Şimdi Ara

Zirkonyum Diş Fiyatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
170.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekrankarti

Evet koku yapar ama zirkonyum diş ile metal destekli kaplama arasında oldukça fazla fark vardır. Yani zirkonyum diş %10 koku yapıyorsa metal destekli olan kaplamalar ise %70 oranında koku yapar. Fark çok fazladır.

dostum selamlar.
    bu zirkonyum kaplamayla her türlü diş yamuklukları düzeltilerek doğal görünüm elde edilebilir mi?
    benim diş yapım üsttten ve alltan çok yamuk ve iki taraf birbiriyle tam üst üste gelmiyo.ayrıca ön üstte de 4 tane porselen kaplamam var.
    artık çok sıkıldı bu şekilde gezmekten bana önerebileceğin uygun fiyatta yerler var mı.
    en az 15 dişim de zirkonyum olur tahminimce.
    sorduklarımı cevaplarsan çok ama çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..

• arkadaşlar bir dolgu bir kaplama artı diş temizleme 550 tl fiyat verdiler. normal mi ? bana biraz pahalı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminButtonn

quote:

Evet koku yapar ama zirkonyum diş ile metal destekli kaplama arasında oldukça fazla fark vardır. Yani zirkonyum diş %10 koku yapıyorsa metal destekli olan kaplamalar ise %70 oranında koku yapar. Fark çok fazladır.

dostum selamlar.
    bu zirkonyum kaplamayla her türlü diş yamuklukları düzeltilerek doğal görünüm elde edilebilir mi?
    benim diş yapım üsttten ve alltan çok yamuk ve iki taraf birbiriyle tam üst üste gelmiyo.ayrıca ön üstte de 4 tane porselen kaplamam var.
    artık çok sıkıldı bu şekilde gezmekten bana önerebileceğin uygun fiyatta yerler var mı.

Ön dişler zaten üst üste gelmez ağzı kapatınca, gelirse sıkıntı var demektir, ya çiğnerken ön dişlerin kırılır,ya da ısırken arka dişlerinde sıkıntı yaşarsın... Ön dişlerde üstler altları her zaman 1 milim örtmeli...

Zirkonyum diş yamukluğu düzeltmek için bir tedavi değildir, diş yamukluğu ortodonti ile düzeltilir. Ama ever birkaç dişin zirkonyum kaplanması ile güzel bir görüntü elde edilir.

Şehir belirtirseniz size birkaç yer önerebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: benn07

arkadaşlar bir dolgu bir kaplama artı diş temizleme 550 tl fiyat verdiler. normal mi ? bana biraz pahalı geldi.

Normal, hatta az bile... Bir de normal bir kaplama değil de zirkonyuma bu şekilde fiyat verdilerse kafadan uzak durulabilecek kadar az bile bence.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

quote:

quote:

dostum selamlar.

Ön dişler zaten üst üste gelmez ağzı kapatınca, gelirse sıkıntı var demektir, ya çiğnerken ön dişlerin kırılır,ya da ısırken arka dişlerinde sıkıntı yaşarsın... Ön dişlerde üstler altları her zaman 1 milim örtmeli...

Zirkonyum diş yamukluğu düzeltmek için bir tedavi değildir, diş yamukluğu ortodonti ile düzeltilir. Ama ever birkaç dişin zirkonyum kaplanması ile güzel bir görüntü elde edilir.

quote:

arkadaşlar bir dolgu bir kaplama artı diş temizleme 550 tl fiyat verdiler. normal mi ? bana biraz pahalı geldi.

Normal, hatta az bile... Bir de normal bir kaplama değil de zirkonyuma bu şekilde fiyat verdilerse kafadan uzak durulabilecek kadar az bile bence.. :)

dostum tesekkur ederım cevabın için.
    ben edirnede yaşıyorum 2 hafta once bir doktora gittim ve anlastım
    12 zirkonyum+3 metal desteklı porselen+3 kanal+3 çekim+3 dolgu toplam 7500 e anlaştım. fiyat nasıl uygun mu sence?
    benim ön dişler dediğin gibi kapatınca altların onune gelyo sıkıntı yok o konuda.sadece üst kopek dişlerimin bittiği yerdeki damaklar ön 4 diş damak seviyesinin biraz üstünde. bu problemı de damak seviyesini lazerle biraz keserek ve köpeklerin oldugu kısmdaki kaplamanın üst kısmına dişeti rengi vererek hallederiz dediler.
    su an çekimler ve kanallar bitti cekim yaralarının iyilesmesinı bekliyoruz.bunların hepsi fiyata dahıl
    hergun redoxan c vitamını kullanıyorum ve gunde 2-3 defa tuzlu suyla calkalama yapıyorum.
    bana onerebilecegın baska birsey var mı tedavı surecıyle ılgılı veya yaraların cabuk kapanmasıyla ılgılı?
    bu arada tek zirkonyum dişi 500 TL ye yapıyorlar bana uygun geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenjaminButtonn -- 24 Nisan 2015; 12:02:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum selamlar.

quote:

12 zirkonyum+3 metal desteklı porselen+3 kanal+3 çekim+3 dolgu toplam 7500 e anlaştım. fiyat nasıl uygun mu sence?
    benim ön dişler dediğin gibi kapatınca altların onune gelyo sıkıntı yok o konuda.sadece üst kopek dişlerimin bittiği yerdeki damaklar ön 4 diş damak seviyesinin biraz üstünde. bu problemı de damak seviyesini lazerle biraz keserek ve köpeklerin oldugu kısmdaki kaplamanın üst kısmına dişeti rengi vererek hallederiz dediler.
    su an çekimler ve kanallar bitti cekim yaralarının iyilesmesinı bekliyoruz.bunların hepsi fiyata dahıl
    hergun redoxan c vitamını kullanıyorum ve gunde 2-3 defa tuzlu suyla calkalama yapıyorum.
    bana onerebilecegın baska birsey var mı tedavı surecıyle ılgılı veya yaraların cabuk kapanmasıyla ılgılı?

Bence de uygun bir fiyat ve anladığım kadarıyla da bayağı bir ilgilenecek doktor arkadaş. Bence kafanı yorma. Sigara içme ve temiz bak yeter... Zaten doktorunun dediğini yapıyormuşsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum selamlar.

quote:

Bence de uygun bir fiyat ve anladığım kadarıyla da bayağı bir ilgilenecek doktor arkadaş. Bence kafanı yorma. Sigara içme ve temiz bak yeter... Zaten doktorunun dediğini yapıyormuşsun...

bu doktor kendisine büyük bir poliklinik açmış ve yanında 2 tane daha diş hekimiyle çalışıyor. yanlarında da 1 sekreter ve 3 yardımcı olmak üzere 4 yardımcı çalıştıryorlar.
    üçünün de kendi koltukları var ve birisinin yaptığına hepsi yardımcı oluyo şöyle yaparız böyle yaparız diye ve her aşamada üçü de kontrol edip fikir beyan ediyo. dahası hastayı da konuya dahil ediyorlar,onun da fikrini alıyorlar yani tavsiyelere sonuna kadar açıklar. benim tedavimi bayan olan doktor yapıyo.3 yıl önce istanbuldan gelmiş buraya bağdat caddesinde muayeanesi varmış ve yıldız teknik mezunu master falan yapmıs ve bunları bana kendisi soylemedi. koskocaman bi bekleme salonları var ve tamamen son teknolojiyle çalısıyorlar. insanı sakinleştiren ve yormayan bi ses seviyesiyle her zaman türk sanat mziği çalınıyo içeride. içeri girerken kapı önunde galoş giyiyosun başka türlü almıyorlar içeri.
    doktor hanım o kadar iyi ve işini bilen birisi ki sana abartusuz soyluyorum onca cekim ve kanalda tek bir kere bile canım yanmadı ki ben aşırı korkan birisiyimdir. hep konusuyo seninle yapacağı seyi yapmadan once uzun uzun anlatıyo hazırlıyo yani.
    şu ana kadar cok memnunum inşallah bi de tedavinin sonunda gercekten kararlastırdıgımız sekilde dişlere sahip olurum o zaman da sonuna kadar duacıları olurum...

• Zirkonyum Porselen Diş Nasıl Yapılıyor?
    Dişler kesildikten sonra dişlerin üç boyutlu yapısı tarayıcılarla bilgisayarlara aktarılır. Bu tarama işlemi iki çeşittir. İlkinde dişler kesilir kesilmez hasta ağzında hiçbir şekilde ölçü malzemesi koymadan ağız içi tarayıcılarla ve kamera yardımıyla görüntü sayısal ortama aktarılır ve bu işlemden sonra planlama tamamen bilgisayar ortamında hazırlanır Daha sonra cad cam sistemine veriler gönderilir. zirkon bloklar burada döner sistemler yardımıyla porselen dişlerin alt yapısı haline getirilir. Diğer yöntemde ise hastanın dişleri kesildikten sonra ağızdan ölçü alınır. Ölçü alındıktan sonra laboratuara giden ölçüler özel alçı sistemleri ile dökülür ve ölçünün aslı elde edilir. Daha sonra bilgisayarlardaki scannere benzer özel aletlerle bu ölçüler taranır ve sayısal ortama yani bilgisayara aktarılır.
    Alt yapılar prova edilir ve üst yapının yani porselenin işlenmesi için laboratuara gönderilir. zirkonyum porselen diş artık hazırdır.

Neden Zirkonyum ?
    Çünkü zirkonyum doku dostudur. Buda bize yapılan porseleninin ağızda kalma süresi ve kullanım rahatlığı ile ilgili çok uzun seneler öngörmemize sebep olmaktadır. Bu en önemli Sebeplerden biridir. Yüksek dayanıklılık Kırılma dirençleri son derece yeterli ve son derece dayanıklı porselenlerdir. Yapılan ölçüm ve testler kullanıcı grupları ve birçok süreç sonucunda dayanıklılığını çok ciddi oranlarda ispatlamışlardır.
    Tamamen doğal görünüme en yakın porselenlerdendir. Altında metal yansımasının olmamasından dolayı grimsi-mat görüntü olmamaktadır. ısı yalıtım güçlüdür, Bu nedenle kullandığımız metal alt yapılı porselenlere göre ısıyı dişe daha az gönderdiği için kullanım rahatlığı vardır. Hastalarımız hiçbir sorunla karşılaşmadan soğuk sıcak yiyecek içecek kullanmaktadırlar. Yapılan zirkonyum diş fiyatı kullanılan malzemeye göre farklı olabilir.

Alerjik değildir bugüne kadar alerjik reaksiyon göstermesi çok nadir vakalarda rastlanmıştır. ışık geçirgenliği nedeniyle camsı görünür ve Estetik olarak çok daha iyi bir görüntü sunar. Bu ve bunun gibi sebeplerden zirkonyum günümüzde kullanımı rahat ve tercih edilen estetik olarakta mükemmele yakın başarılı porselen diş çeşididir. Fakat zirkonyum diş fiyatları diğer kaplamalara göre biraz daha pahalı olmaktadır.

örnek olarak istanbuldishastanesi.org sitesinde 350 lira dentistanbulda 800 lira uzmandisdoktoru.net sitesinde 350 lira veya apple dentte 1000 lira olmaktadir.

http://www.istanbuldisdoktoru.org/zirkonyum-dis-fiyatlari.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johntravolta85 -- 25 Mayıs 2016; 6:35:11 >

• Arkadaşlar Merhaba,

Zirkonyum yada metal destekli diş yaptırmak istiyorum. istanbulda yer önerileriniz var mı ?
  • buraya bakmanda fayda olabilir.

www.uzmandisdoktoru.net
    Account Suspended
    http://www.uzmandisdoktoru.net/zirkonyum-dis-fiyatlari.htm
  • beyaz diş laboratuvarı

teknısyenın ısmı ali özdemir

tel: 0312 419 86 38
    cep: 0555 872 25 50
    menekşe 2 sok no:18/6
    kızılay/ankara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Antaya'da zirkonyum diş yaptırmak için güvenilir bir yer tavsiye edebilir misiniz?
  • Yine bilen varsa Muğla Fethiyede zirkonyum diş yapan güvenilir yer lazım. Teşekkürler
  • Alman malı adet başı özel doktora 700 liraya yaptırdım
    Süper oldu
  • Bursa içinde bir öneri alanilirmiyim. Gidip memnun kalan var mı.

• Adam falanca yerde 1000 lira bizde 350 diye reklam yapıyor ve forum yönetimi buna ses çıkarmıyor :D Ben sıcak fırsatlarda bir şey paylaşsam benle alakası olmasa bile ceza alıyorum :)

Bu zirkonyumun tanesi zaten özel muayenehanelerde 700 lira ve en iyi özel muayenehanelerde yapılabiliyor(Almanya'da, Amerika'da falan böyle bizdeki gibi hastane, merkez gibi yerleri kimse tercih etmez ki bu çokluk konusunda atalarımızın bile sözü var), ha kimi yer 600, kimi yer 800 der, arada ki fark çok uçuk değil, canım kime gitmek isterse, kime güvenirsem ona giderim...

Ha 1000 lira diyen yer pahalı evet, ona gitmem belki ama 350'ye yapan yere de pek gideceğimi sanmıyorum, mecbur kalırsam veririm 1000 lira olanı tercih ederim herhalde.. Sağlık bu ya, şakaya gelmez... Cep telefonumdan veya arabamdan daha önemsiz değildir herhalde...
  • merhaba. fiyat farklılıkları hekimin vizyonu becerisi ve kullanılan malzemelere göre değişir. size bir garanti belgesi bile verilse o kullanılan malzemenin o olduğunu göstermez. zahn marka zirkon blok fiyatları 330 liradır ve bir bloktan 30 kadar diş yapılabilir. bu marka alman malı diye en iyisimidir . tabiki değil. aşağıdaki linklerde zahn ve başka bir markanın fiyatları var.

http://www.dentalsiparis.com/Urunler/BIOM-ZIRKON-ZAHN-BLOK-16-34.html#.VuvCy-KLTIU

http://www.e-turkuazdental.com/KATANA-ZR-MLUT-14MM-A1,PR-6531.html

bunlar örnektir ve daha fazla fiyat farklarıda oluşabilir.

peki en pahalısı en iyisi mi demektir. o da değil. çok ucuz marka kullanıp çok pahalıya da yapan var. çok pahalı marka kullanıp uygun fiyata yapan da. nerden bileceksiniz? bilemezsiniz. bu durumda benim önerim güvenebileceğiniz bir hekim bulmanız. hekim hasta arası ilişki güvene dayanır.

• tiarsi T kullanıcısına yanıt
    Ben Alman malı yaptırdım yazmıştım 700 liraya.Doktor en az 20 yıl hiç birşey olmaz dedi.
  • Zirkonyum diş yaptırmak isteyenler bu siteyi ziyaret edebilirler zirkonyum diş fiyatlarıZirkonyum Diş Fiyatları

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Ben Alman malı yaptırdım yazmıştım 700 liraya.Doktor en az 20 yıl hiç birşey olmaz dedi.

Bence 20 yıl demekle biraz uçmuş. Neden dersen, çene yapın zaten zamanla değişiyor, genişliyor yada küçülüyor vs. en fazla 15 senede değiştirilmesi lazım.

Zirkonyum diş için tavsiye edebileceğim klinikhttp://www.disortodonti.org/zirkonyum-fiyatlari.htm
  • medcezir82 M kullanıcısına yanıt
    Yoo. Öncekiler normal metal destekli kaplamaydi tam 17 yıl olmuştu. Hiç bisey olmadi. Sadece biraz diş eti çekilmesi oldu alttaki dişler göründü bende değiştirdim zirkon yaptırdım. Hatta dr şok oldu baktı. Basamaklı kesim yapılmış buna dedi vsvs

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.