Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 lira hediye çeki verecekler. Yazdım buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra her ihtimale karşı telefona hafıza kartı takıp tüm telefon konuşmaları kaydedilebilir. Müşteri hizmeti bizi kaydediyor, bizim de onları kaydetme hakkımız vardır herhalde.

Müşteri memnuniyeti açısından...

• quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Bundan sonra her ihtimale karşı telefona hafıza kartı takıp tüm telefon konuşmaları kaydedilebilir. Müşteri hizmeti bizi kaydediyor, bizim de onları kaydetme hakkımız vardır herhalde.

konuya girmeden önce kaydediyorum diye belirtirsen neden sorun olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Bu olayın amacını eski tecrübeli arkadaşlar bilir, ilk defa olmuyor. 2 amaç var, 1-sitenin ziyaret sayısını artırmak 2-üye sayısını artırmak. İlki için artık birşey yapamayız ama 2. amacı çok güzel baltalayabilir. Siteye girip üyeliğinizi iptal edin ve neden olarak "Zizigo'ya güvenmiyorum" u seçin. Ben öyle yaptım, olay sonrası hesabımı iptal ettim. Bundan sonra sitenin sahibi TV de canlı yayına çıkıp herkesten özür dilese, üzerine mağdur olan herkese adam başı 1,000 TL çek verse bile çok samimiyim, daha o sitenin adresine bile uğramam. Güven denen, ticari ahlak denen şey bu kadar ucuz olamaz. Bugün böyle ucuz ayak oyunlarıyla önce mağdur edip sonra amacına ulaşınca vereceği 3-5 TL lik çekler ile insanları kandıracağını sanan zihniyet, her an her şeyi yapabilir demektir benim kitabımda. 50 TL fazla verir gidip görüp deneyerek mağazadan alırım. Böyle tuzaklara düşmeyin, küçük hesaplar için kendinizi kullandırmayın sakın (tabi eğer çek olayına girerlerse ama bunların onu bile yapacağını sanmam).

+1
    markafoni ve misspera sitelerinde de üyelikleriniz varsa aynı nedenle iptal edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Bırde urunu teyıt alanlardan bırıyım .olabılır elınde her cıftten bırer tane vardır sen 5 er satmışsındır .elınde olmayanların parasını ıade edersın.ama bu fırma tum sıparışlerı ıptal ettı ve kesınlıkle fıyat yanlışlığı vs dıye bırsey soz konusu degıl.resmen oyun oynadılar.
    Hayatta en sevmedığım şey ınsanlara oyun oynayan arkadan iş cevırenlerdır.çok ıyı nıyetlıyımdır hayatta haram yemem ama yanlış yapana bende yaparım kendılerı kaşındılar.

Ellerinde olan miktar belliydi.3 tane kaldı vb. yazıyordu.

• Arkadaşlar temin edilemeyen ayakkabılar tekrardan satışa çıktı.

http://www.zizigo.com/nike
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Bundan sonra her ihtimale karşı telefona hafıza kartı takıp tüm telefon konuşmaları kaydedilebilir. Müşteri hizmeti bizi kaydediyor, bizim de onları kaydetme hakkımız vardır herhalde.

konuya girmeden önce kaydediyorum diye belirtirsen neden sorun olsun

Belirtmeden olmaz mı , nasıl olsa onlar belirtiyor onlarınki bizi de kapsar herhalde .

• quote:

Orijinalden alıntı: sodavisne

20 lira hediye çeki verecekler. Yazdım buraya

20 TL yi zaten herkese veriyorlar. 20 TL ile olacak iş değil bu. Herkese ürünleri göndersinler yeterli.
  • Selin Taşçı denen bir kadın mail attı para iadesi için

bende karşı mail atım . "Tedarik edemediğiniz yalanı ile göndermediğiniz ürünler hala satışta" şeklinde.

Bu e-mail de bir delildir. E mail çıktısını alıp ekran görüntüsü ile dosyaya koyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

Selin Taşçı denen bir kadın mail attı para iadesi için

bende karşı mail atım . "Tedarik edemediğiniz yalanı ile göndermediğiniz ürünler hala satışta" şeklinde.

Bu e-mail de bir delildir. E mail çıktısını alıp ekran görüntüsü ile dosyaya koyun

Hocam şimdi aradım tedarik yok dediğiniz ürünleri satışa çıkarmışsınız diye ancak kadın hiçbir tedarik yok denilen ürün şuan satışta değil dedi?
  • Az önce gnderdiğim mail:

"Bakın Hanımefendi

Konu burada:
    http://forum.donanimhaber.com/m_103677103/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_103682340/tm.htm

Onlarca insan Zizigo yu mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Bunlardan biri de benim. Çok ciddi bir hukuksal yük ve masrafın altına girmek üzeresiniz.

Gerçek dışı yalan beyanla mailler atıyorsunuz ürünleri satmaya devam ediyorsunuz.

İyi niyet kuralları ve sözleşmeden doğan yükümlülükleriniz gereği insanlara siparişlerini gönderin."

• sina afra sahibi ben değilim diyor.
  • quancore kullanıcısına yanıt
    ZİZİGOZEDELER diye değiştir bence başlığı
  • Twitterda da sikayet yazarken #zizigozedeyiz fena olmaz

• Çoktan sundular bile. Dün akşam 60 TL ye aldığım ayakkabı satışa tekrar çıkmış bile eski fiyattan. Aşağıdaki linkteki ayakkabıydı işte. Dün de aynen bu numaralar vardı hatta iyi hatırlıyorum, ben 42 yi seçtikten ve aldıktan hemen sonra 42 nosu tükendi yazmıştı. Sonrası zaten malum. Ama şimdi nasılsa bizim için tedarik edilemeyen ayakkabı burada tedarik edilmiş ve eski fiyattan satışa çıkmış. İşte sahtekarlığın ve yalanın en güzel ispatı. Sipariş onay maili ve tedarik edilememe nedeniyle yapılan sipariş iptal maili hala duruyor posta kutumda. Şimdi bu mailleri ve aşağıdaki linkte görülen halihazırda aktif satışta olan aynı ürünün ilanını alıp Tüketici Mahkemesine götürsem sanmıyorum ki haksız çıkayım.

http://www.zizigo.com/nike-nike-flex-supreme-tr-3-antrasit-fitness-ayakkabisi-653620005

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Bu olay yanlislikla yapilmisa benzemiyor site hacklenmediyse bilerek yapılmış gibi duruyor.

İmzanızla konu adeta dans ediyor
  • zizigonun kurucu ortağı Tolga beymiş.

twitter adresi

@TolgaTatari
  • banada simge diye bir bayan mesaj atmış işte tedarik edemedikte bilmem nede yalan dolan üzerine kurmuş bunlar düzeni personelide bunlara uymuş gidiyorlar tedarik edemedik nedemek o kadar adamın ayakkabısından birini demi tedarik edemediniz sahtekarlar !!! , bence zizigo ismen bitti yeni bir site kursun tırtigo diye belki kurtarırlar bundan sonra tırtigoya pardon zizigoya olmayan ticari hayatında başarılar diliyoruz
  • Daha önce markafoni garage sale'dan 40 ve 20 liraya Cat ve Harley bot aldığımdan, bunları da gönderirler diye düşündüm ama bariz bir şekilde kandırdılar.
    Ben kapattım üyeliği, limangodan sonra zizigoyu da "fırsat siteleri kara listesi" ne aldım, 10tl'lik kampanya yapsa gene almam.
  • Sadece 59,90 ₺ ye satılan ürünler iptal edilmedi ki. Benim bir siparişimde 29,99 ₺ olan bot ile yine aynı fiyata sahip Altis TRP-30 Trambolin'de iptal edildi. Sabah evden siparişi verdim, kontrol etmek için işyerine geldiğimde ürünün fiyatının 140 ₺ civarına yükseldiğini gördüm. Demek dedim kampanya sona ermniş, eski fiyattan satış devam ediyor. Şimdi baktım o da satıştan kalkmış. Olayı sadece Nike vb. markalara indirgemek yanlış olur. Hadi onların fiyatı yanlış veya stok bilgisi hatalı. Diğer ürünlerde mi aynı şekilde hatalı. Kesin bu işte art niyet var...

Bunu yapan zaten üyelik iptallerini veya kötü imajı göze alarak yapmıştır diye düşünüyorum. Yakında site satılır veya kapanırsa kimse şaşırmasın...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.