Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.918
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir adet ayakkabı siparişi vermiştim. Kargoya verilmiş.
  • Arkadaslar bu sikayet mailini nereye atmamiz gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi sizden korkulur Allah, tüm firmaları DH'nin şerrinden korusun
  • Para iadesi yapılmış daha kimseye ürün fln gelmez geçmiş olsun siteye iyi hit kazandırdık.
  • hangi marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _trapzone_ -- 13 Mart 2015; 17:32:35 >
  • Konu dışı muhabbet yapan arkadaşlar ve gelip burada insanları küçümseyenler uyarı alacaktır. Konuya ona göre devam edin.
  • Arkadaşlar ben zizigoya bu sekilde bir mail attim. Uygun olduğunu düşünen varsa aynısını kopyalasin. Sahibi olan firmayi bilen varsa ben ingilizce güzel bir metin hazirlayabilirim.

Dün malum indiriminizi görünce stokta olan ayakkabılarınızdan satin aldım. Siparişlerin tedarik edilemediği yalanını görünce şoke oldum. Çünkü ben dahil tüm forum arkadaşlarımız sitenizin guvenilir olduğunu beyan etti. Ama maalesef ki insanlara sayenizde mahçup olduk. Şu an itibariyle kasanızda dünden itibaren elde edilen çok yüksek bir para olduğunu düşünüyorum. Ve bu para iade edilene kadar da haksız kazanç elde etmeye devam edebilirsiniz.
    Psikolojik ve ekonomik olarak bende probleme sebep oldunuz. Ben ve beraberimdeki yaklaşık 1000 kişilik forum arkadaşım da aynı görüştedir. Mağduriyetimizin acilen giderilmesini talep ediyoruz. Tazmin edilmeze hukuki yollara başvuracağız. Bu başvuru tüketici mahkemesine değil de nitelikli dolandırıcılık kapsamında yetkili ceza mahkemesine yapılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

Hocam önceki sayfada da yazdım verdiğiniz linkteki madde 16.4'ün sonunda yazan cümle işimizi görür bence

Eyvallah hocam. Şikayetvar.com 'daki şikayetimin peşine yapıştırdım maddeyi. Devam ediyoruz zizigo ekibi ile yazışmaya. Bir şey çıkar mı bilmem ama denemeden de bilemeyiz.

Ayrıca iyi olmuş, ne bekliyordunuz ki, aç gibi saldırdınız, yamyam gibi sömürdünüz beter olun diye mesaj atan arkadaşlar lütfen mesajlarınızda biraz daha yapıcı olalım. Evet ihtiyacı olandan fazlasını alıp satma hesapları yapan kişilerde mevcuttu bu alış-verişte. Ama benim gibi ihtiyacını karşılamak için alış-veriş yapmış olan arkadaşlarınıza da saygısızlık ediyorsunuz. En azından mesajınızda lafım 10-20 şer alanlara deyin de bizde kaynamayalım arada

Saygılarımla.

• Firmanın şu an ki sahipleri ; İLKER BAYDAR Yönetim Kurulu Başkanı 'A' Grubu İmza
    ONUR BAYLAN Yön.Kur.Başkan Yardımcısı 'B' Grubu İmza
    ERDOST PEHLİVAN Yönetim Kurulu Üyesi 'C' Grubu İmza

Bu kişiler aynı zamanda ;markafoni,Enmoda,Misspera,Altıncı Cadde,Vipinidirm ve Ucuzu Elektronik isimli site ve firmaların da ortak ve yöneticileridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofrhye

Vallahi sizden korkulur Allah, tüm firmaları DH'nin şerrinden korusun

Ahahaha patladı demek..Şu ilk sayfalarda bir artist vardı 4 çift aldım diyen , şeklini şimdi yap bakem.
    Alan alamayan herkese geçmiş olsun.
    Dh sazan gibi herşeye Zıplayan tayfa topiginiz hayırlı olsun bu arada

Edit: Bu sözüm gerçekten ihtiyacı kadar alan arkadaşlara değildir.Ticari amaç güden yamyamlaradir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 13 Mart 2015; 17:23:22 >

• Almadim ama destek vereyim

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Şu arkadaşa acayip üzüldüm ben de

7 çift ne la?
  • Gecenlerde 79 TL toms indirimi diye beymen ayni seyi yapmisti :)

• rehber22 R kullanıcısına yanıt
    GKGreen@multichoice.co.za
  • zizigodan önceden alıveriş yaptım memnundum şimdiki kampanyayı kaçırdım diye üzülüyordum

şimdi olay ne stokta olmayan ürünleri satmaya mı kalkmışlar yoksa çok rağbet gördü diye satmaktan mı vazgeçmişler?

firma her türlü suçludur ama dh sıcak fırsat ahalisi de hiç masum değil ne zaman gerçek bir fırsat olsa yamyam gibi saldırıyorlar 4 çift nedir aga sanki bu zamana kadar yalın ayak geziyordun şimdi ihtiyaç oldu
  • Zizigo sitesine girilmiyor su anda coktumu ne:))

• Hakkinizi arayin arkadaşlar diğerkonuya da yazdim bu adamlar sizin paranizla sabah 2.59 dan dolar alsa aksama 2.64 ten satabiliyor.. Daha acik olursak 100 bin dolarda 5 bin TL kar yaptilar.. Resmen dolandiricilik..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

Orijinalden alıntı: masterap

biraz daha detaya girilse daha iyi olur, aranıp teyit edildiği, stoğun mevcut olduğu ancak ürünlerin kasıtlı olarak yollanmadığı da eklenmeli bence

Hi Nispers Company
    We did shopping in Zizigo yesterday,but canceled today.The odd side of the business they said not stock but continue sale at the same price.Besides,We confirmationed before the shopping.Hundreds of people'S are aggrieved.Plese help.We send yoru complaints and please the events.We want our product to arrive at the earliest.Otherwise,We did boycot and definitely not shopping.

Best regards

diğer konuda bir arkadaş yazmış, bu daha detaylı.

Fazlasıyla gugıl transleyt olmuş mafles

• dhequel kullanıcısına yanıt
    Mesajınıza sizinle aynı üslupla cevap vermeyeceğim; sonra tanıdık yöneticileriniz mesajımı siliyorlar had bildirince

Başın sağ olsun kardeş
  • Ülkenin geleceği için yapılan herşeye oturduğu yerden laf atan çapulcu diyen tipler çekirge sürüleri gibi saldırıp uçer beşer aldıkları ayakkabılar gelmeyince ortalığı ayağa kaldırmaya çalışıyor, yazık.
    Senin o özendiğin ayakkabının onda biri fiyatına neyse ya vazgeçtim yazmıcam değmez laf anlatmaya
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.