyor, on bolge icin emax arka icin zirkonyum tavsiyemdir bende izmirdeyim tum dislerimi kaplatmak istiyorum emax 850 zirkonyum 600 tl arti diseti tedavisi 1500 ortalama 28 dis 20000 tutuyor, 5 gundur arastiriyorum benim edindigim bilgiler bunlar arkadaslar alsancakta yaptirmayi dusunuyorum tavsiye edeceginiz izmirde uygun biryer var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu herkes miradent diye bi yerden bahsetmiş bunların kendilerine ait bir tane bile web sitesi yok. mevcut sitelerin hepsi ayna site gibi çalışıyor ve hiç birinde adres verilmiyor sadece cep telefonu ve bir adet yerel telefon. Hani firmanın web'ini bulup göreyim adres, vb bulurum dedim ama adres bulamamam durumundan ürktüm açıkçası.
  • gamer333 kullanıcısına yanıt
    İstanbul`da olsaydın sana çok uygun bir kaç yer tavsiye ederdim. Hatta yol + yemek + otel masraflarını bile katsan bile sana en fazla 28 zirkonyum + dişeti tedavisi 14 veya 15 bin liraya patlar. Hem gezmiş olursun :)
  • 24 zirkonyum diş eti tedavi 6 kanal tedavisi peşin 18000 anlaştım 23 gün sürecek izmir alsancaktayım hayırlısı bakalım
  • İnşallah istediğin gibi olur ama ben sana genede bu konu ile alakalı bir kaç bilgim dahilinde olan fikir vermek istiyorum. Öncelikle zirkonyum dişleri yapacak olan ( doktordan bahsetmiyorum ) diş teknisyeni ile görüşüp, yaptıracağın dişleri elinden geldiği kadar küçük yapmasını söylersin. Sana benim elimde değil doktor kesimi nasıl yapmışsa bende ona göre yaparım diyecektir. Sende zirkonyum üstüne yapılacak olan kaplama kısmını mutlaka az yaptırıp küçük olmasını sağlattır. Neden dersen eğer büyük olursa zirkonyum diş kaplama kısmı kırılmalara sebep olabilir. Geçmiş olsun dileklerimle.
  • İlk öncelikle iyi günler arkadaşlar ankarada yaşıyorum yaşım 16 dişlerimde çarpışıklık nedenıyle bugun ozel diş polikinligine gittim 2 tane sadece 1rinde ortodonti uzmanı akşam gelicekmiş arıyacaklar akşam gidecem başka yerde ıse baktılar dişlerimde kanal tedavisi ve dolguda var on dısımde tel takılsa bıle duselsede dışler güzel degil boşa yapılmış olur dedi onun için hem daha fiyatı uygun hemde gelişim için oldukça erken şüreç olan zirkonyumu onerdı 15 yıl guzel bakarsa dedı omru var dedı porselen olmaz dedi fıyat uygun ama kaliteli degil dedi sararmalar oluyomus bıde kalın duruyomus zirkonyum kemik tozundan yapılıyomuş uzun uzun konuştuk on 6 dişime yapılacak arkalar cok iyi valla tel için gittim ama eger sımdı gelsın ramzana bıtırız dedıler bızde bı kac yere daha sorup gidicem çok mutluyum :) Sizden birşey rica edicem acaba zirkonyum kaplama yaptıran nekadar yaptırdı tanesı ve ankarada bıldıgınız ıyı bır klinik varmı ? Teşekkürler iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• diş teknisyeni kızılay ankarada kalıtelı doktorlarla çalısan akrabam var bana tanesini 250tl yaparım demısıdı düşünen arkadaslara telını ve adresını verebılırım.
  • armetyo kullanıcısına yanıt
    ön dişler için zirkon maddesi geçekten çok iyi ve estetik dururlar. ama ankara değilde istanbul şişlide sana çok güzel birkaç yer tavsiye edebilirim. zirkonyum diş kaplamanın tanesi 350 lira gibi fiyatlardan olur. geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 24 Haziran 2014; 19:41:13 >
  • karaca38 kullanıcısına yanıt
    Söylediğin rakam gerçekten çok iyi ama hangi ülkenin malzemesini kullanıyor. Alman malı olan zirkon zahn bu konuda en iyisidir. Başka markayı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • armetyo kullanıcısına yanıt
    Saçmalamış o doktor. Bir daha gitme bile oraya. Ben 33 yaşındayım diş teli mi zirkonyum mu kararsızım. Sen daha 16 yaşındasın. Zirkonyum yaptıracağına bırak olduğu gibi kalsın.

Diş telinden sakın vazgeçme, ben keşke o yaşta senin imkanlarına sahip olsaydım da diş teli taktırabilseydim. Doktorlar bana bile ille diş teli öneriyor. Ben ısrar edince zirkonyumu konuşuyorlar.

Düzgün diş her zman güzeldir, yok beğenmezsen düzeldikten sonra çok güzel lamine kaplamalar var ondan yaptırırsın, sanatçıların dişleri gibi olur. Zaten diş bozukluğu az olanlar bu kaplamaları kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benn07 -- 29 Haziran 2014; 0:30:51 >
  • Bende zirkonyum yaptıracam ama öncelikle diş köklerini yaptıracağım. Fakat bana doktorum dediki arka dişlere için metal destekli yaptıralım ön dişlerede zirkonyum destekli diş yaptıralım dedi. Biraz araştırma yaptımda, zirkonyum destekli demek alt yapısı zahn ismindeki maddesinden yapılmış demekmiş :) Asılkonumuz ise bana yapılan bu dişlerin gerçek dişler gibi görünmesi, yani ben güldüğüm zaman bunların yapma diş olduğunu anlarlarmı acaba? Bir kaç yerde okudumda olarakwww.zirkonyumdis.com.tr sitesindeki makalede tamamiyle estetik olurlarmış. Bu ne kadar doğru, artık sitelerdeki yazılara pek ianansımda gelmiyor. Çünkü bazı yerlerde empress ismindeki dişlerin daha kaliteli olacağı yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• Eğer zirkonyum kaplama diş yaptırıp, renk tonunu iyi ayarlatabilirsen kesinlikle kimse yapma diş olduğunu anlamaz. Ama bembeyaz yaptırmak yerine daha koyu beyaz tonları seçmelisin. İnci gibi dişlerim olsun bembeyaz olsun dersen o zaman herkes yapma diş oldugunu anlar.

Zirkonyum diş örnek resim

Zirkonyum Diş Fiyatları
  • nekadara oluyor bu işlemler ? diş zirkonyum hangi diş tiplerinde olabilir ?
  • hasanlazlaz H kullanıcısına yanıt
    hangi diş tipleri derken tam olarak soruyu anlamadım? eğer dediğiniz çürük diş tipleriyse tamam :)
  • damakta yamukluk varsa dişe yaptınız etki damagı etkiler mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.