Şimdi Ara

Zirkonyum Diş Fiyatları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
170.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bende şok oldum 17 sene gerçekten çok iyi bakmışsın. hemde nikel olan bir kaplama için süper bir zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir82 -- 25 Mayıs 2016; 0:55:35 >
  • Aslında bazı durumlarda zirkonyum diş kaplama uzun zaman kullanılır ama 20 sene gerçekten çok uzun bir zaman.
  • Her türlü zirkonyum ile ilgili bilgiler için sizlere yardımcı olailecek tek adres :
    www.uzmandisdoktoru.net
    Account Suspended
    http://www.uzmandisdoktoru.net/zirkonyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiarsi

merhaba. fiyat farklılıkları hekimin vizyonu becerisi ve kullanılan malzemelere göre değişir. size bir garanti belgesi bile verilse o kullanılan malzemenin o olduğunu göstermez. zahn marka zirkon blok fiyatları 330 liradır ve bir bloktan 30 kadar diş yapılabilir. bu marka alman malı diye en iyisimidir . tabiki değil. aşağıdaki linklerde zahn ve başka bir markanın fiyatları var.

http://www.dentalsiparis.com/Urunler/BIOM-ZIRKON-ZAHN-BLOK-16-34.html#.VuvCy-KLTIU

http://www.e-turkuazdental.com/KATANA-ZR-MLUT-14MM-A1,PR-6531.html

bunlar örnektir ve daha fazla fiyat farklarıda oluşabilir.

peki en pahalısı en iyisi mi demektir. o da değil. çok ucuz marka kullanıp çok pahalıya da yapan var. çok pahalı marka kullanıp uygun fiyata yapan da. nerden bileceksiniz? bilemezsiniz. bu durumda benim önerim güvenebileceğiniz bir hekim bulmanız. hekim hasta arası ilişki güvene dayanır.

Bu nasıl iş nasıl paragözlük böyle!
    Madem mâliyet olarak bir zirkon 30-35 TL'ye mâl oluyor, neden insanlardan 15-20 kat fazlasını istiyorlar?
    Biri tanesi 350 olur diyor, diğeri 500 ve bir diğeri 600 diyor...

Sağlıkla alâkalı bir konuda hakkını kazanmak yerine mali götürme maksatlı davranmak doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

quote:

Orijinalden alıntı: tiarsi

merhaba. fiyat farklılıkları hekimin vizyonu becerisi ve kullanılan malzemelere göre değişir. size bir garanti belgesi bile verilse o kullanılan malzemenin o olduğunu göstermez. zahn marka zirkon blok fiyatları 330 liradır ve bir bloktan 30 kadar diş yapılabilir. bu marka alman malı diye en iyisimidir . tabiki değil. aşağıdaki linklerde zahn ve başka bir markanın fiyatları var.

http://www.dentalsiparis.com/Urunler/BIOM-ZIRKON-ZAHN-BLOK-16-34.html#.VuvCy-KLTIU

http://www.e-turkuazdental.com/KATANA-ZR-MLUT-14MM-A1,PR-6531.html

bunlar örnektir ve daha fazla fiyat farklarıda oluşabilir.

peki en pahalısı en iyisi mi demektir. o da değil. çok ucuz marka kullanıp çok pahalıya da yapan var. çok pahalı marka kullanıp uygun fiyata yapan da. nerden bileceksiniz? bilemezsiniz. bu durumda benim önerim güvenebileceğiniz bir hekim bulmanız. hekim hasta arası ilişki güvene dayanır.

Bu nasıl iş nasıl paragözlük böyle!
    Madem mâliyet olarak bir zirkon 30-35 TL'ye mâl oluyor, neden insanlardan 15-20 kat fazlasını istiyorlar?
    Biri tanesi 350 olur diyor, diğeri 500 ve bir diğeri 600 diyor...

Sağlıkla alâkalı bir konuda hakkını kazanmak yerine mali götürme maksatlı davranmak doğru mu?

1 tane zirkonyum diş fiyatı ortalama 300 lira ile 500 lira arasındadır. zirkonyum kaplama diş plus olanı ise 500 lira ile 800 lira arasında değişmektedir. ama zirkonyum maliyeti kesinlikle 30 lira değildir hatta 30 liranın yanına bile yaklaşamazsın. 1 tane zirkonyum diş maliyeti 100 lira ile 250 lira arasındadır.

• www.distedavisi.org bu sitede ücretsiz muayene yapıyor zirkonyum tedavisi olmak isteyenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CambazTr -- 30 Kasım 2016; 17:23:32 >
  • Dev@dam kullanıcısına yanıt
    Avrupa yakasın da Bahçelievler Özel Meltem Diş Polikliniği var. Ücretsiz muayene ve taksitlendirme yapıyorlar. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertoo -- 31 Aralık 2018; 12:37:12 >
  • Selam arkadaşlar,

4 ön diş için zirkonyum yaptırmayı düşünüyorum. İzmirde işinde iyi olan ve fiyat olarak çok zorlamayacak klinik önerebilecek var mıdır ?
  • Merhaba bana istanbul avrupa yakasi ucuz ve kaliteli zirkonyum kaplama yapabilecek bi yer onerir misiniz kac gundur arastirmaktan kafayi yedim 😑

• aslanx1 kullanıcısına yanıt
    Hortlakci geldi....

Kardes ben de yaptiriyorum 4800 tl ye uc dis nasil sence

• Ben de yaptiriyorum zirkonyum.

4800 e nasil sizce 3 adet...

• UMUTKIRKOCA U kullanıcısına yanıt
    Çok Pahalı, 3600 e yapan tanıdığım var
  • Benim tek dişte kanal vardi ustune kaplama yapilmişti. Kanal ilk yapildigindan beri koku vardi Şimdi kanal temizlenip tekrar doldurulup kaplama yapilacak.Taş temizligiyle birlikte 1000 lira. Diyecegim o ki saglam dişe asla kaplama vs yaptirmayin estetik kaygilarla. Hicbirşey gerçek diş gibi olmuyor bu nedenle yapacaginiz her işlemi iyi düşünün. Kanal demek zaten çuruk koke inmiş demektir o diş bitmiştir. içini boşaltir sinirleri temizler ve uzerini dolguyla veya kaplamayla kapatir. Kopru ise bireysel fikrimce asla yaptirmayin koprude sapasaglam dişler yontuluyor. Kisacasi saglam dişinizin kiymetini bilin. Bir kere gittimi bi daha eskisi gibi olmaz bugunku teknolojiyle. He şimdi uc boyutlu yaziciyla diş uretimi deneysel olarak yapildi. Eger kokuyle minesiyle gercek bir diş 3d yazicida yapilip yerine nakledilse o zaman orjinali gibi olabilir. Ama benim gordugum bugunku teknoloji yokolan dişinizi size geri veremez. Benim 5 yildir yeni çurume yok. Yaptigim şey lokum gibi damla cikolata gibi agza yapişan şekerli gidalari pek tuketmiyorum. Kola meyvesuyu vs ictimi suyla agzimi calkaliyorum.Sarelle tarzi cikolatayi tercih ederim akiskan oldundan tukurukle eriyip cikmasi daha kolay oluyor. Baklava vs ayda yilda bir yerim. Diş ipi kullanirim.Duzenli kuruyemiş tuketirim.Unutmayin asil olan mevcudu korumaktir.hiç dis kaybi yoksa şanslisiniz . Yillik kontrolu ihmal etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: UMUTKIRKOCA

Hortlakci geldi....

Kardes ben de yaptiriyorum 4800 tl ye uc dis nasil sence

Neden bu kadar pahalı?

• ataşehir diş hastanesinde 2 adet kaplamayı 34 liraya yaptırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

ataşehir diş hastanesinde 2 adet kaplamayı 34 liraya yaptırdım

Kamu hastaneleri maliyetinin %10'unu alıyor. Yani 1 Tanesinin gerçek maliyeti 170 lira, bu da kamu hastaneleri ülke genelinde toplu aldığı için alsanız, size de bu kadar düşer malzme maliyeti)siz de milyonlarca , buradan tek tek yaptıra hekimlere kadar düştüğünde 1 tanesinin maliyeti 300'e kadar çıkar, ama tek çalışan ya da özel plikliniklerde çalışan hekimler kamunun yaptığı kalitede iş yapmak istemez ve daha kaliteli malzeme kullanırlar daha özel işlemlerle yaparlar, bu durumda da hekime maliyeti 500 liraya kadar yükselir.

Yanlış anlamayın, bundan sonrasını size yazmıyorum;

özelde yaptıramayan elbet gidecek kamu hastanelerinde yaptıracak, ama özele giden de kesenin ağzını açacak, yoksa 3 kuruş ucuzunu bulayım derken sağlıklarından olmasınlar. Geçen sene bir tatil kasabamızda birileri implant apma merkezi açmış, bucuza, hem de sudan ucuza implant yapmışlar, büyük de bir klinik, tabi 3-5 ay orada durup palıyı pırtıyı alıp kaçmışlar, sonra bir bakılıyor ki implant falan yok, kesip geri dikmişler herkesi. Yine 1-2 sene önce böyle büyük bir hastanein çalışanlarından bazıları sahte implant imal etme suçundan hapse girdi. Ee başınıza ne geliyorsa ucuzunu arama derdi yüzünden geliyor. Aynı şey değil bu sağlık. Ha telefon alacaksındır, sonuçta en pahalı yerden de en ucuz yerden de alsan aynı telefon, bir farkı yok. Ama hizmet öyle değil, eğer doktorun çalıştığı yerin sahipleri doktor değilse bir orada durup düşünmek lazım. Eğer doktorsa da ne iterlerse helali hoş olsun. Zaten özelde yaptırmaya paran yoksa git abi kamu hastanesinde tanesini 17 liraya yaptır, bundan sağlıklı.

Şimdi başa dönelim, nasıl oluyor da kendisine bile 500 lira masrafı olan bir hekim ya da özel poliklinik bu işi 300'e yapmaya kalkar? Hoş pek de kimse memnun olmasa ve yeni hastaları oraya yönlendirmiyor olsa gerek ki bazı forumlarda hasta avına çıkmışlar(burası için asla söylemiyorum, ama yine de siz siz olun forumlardan hasta avlamaya çalışan yerlerden uzak durun). Arkadaşlar bu zirkonyum'un tanesini 1000 liradan aşağı yapan yer varsa uzak durun derim. Sonuçta bu adamlar bizim gibi 1 aylık kurslardan sonra kalfa olup da çalışmaya başlamıyor, yıllarını veriyorlar ve dahası malzemeyi alıp satmıyorlar, onu işliyor, emek sarfediyorlar ve yılarca kazandıkları bilgilerle yoğuruyorlar. Eğer bu tarz doktorlar arayan varsa da 10-12 kadar doktor ismi veririm istanbul'dan isteyene.

Yukarıda 1000 liraya yapan doktorlara paragöz diyen var :) zorla orada yaptırmak zorunda değilsin, bakın forumlarda hasta avına çıkmış 200'e yaparız diyen(ve sanki kendisi değilmiş gibi link veren) bir sürü merkez ve hastane sahipleri var, gidin oralar da yaptırın da görün eb... kini :)

Bir de ben bu işler ya muayenehane ya da poliklinik işi olduğunu, hatsane ya da merkezlerin bu işlerin altından kalkamayacağını düşünüyorum.

• Zirkonyum taktiran var mi son zamanlarda.fiyat lazim bize yardimci olacak var midir.acilen.esimin dislerini yaptircaz.bugun cekildi

• Güncel

• meltem diş polikliniklerini tavsiye ederim size ben ve eşim orada yaptırmıştık. allah razı olsun çok iyi çıkardılar öyle kazık fiyatlarıda yok diğer firmalar gibi.
  • daggings D kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar! Bende yaptırmayı düşünüyorum.Memnunmusunuz.Birde fiyatı nedir.Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.