Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı arkadaşlar reklam demişte böyle reklam mı olur ? Reklamın iyisi kötüsü olmaz farklı bişe insanları madur etmek başka bişe olsa gerek ...
  • Bunu yollamıslar sıkayet maılım uzerıne :
    Şikayetiniz değerlendirilmek üzere ilgili departmana iletilmiştir. Yaşanılan durumdan ötürü çok üzgünüz.

Siparişinizi tedarikçi firmanın hatalı stok bildiriminden dolayı maalesef gönderemiyoruz. Sipariş bedeli ödeme yaptığınız kredi kartına iade ettik. Bu işlemi en geç yarın hesap hareketlerinizde görüntüleyebilirsiniz. İade işleminizin ekstrenize yansıma süresi bankanıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Zizigo hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

Saygılarımızla,

Simge Kaya
    Müşteri Hizmetleri Ekibi

Destek Detayları
    Destek No:NHQ-683-11676
    Bölüm: Zizigo
    Tip:Zizigo

bende cevap yazdım

Nasıl bir ciddiyetsizlik içindesiniz anlamak mümkün değil stokta olmayan ürünler nasıl oluyor da siteden satın alındığında stoklarınızdan düşüp stok bitince satışa kapatılıyor. Bir çok kişinin zamanını sırf sitenizin ratingi artsın ve reklamınız olsun diye çaldınız. Satın almış olduğum ürünlerin temin edilip tarafıma verilmesini istiyorum. Bunun içinde gerekli tüm yasal haklarımı kullanacağım. Benim gibi zamanı çalınmış ve kandırılmış bir çok kişide benimde aynı görüşte.

• Sana uzunca güzel bir cevap yazardım ama vakit ve emek harcamaya değecek bir şahıs değilsin gibi. İnsanlar burada ortak bir konuda tecrübelerini düşüncelerini paylaşıyor, yazılanları iyi oku, okuduklarını iyi anla! Saçma sapan yorumlar yapma, illa eleştiri yapacaksan da kırmadan yap, yapıcı ol. Burada dönen konudan rahatsız olduysan okumazsın çıkarsın forumdan olur biter.
  • Bu zizigo çaktırmadan milleti zizigo
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda09

Bunu yollamıslar sıkayet maılım uzerıne :
    Şikayetiniz değerlendirilmek üzere ilgili departmana iletilmiştir. Yaşanılan durumdan ötürü çok üzgünüz.

Siparişinizi tedarikçi firmanın hatalı stok bildiriminden dolayı maalesef gönderemiyoruz. Sipariş bedeli ödeme yaptığınız kredi kartına iade ettik. Bu işlemi en geç yarın hesap hareketlerinizde görüntüleyebilirsiniz. İade işleminizin ekstrenize yansıma süresi bankanıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Zizigo hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

Saygılarımızla,

Simge Kaya
    Müşteri Hizmetleri Ekibi

Destek Detayları
    Destek No:NHQ-683-11676
    Bölüm: Zizigo
    Tip:Zizigo

bende cevap yazdım

Nasıl bir ciddiyetsizlik içindesiniz anlamak mümkün değil stokta olmayan ürünler nasıl oluyor da siteden satın alındığında stoklarınızdan düşüp stok bitince satışa kapatılıyor. Bir çok kişinin zamanını sırf sitenizin ratingi artsın ve reklamınız olsun diye çaldınız. Satın almış olduğum ürünlerin temin edilip tarafıma verilmesini istiyorum. Bunun içinde gerekli tüm yasal haklarımı kullanacağım. Benim gibi zamanı çalınmış ve kandırılmış bir çok kişide benimde aynı görüşte.

Ben farklı kategoride ve çeşitte ürün aldım. Farklı markalar. Hadi birini anladım, yanlış stok. Hadi ikinci de öyle oldu. Üçü de öyle oldu derlerse bu işte ben art niyet ararım. Tek tedarikçiyle mi çalışıyorsun ki yanlış stok bilgisi alıyorsun.

• Dün gece farklı markalardan 2 ayrı sipariş verdik ve 2side iptal edildi mail atıncada gelen cevap klasik tedarikçi firmanın hatalı stok bildirmesi. Bu olay kurum için krize dönüscek ve bu sekilde olmalıda sosyal medyada tepki gösterirsek iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvsm -- 13 Mart 2015; 15:35:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala yanıyor diye konu açıp daha sonra iptal olunca sinirlenip şikayet edelim diyorsunuz.Tamam sizde haklısınız ama.Forumdaki tüccarlar gidiyor 50tane sipariş ediyor.50 kişi kafadan ürünü alamıyor.Yanıyor diye konu açıp iptal olunca ağlarsınız daha çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Sana uzunca güzel bir cevap yazardım ama vakit ve emek harcamaya değecek bir şahıs değilsin gibi. İnsanlar burada ortak bir konuda tecrübelerini düşüncelerini paylaşıyor, yazılanları iyi oku, okuduklarını iyi anla! Saçma sapan yorumlar yapma, illa eleştiri yapacaksan da kırmadan yap, yapıcı ol. Burada dönen konudan rahatsız olduysan okumazsın çıkarsın forumdan olur biter.

Hocam fazla ciddiye alma o arkadaşı. Anlamaz, ben çok denedim başka konularda. Sabit fikirlidir kendisi.
  • quote:

Sana uzunca güzel bir cevap yazardım ama vakit ve emek harcamaya değecek bir şahıs değilsin gibi. İnsanlar burada ortak bir konuda tecrübelerini düşüncelerini paylaşıyor, yazılanları iyi oku, okuduklarını iyi anla! Saçma sapan yorumlar yapma, illa eleştiri yapacaksan da kırmadan yap, yapıcı ol. Burada dönen konudan rahatsız olduysan okumazsın çıkarsın forumdan olur biter.

kırıcı birşey yazmadım?
    Dün akşam bende alacaktım ama iptal edileceğini düşündüğüm için almadım.
    Göndermeyecekleri %99du zaten, ne diye burda yok çek verse, yok 50lira daha fazla veririm bakarak alırım diyorsunuz ki? Bunlar mağdur edebiyatıdır.
    THH'ye gitseniz alırsınız ama bu tür laflara gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SİPARİŞİ İPTAL EDİLMEYEN VARMI? YANİ EN AZINDAN 1 SİPARŞİİ FELAN İPTAL EDİLMEYEN VARMI?
  • Birileri zizigolanmış bizde Dr oyun kampanyasında böyle patlamıştık ama 50 TL hediye çekini almıştık, direnin

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

Hala yanıyor diye konu açıp daha sonra iptal olunca sinirlenip şikayet edelim diyorsunuz.Tamam sizde haklısınız ama.Forumdaki tüccarlar gidiyor 50tane sipariş ediyor.50 kişi kafadan ürünü alamıyor.Yanıyor diye konu açıp iptal olunca ağlarsınız daha çok.

Her adrese 1 ürün yollasınlar çok istiyorlarsa .

Çok zor olmasa gerek bunu yapmak.

• michael01 kullanıcısına yanıt
    Ne demek istiyorsun mesajında buranın var oluş amacı ne fırsat paylaşmak değil mi herkes bulduğu fırsatı paylaşmasın mı ?
  • bende almak üzereydim fakat direkten döndüm ve almadım
    ancak alan arkadaşları anlamaya çalışıyorum. bahsedildiği gibi hit ve reklam yaptılar ve bunun karşılığında deyim yerindeyse insanları kullandılar.
    kesinlikle bu işin bir karşılığı olmalı... sorumlular ya ürünleri göndererek yada rekabet kurumundan ceza yiyerek bedel ödemelidir..
  • Sina Afra'ya yüklenmeyin arkadaşlar. Kurucusuymuş o sadece.

• Ürünleri gonderselerdi alamayanlar burda ağlayacaktı şimdi gelmişler bidi bidi iyi oldu diyip gülüyorlar cok değişik bir millet olduk

• quote:

Bu olayın amacını eski tecrübeli arkadaşlar bilir, ilk defa olmuyor. 2 amaç var, 1-sitenin ziyaret sayısını artırmak 2-üye sayısını artırmak. İlki için artık birşey yapamayız ama 2. amacı çok güzel baltalayabilir. Siteye girip üyeliğinizi iptal edin ve neden olarak "Zizigo'ya güvenmiyorum" u seçin. Ben öyle yaptım, olay sonrası hesabımı iptal ettim. Bundan sonra sitenin sahibi TV de canlı yayına çıkıp herkesten özür dilese, üzerine mağdur olan herkese adam başı 1,000 TL çek verse bile çok samimiyim, daha o sitenin adresine bile uğramam. Güven denen, ticari ahlak denen şey bu kadar ucuz olamaz. Bugün böyle ucuz ayak oyunlarıyla önce mağdur edip sonra amacına ulaşınca vereceği 3-5 TL lik çekler ile insanları kandıracağını sanan zihniyet, her an her şeyi yapabilir demektir benim kitabımda. 50 TL fazla verir gidip görüp deneyerek mağazadan alırım. Böyle tuzaklara düşmeyin, küçük hesaplar için kendinizi kullandırmayın sakın (tabi eğer çek olayına girerlerse ama bunların onu bile yapacağını sanmam).

Bırak şimdi 1000tlymiş 10tl verse hangi donu alabilirim diye siteyi didik didik edersin

• Açıkçası firmanın çoğu ayakkabıda 59,90'dan zarar etmeyeceğini düşünüyorum. Bence bunları tespit edip gönderebilirlerdi. Ya da müşteri memnuniyeti ve itibar için siparişteki en az zarar ettiren bir ürünü de yollayabilirlerdi. Hem de böylece insanlar siteye küsmeyip devamlı takipte kalabilirlerdi. Bu şekilde bütün siparişleri tak diye iptal etmeleri düşman kazanmalarına sebep oldu.
  • Kampanyanın reklamı yaptınız girdik, fiyatları müşteri hizmetlerini arayıp doğruluğunu teyit ettik. Ve nasıl olduysa kampanya dahili satılan tüm ayakkabılarda stok yok denilerek herkesin siparişini iptal ettiniz. Biz de yedik?? Siparişi kabul edip parayı anında tahsil eden, daha sonra stokta yok denilerek (yalan söyleyip mağdur ederek) tek taraflı iptal eden, ardından kampanyasız fiyattan tekrar satışa çıkaran (demek ki stok var) . İndirim adı altında kişisel bilgileriMizi pazarlama amaçlı alarak üye sayısı kasan,paranızı alıp işletip kar yapıp, taksit taksit yollayan kurumsallıktan yoksun bir firma. Eğer ciddilerse ürünleri yollarlar, yollamazlarsa tüketici hakem heyeti ile uğraşacaksınız.

Yazdık sonuna kadar da gidicez ciddiyiz. Tüketici aptal yerine koymak bu firmaya yakışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 13 Mart 2015; 15:54:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediye çeki alanlar hem para iadesi hem de çek mi aldınız yoksa paralar uçup çek mi sattılar

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.