Şimdi Ara

Zirve Danacı %100 Dana Eti Sucuk 29.90 Yonca Market (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçen sene bu sucuktan almıştık ama bir farklılık göremedim.
    bak şüphelendim şimdi...

Zirve Danacı %100 Dana Eti Sucuk 29.90 Yonca Market
  • Gurme de domuz eti çıktıktan sonra piyasaya güvenmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kayserili olarak şahin markası hariç hiçbir kayseri markasından sucuk almayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keylogger38

Bir kayserili olarak şahin markası hariç hiçbir kayseri markasından sucuk almayın derim.
    Muslumoglu nu unutmayın...

• diabrek kullanıcısına yanıt
    Artan 9 lirayı ne yapalım hocam ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eti geçtim baharatın bu kadar pahalı olduğu bir zamanda yaşarken 30 tl ye dana sucuk! hindi sucuk u bile 30 a alamazken hemde
  • Tarım Bakanlığının yapmış olduğu denetimlerde ceza alan markalardan birçok ürününe var sıkıntı

• Zirve Danacı %100 Dana Eti Sucuk 29.90 Yonca Market

• Afiy"at" olsun

• M-A-K kullanıcısına yanıt
    öyle hocam maalesef 2-3 kez ben de gurme sucuk alma gafletinde bulundum. aldığım zaman da açıkçası içime sinmişti desem yalan olur. anlatmak istediğim fiyattan çok piyasada yer edinmiş belli markalardan almak idi. polonez, şahin, pınar vs. bilinenler dışındaki markaları alırken düşünmek gerek. benim için gurme de öyleydi, alırken açıkçası şüphe duymuştum ama bir anda migroslarda parlatıldı falan almış bulunduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al bi snickers ye

öyle hocam maalesef 2-3 kez ben de gurme sucuk alma gafletinde bulundum. aldığım zaman da açıkçası içime sinmişti desem yalan olur. anlatmak istediğim fiyattan çok piyasada yer edinmiş belli markalardan almak idi. polonez, şahin, pınar vs. bilinenler dışındaki markaları alırken düşünmek gerek. benim için gurme de öyleydi, alırken açıkçası şüphe duymuştum ama bir anda migroslarda parlatıldı falan almış bulunduk.
    Bu markayı 1-2 kere alsammı almasammı diye düşündüm ama forumda hep eski 7 tepe markasının isim değiştirmiş hali denildiği için hiç bulaşmadım. Adamlar eski markaları şaibeli diye bu isme geçmişler ama ondada akıllanmamışlar. 2 gün sonra migrosta başka adla aynı firmayı görürsen şaşırma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.