Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 tane alama değilde,5-10 tane alan herkese iyi olmuş beter olursunuz inşallah açgözlüler sizi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuraya da yorum bırakın.

https://www.facebook.com/zizigo?sk=reviews
  • durall kullanıcısına yanıt
    Hocam önceki sayfada da yazdım verdiğiniz linkteki madde 16.4'ün sonunda yazan cümle işimizi görür bence
  • Müşteri iliskileriyle görüştükten sonra bugün üyeliğini iptal ettim. Sizlere bunu tavsiye ederim. İyi bakmak lazim ancak bu yapilan nitelikli dolandiriciliga giriyor olabilir. Takipcisi olacagiz. Bimere sikayetimi de yapacagim. Agliyorsunuz diyenlere de tek sözüm var: İnsaf. Adama sorarlar, hırsızın hic mi suçu yok diye? İnsafi olmayan ancak lafa salça olur. Gölge etmeyin yeter!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar simdi parayı taksit taksit mi geri yatiracak

• 35 çift aldıydım lanet olsun iptalk oldu hepsiii
    Döner Bıçaklarıyla Dalalım mı Abi !!
  • Her zaman haset insanlar vardır var olacaktır burada bizlere laf salatası yapanlar acaba bu sıcak fırsatlarda ne geziyorlar herkes kendi işine baksın ha çok beğenmedin mesajı takipte etme okuma git ne işin varsa onu yap burada bir şeyler paylaşan ve çözüm arayanlara boş beleş yorum yapma
  • 2 saat ugrasip bi cift almistim oda iptal olmus bi eylem olursa desteklerim

• Bu tür iptallerde en kötüsüde , kartınızın limitinden komple düşüp , iade de ise taksit taksit ödenmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda09

Bir arkadaş yazarsa memnuniyetle yollarım

Hi, I'm ordering zizigo shopping site . But the order was canceled. Canceled because they could not supply . in this case contrary to the corporate mentality. Please make the necessary

hocam ben yapmaya çalıştım ama daha iyi yazarım diyen varsa yazsın lütfen.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    biraz daha detaya girilse daha iyi olur, aranıp teyit edildiği, stoğun mevcut olduğu ancak ürünlerin kasıtlı olarak yollanmadığı da eklenmeli bence

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombombombom -- 13 Mart 2015; 16:57:34 >
  • darkd66 kullanıcısına yanıt
    İhtiyar gereksizler de yorumlar da
  • Adamlar uyanık güzel reklam taktiği bulmuşlar.Elinizden ne geliyorsa yapın bence bu uyanıklar için...
  • Once mail attilar sonra ben biraz uzunca yazip agzima geleni soyledim.son cevaplari bu sekilde ;

Sayın Osman Gülkazar,

Yaşanılan bu durum nedeniyle üzgünüz.

Tedarikçi firma kaynaklı bir sorun nedeniyle ürün gönderiminiz yapılamamış olup, para iadeniz sağlanmıştır.

Markafoni hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.

İyi alışverişler,

Saygılarımızla,

Fatih Kan
    Müşteri Hizmetleri Ekibi

onemli konu ise benim adim Osman Gülkazar degil..
    Boyle rezil firma olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxian

şuraya da yorum bırakın.

1 e yüklenin beyler

• Ben satın almadım fırsattan haberimde daha yeni oldu ancak ufak bir katkıda bulunmak isterim mağdur olan arkadaşlara, şikayetvar vs tarzı yaptırım yetkisi olmayan yerlere şikayet etmek yerine devlet kurumlarına şikayet ederseniz daha çabuk probleminiz çözülür. Mesela bimere herkesin şikayet etmesini tavsiye ederim.
  • Beyler adamlar o indirimleri 3-5 kişi için yapıyor bence, ne zaman DH de konu açılsa bin kişi sipariş veriyo adamlar noluyoruz lan diyip iptal ediyo gibime geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

biraz daha detaya girilse daha iyi olur, aranıp teyit edildiği, stoğun mevcut olduğu ancak ürünlerin kasıtlı olarak yollanmadığı da eklenmeli bence

Hi Nispers Company
    We did shopping in Zizigo yesterday,but canceled today.The odd side of the business they said not stock but continue sale at the same price.Besides,We confirmationed before the shopping.Hundreds of people'S are aggrieved.Plese help.We send yoru complaints and please the events.We want our product to arrive at the earliest.Otherwise,We did boycot and definitely not shopping.

Best regards

diğer konuda bir arkadaş yazmış, bu daha detaylı.
  • K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    bizim bir kaybımız yok kafa kafaya vermiş ürünlerin yollanmasının yolunu arıyoruz yollanmazsa no sıkıntı ama senin derdin ne git işine baksana bu mesajı yazarak kendini mutlu ediyorsun yazık yazık
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.