Şimdi Ara

Zirkonyum Diş Fiyatları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
3
Favori
170.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekrankarti

konunun ilk başına bakarsan öncesi ve sonrası resimleri görebilirsin. ama sitelerdeki zirkonyum örnek resimleri diye aşağıdaki resimlerden bir tanesini görürsen inanma.

Zirkonyum Diş Fiyatları

Çok nadir durumlar hariç estetik amaçlı zirkonyum destekli porselen kuron yaptırmak sonuçları çok yanlış olacak bir uygulamadır,çapraşıklık varlığında sabit ortodontik tedaviyle ideal estetiği çok kolay yoldan elde etmek mümkünken bu tür protetik uygulamalarla sonuç elde etmeye çalışmak cahilcedir,nerdenmi biliyorum çünkü diş hekimiyim.,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten bizimde burada zirkonyum diş kaplamayı bir yana bırakın, adam ufacık bir diş çürüğünde bile kaplama diş yaptırmayı düşünüyor. Üst yazılara bakarsanız genel bilgiler verilmiştir. Burada diş hekimi olarak yazan çok kişi var bu arada :)
  • http://disimplant.web.tr/zirkonyum-dis/ Zirkonyum diş fiyatları 2014 te buradaki gibi midir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrusoydan -- 10 Ocak 2016; 1:24:17 >
  • ekrankarti E kullanıcısına yanıt
    Evet bu konuda haklısınız ama dişlerim küçük ayrıca ön üst kısımda ayrıklar var. Bende estetik olması için zirkonyum diş yaptırmak istiyorum. Yalnız dediğiniz gibi sağlıklı dişlerim olmasının yanında sağlıksız görüntüsüde mevcuttur. Acaba tel taktırsam ayrıklardan kurtulabilirmiyim? Yada başka herhangi bir öneriniz varmı bu konuyla ilgili olarak. Zirkonyum kaplama diş konusunu oldukça uzun zamandır araştırıyorum. Yani 1 aydan fazladır bu konu üzerinde duruyorum. Çünkü dişlerimi en güzel şekilde olmasını sağlamaya çalışıyorum. Bununla ilgili bana yardım ederseniz minnettar kalırım. Hayırlı akşamlar.
  • Bence dişlerinizi tel ile düzelttirmeye bakın. Sakın olaki sağlıklı dişlerinizi kestirmeyin bin pişman olursunuz.
  • Zirkonyum dişlerin ağızda hazırlanma işlemi klasik protez diş hazırlanması ve ölçü alınmasıyla aynıdır. Farklılık laboratuar işlemlerinde başlar. Zirkonyumlar Cad Cam teknolojisine sahip bilgisayar destekli cihazlarla yapılabilir. Bu yöntemde hasta ağzından alınan ölçüler bilgisayar ortamında optik okuyucularda taranır. Zirkonyum levhalardan el değmeden freze sistemleri sayesinde bilgisayar tarafından kesilip şekillendirilir. Kamera yardımı ile elde edilen veriler bilgisayara yüklenir. Sonrasında ise CAD-Cam üretimine geçilir. Bu sistemde kullanılan porselenin alt yapısında kristal veya zirkonyum bulunmakta böylece mükemmel estetik kalite ve doğallık yakalanmakta ve yapım süresi de kısalmaktadır.

Bu yüzden zirkonyum diş kaplama uygulaması çok tercih edilmektedir.
  • bu zirkonyum diş videosun da nasıl yapıldığı gösteriliyorhttp://youtu.be/tU1KaYDi3oA
  • Aslında sadece bir kısmı zirkonyum diş alt yapısı ile alakalı video, sonraki kısımlar ise seramik kaplamanın nasıl yapıldığı ile alakalı olan kısmıdır. Ama en azından bilmeyenlere çok faydalı olan izlenilmesi gereken videodur.
  • dent center, inci dent, mira dent şimdide adı halk dent oldu. dolandırıcı olduğundan şüpheleniyorum. hepsinin internet sayfaları aynı, reklamlar aynı, telefonlar aynı ve hiç bir yerde adından söz edilmiyor. nerde olduğu konusunda soranlar var cevap verilmiyor. burda bahseden kişinin de onlardan biri olduğunu reklam amaçlı sitelere tıklanma için çekildiği düşüncesindeyim. gerçekten öyle bi yer varsa adresi açık açık yazılır. fiyatı burda ucuz gösterilerek herkesi siteye çekmeye çalışıyor ve tıklanma sayısını arttırıyor.

adresi yazsında görelim gerçek bir diş hastanesimi.
  • Ben tanesini 700 den yaptirmistim tanidiktan, ozelde

• 700 lira biraz pahalı değilmi. Hospitadent te bile 450 lira civarında yapılmaktadır.

Hospitadent : 450 Lira 0212 274 53 53
    Dent Ataşehir : 475 Lira
    Halk Dent: 300 Lira 0212 268 37 81
    Estetik Diş Hekimliği: 350 TL 0212 213 76 76

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 9 Ekim 2014; 22:08:00 >
  • ekrankarti E kullanıcısına yanıt
    ekrankarti bey;

her mesaja cevap yazmışsınız sağolun da, kendinizi de tanıtırsanız, kim olduğunuzu neden bu konuda bu kadar bilgili olduğunuzu anlatırsanız daha iyi olur. Diş hekimi misiniz, öğrenci misiniz, hastane çalışanı mısınız...vs ?
  • Merhaba bugün bir diş hekimine muayene oldum.Oldukça sorunlu bir ağzım var.2 tane implant 6 tane zirkonyum kaplama ve 12 tane de metal destekli porselen yapılmasını öngördü Dr ve bunların hepsi için 8.500 lira fiyat verdi.Bilirkişi arkadaşlara sormak isterim,fiyat makulmüdür?Ya da tavsiye edebilecekleri başka bir Hekim varmıdır?
  • ozgurbayar O kullanıcısına yanıt
    Fiyat gayet uygun. Acaba hangi doktorda yaptırıyorsunuz? Ayrıca tedavi aşamalarını buraya yazarsanız herkes açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Geçmiş olsun.
  • Sisli bolgesinde kaliteli ve uygun fiyata yapacak bir klinik onerirmisiniz disler saglam beyazlik ve guzel gorunum icin zirkonyum tercih edecegim

• Evet oldukça pahalı ve mesakkatli bir süreç olacak.:)

• yardımcı olabilecek var mı zirkon diş için 350 liraya anlaştık yalnız 2.vida ve dolgu parası da 115 lira aldılar 465 oldu bu fiyat normal mi yoksa 115liralık işlemin 350 liranın içinde olması gerekmiyor mu
  • 350 lira çok iyi bir rakam, hatta zirkonyum diş tanesi genel olarak 300 ile 600 arası değişiyor. Bazı kliniklerde ise 800 liraya kadar çıkmaktadır. Diğer tedaviler içinde 115 lira çok iyi bir rakam. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrankarti

350 lira çok iyi bir rakam, hatta zirkonyum diş tanesi genel olarak 300 ile 600 arası değişiyor. Bazı kliniklerde ise 800 liraya kadar çıkmaktadır. Diğer tedaviler içinde 115 lira çok iyi bir rakam. Geçmiş olsun.

teşekkür ederim
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba nereden aldınız bu fiyatı bende yaptırmak istiyorum özelden de atabilirsiniz firma ismini. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.