Şimdi Ara

Zirkonyum Diş Fiyatları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
170.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aralar ben de gideceğim benden zirkonyum kaplama için 500 tl istedi yani bi diş için her şey dahil 500 tl uygun bir fiyat mı nasıl bir fiyat? birde sürekli diş temizliğinde (fırça+gargara) ve doktor kontrolünde 10 yıllık ömrünün olduğunu duydum doktor kontrolü olmadan kaç yıllık ömrü olur..zırt pırt doktor kontrolüne gidemeyeceğimize göre ve bir de ona para bayılamayacağımıza göre bi 8 yıl kullanır mıyız ne diyorsunuz arkadaşlar ? ayrıca 8 yıl ya da ömrü ne kadarsa artık işte o ömrü bittiğinde yeniden mi yaptıracağız ve aynı parayı mı vereceğiz yoksa onlar sadece zirkonyum mu takacak ne olacak ?
  • 500 lira çok uygun bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki zirkon ile porseleni nasil ayirt edebiliriz, sanki dr bana kazik atti zirkon yerine porselen takmis diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: social

Peki zirkon ile porseleni nasil ayirt edebiliriz, sanki dr bana kazik atti zirkon yerine porselen takmis diye dusunuyorum
    Işık tut. Porselen ışığı hiç geçirmez. Zirkonyum dişe benzer şekilde az ışık geçirir.
    Porselen beyazdır zirkonyum diş rengine yakındır
    Porselende bir yıl ya da birkaç yol sonra diş etiyle birleşme yerinde siyahlıklar görülür. Zirkonyumda görülmez.
    Zirkonyum yekpare ve ince üretildiğinden dişin girinti çıkıntı ve konturları dişi daha iyi taklit eder.
    Temelde zirkonyum kaplamanın yapım ve montaj mantığı porselenle aynı olsa da pratikte zirkonyum doğru hekim tarafından titizlikle uygulanırsa gerçek diş kadar sorunsuzdur
    İşini titiz yapan hekimi bulmak kritik önemdedir. Her mezun olan titiz ve dürüst çalışacak diye bir garanti malesef yok.En iyi malzeme en yüksek teknokoji bile doğru ellerde ve ticaret değil sağlık gözeterek kullanılmadığı sürece fayda sağlayamaz.
    Hekiminizi dikkatli seçiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 3 Nisan 2019; 22:12:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstten 15 diş
    Alttan 3 diş
    zirkonyum kaplama yaptırdım.

5 yılı geçti ve hala ilk günkü gibi sorunsuz kullanmaktayım..
    Diş etimi zirkonyumu sardı ve birleşme boşluklarını tamamen kapatmasıda extrası oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

Üstten 15 diş
    Alttan 3 diş
    zirkonyum kaplama yaptırdım.

5 yılı geçti ve hala ilk günkü gibi sorunsuz kullanmaktayım..
    Diş etimi zirkonyumu sardı ve birleşme boşluklarını tamamen kapatmasıda extrası oldu..
    Yaş kaç? Et yiyince araya giriyormu?

• fxmaster F kullanıcısına yanıt
    Yaş 45
    Taktırdıktan sonra kavurma eti yemeye doydum yahu.
    Önceden dişlerime ve aralarını sarardı kavurma eti şu an bu olay minimum da.

• Sağlıkla kullanmanızı dilerim.

• Arkadaşlar merhaba donanim haberi sık sık takip ederim fakat pek yazmam acikcasi.Bende bir süredir zirkonyum yaptirmayi dusunuyordum coğu arkadaşımız gibi.Fakat hem maddi olarak pek imkanim yoktu bir çoğumuz gibi hemde nasil olur ne olur kaygilariyla doluydu kafam.malumunuz instagram vb sitelerde fotolar hep copy past birbirinin aynisi.artik en sonun da canima tak etti ve yaptirmaya karar verdim kredi çekip.aylarca arastirdim bir suru hekime gittim muayene oldum 500 tl diyen de oldu tanesine 1500 tl diyen de? ve genel izlenimim hepsi de parayi koparma derdin de. odur budur şudur derken tesadüfen arkadaşımın dişlerini yaptirdigi diş hekimi ile görüştüm en son gerek kişilik olarak gerek fiyat olarak makul geldi.yani sonuçta elbette herkes para kazanacak sonuçta bir emek var ortada ama hali tavirlari ilgi alakasi durustlugu yaptigi işe güvendim ve gözümü karartip tamam yapalim dedim.önce sadece üst ve alt ön 6+6= 12 diş için tedaviye başladım fakat zirkonlar takildiktan sonra gördüğüm o muazzam güzelliğe şok oldum ve diğer dişlerimede yaptirmaya karar verdim.bu zamana kadar bu dişlerle dolaştığım için pişmanim acikcasi.ister istemez insanin duruşunu kişiliğini gülüşünü etkiliyor hep.şimdi hunharca gülebiliyorum dişlerimi saklamadan :)) mobilden yazdigim icin imla hatalari olabilir kusura bakmayin. fotograf eklemeye calisacagim farki görmeniz icin.bu arada yaşım 36.fotolari gördükten sonra ateyiz olan imana gelir.imanli olan dinden çıkar demedi demeyin uyarayim :)) önceki hali :
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 20190402 Wa0001
    https://hizliresim.com/36k34A
    sonraki hali :)
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 20190402 Wa0002
    https://hizliresim.com/EmjB1A

• arkadaşlar fiyat uygun ve kaliteli işçilik tavsiye edebilecek var mı bazı yerlerden fiyat aldık kimisi 900 tl diyor kimisi 1200 tl daha uygun yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

arkadaşlar fiyat uygun ve kaliteli işçilik tavsiye edebilecek var mı bazı yerlerden fiyat aldık kimisi 900 tl diyor kimisi 1200 tl daha uygun yok mu
    eniyident.com 0212 288 23 24
    dr. rasim yazıcı 0212 211 11 53
    fatihdent
  • arkadaşlar sağlıkta ucuza kaçmak nedir, görüyoruz ucuz işlemlerin sonunu. Ben Dentalis İstanbul'da yaptırdım fiyat-kalite-performans olarak aşırı memnun kaldım, siz de arayın görüşün
    0212 216 45 96
    0533 230 28 81
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

arkadaşlar fiyat uygun ve kaliteli işçilik tavsiye edebilecek var mı bazı yerlerden fiyat aldık kimisi 900 tl diyor kimisi 1200 tl daha uygun yok mu
    şehirden şehire farkediyor. çorumda annem 450 tlye yaptırdı. ankarada 900 tl diyorlardı hep.
  • Arkadaşlar ben şuanda yaptırıyorum,tanesi 890 tl ama buda bütün dişleri yaptırdıgım için indirim istedim fiyatlarda ,eminim herkeste yapabilirler ,ayrıca hastane türkiyenin enniyi diş hekimi hastane ödülünü almıştır 2019 yılında ,öneririm

• hayır ben yaptırmadım hiç duymadım da.
  • Hocam tavsiye var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lonised

Arkadaşlar merhaba donanim haberi sık sık takip ederim fakat pek yazmam acikcasi.Bende bir süredir zirkonyum yaptirmayi dusunuyordum coğu arkadaşımız gibi.Fakat hem maddi olarak pek imkanim yoktu bir çoğumuz gibi hemde nasil olur ne olur kaygilariyla doluydu kafam.malumunuz instagram vb sitelerde fotolar hep copy past birbirinin aynisi.artik en sonun da canima tak etti ve yaptirmaya karar verdim kredi çekip.aylarca arastirdim bir suru hekime gittim muayene oldum 500 tl diyen de oldu tanesine 1500 tl diyen de? ve genel izlenimim hepsi de parayi koparma derdin de. odur budur şudur derken tesadüfen arkadaşımın dişlerini yaptirdigi diş hekimi ile görüştüm en son gerek kişilik olarak gerek fiyat olarak makul geldi.yani sonuçta elbette herkes para kazanacak sonuçta bir emek var ortada ama hali tavirlari ilgi alakasi durustlugu yaptigi işe güvendim ve gözümü karartip tamam yapalim dedim.önce sadece üst ve alt ön 6+6= 12 diş için tedaviye başladım fakat zirkonlar takildiktan sonra gördüğüm o muazzam güzelliğe şok oldum ve diğer dişlerimede yaptirmaya karar verdim.bu zamana kadar bu dişlerle dolaştığım için pişmanim acikcasi.ister istemez insanin duruşunu kişiliğini gülüşünü etkiliyor hep.şimdi hunharca gülebiliyorum dişlerimi saklamadan :)) mobilden yazdigim icin imla hatalari olabilir kusura bakmayin. fotograf eklemeye calisacagim farki görmeniz icin.bu arada yaşım 36.fotolari gördükten sonra ateyiz olan imana gelir.imanli olan dinden çıkar demedi demeyin uyarayim :)) önceki hali :https://hizliresim.com/36k34A sonraki hali :) https://hizliresim.com/EmjB1A
    Doktor ismi?

• kızılay da tanesi 600 hepsini yaparsan 500 diyen bir yer buldum. tek tek ankaradaki dentistlere mail atıyorum en uygununu bulana kadar devam
  • Zirkonyum kaplama deneyimimihttps://mavilimor.com/tag/zirkonyum-dis-kaplama-deneyimi-maaliyeti/ adresinde bulabilirsiniz. Umarım yardımcı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

kızılay da tanesi 600 hepsini yaparsan 500 diyen bir yer buldum. tek tek ankaradaki dentistlere mail atıyorum en uygununu bulana kadar devam
    Hocam dikkat et 500'e yapılan zirkon bir kaç yıla dağılmasın, bu işin maliyeti bile bin liranın üzerinde, ben olsam 2bin liranın altında zirkon yapan yere yaptırmam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.