Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.918
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • parası iade olanlar için nasıl bir yol izlenecek hocam?
  • arkadaş olayı çözmüş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

parası iade olanlar için nasıl bir yol izlenecek hocam?

O arkadas dalga geciyor ciddi degil haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleri ile konustum hicbir sekilde gondermeyeceklermis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bu para iadesine gelirsek taksitli olarak alanlar taksit taksit mi ödeyecek yoksa tek seferde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _trapzone_

arkadaş olayı çözmüş sanırım

Uye profiline bakinca yalan soylemez gibi geliyor fakat dedigi olmasi biraz hayal olur hocam o arkadas dalga geciyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: trace-

Müşteri hizmetleri ile konustum hicbir sekilde gondermeyeceklermis

+1 aynen bende aradım gönderme yok kesinlikle iptal dediler.
  • Ben inandım vallahi :D
  • D&R oyun kampanyası 1 vodafone tarife kampanyası 2 bu da 3 oldu

• larenuf kullanıcısına yanıt
    Tek seferde iade edilmiş bekleyen işlemlerde + olarak gözüküyor
  • Son anda almaktan vazgectim.Yanlarina birakmayin, HB Geri gorus kamerasi konusu ilhaminiz olsun

• fiyat yanlış girilmişse niye adamların üzerine gidiyorsunuz? niye zarar etsinler adamlar? mantığınızı anlamıyorum sizin...
  • Daha bir gün dahi geçmeden

•  Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

beklemedeyiz bakalım diğerinide biran önce iade etseler bari..

birde şey diyeceğimbu provizyonda + olarak gözüküyor ancak karta yansımamış sanırım böyle birşey olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

fiyat yanlış girilmişse niye adamların üzerine gidiyorsunuz? niye zarar etsinler adamlar? mantığınızı anlamıyorum sizin...

fiyat dün gece mh ile görüşülüp teyit edildi. O yüzden millet o kadar aldı.
  • Hesabımı iptal ettim, gönderim de istemiyorum, hesap hareketlerimde para hiç çekilmemiş görünüyor zaten.
    Milleti bilerek kandır ondan sonra medya korkusuyla çevir kazı yanmasın hesabı. Daha da davosa gelmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Bak hala insanları tanımadan, olayı derinlemesine inceleyip öğrenmeden yorum yapıyorsun. Kötü bir niyetin olduğuna inanmıyorum ama ciddi üslup hatası içerisindesin. Hamdolsun bugüne kadar kendimi hiç mağdur hissetmedim, ettirmedim, etmedim. Yıllardır bu forumu izlerim, faydalanırım ama bu türdeki bir kampanyaya ilk kez katıldım. Öyle senin dediğin mağdurum, hakkımı yediler falan demiyorum bak dikkat et! Güvenim kalmadı bu firmaya diyorum, böyle ucuz ayak oyunları ile yanlış yapıyorlar diyorum, hala okumuyor ya da okuduğunu anlamak istemiyorsun. Madem istedin, sana birkaç şey öğreteyim, sonrasında sen de otur araştır incele öğren. Hukukta der ki genele sunulmuş bir ticari teklif varsa, yani ben bir ürüne bir fiyat yazıp bunu ilan ediyorsam ve karşı taraf bu teklife rıza gösterip edimini yerini getiriyorsa, o anlaşma hukuken geçerlidir ve her iki tarafı da bağlar (hukuki terimler kafa karıştırıcı olabilir, daha net anla diye açık açık yazdım). Burada birçok insan da sitede aynı şartlarla saatlerce satışta tutulan bu ürünlerden parasını ödeyip satın aldı. Şimdi ortada cidden bir tedarik sorunu olabilir, ya da hata olabilir, beşerdir şaşar. Ama sorun cidden tedarik olsaydı bu tedarik edilemiyor denen ürün, halen sitede daha yüksek bir fiyatla satışa sunulamazdı. Demek ki ortada bariz bir suistimal var, farklı bir amaç var. Ben dahil bu kadar insan da burada senin tabirinle ağlayıp mağdur edebiyatı yapmıyor, ilanı yapıp alışverişe çağıran tarafın hukuka ve ticari ahlaka sığmayan davranışını eleştiriyor. Ki ilgili firmayı bilmeyen, tanımayan insanlar bilgilensin, onlar da aynı duruma düşmesin. Kollektif zeka ile, sosyal bir sorun haline gelen bir konuyu ifşa edip, tekrarlanmaması için yapılıyor. Son olarak, burada her üye düzeyini bozmadan, diğer üyeleri rahatsız etmeden, ahlak, görgü ve forum kurallarını aşmadan, istediği şeyi yazmakta özgürdür, insanların ne yazıp yazmayacağı senin işin değil! Bugün Cuma, hayırlı ve güzel bir gündür, olayı daha fazla uzatmadan, işi polemiğe çevirmeden kapatalım güzel kardeşim.

Diğer başlığı gece görmeme rağmen bulaşmadım. Bu başlık da gece açıldığına ve sabah baktığımda 2-3 sayfa olduğuna göre (henüz mağduriyet söz konusu değildi) zaten iptal beklentisi vardı bence, ama Nasrettin Hoca misali, "ya tutarsa" diye birçok arkadaş şansını denedi. En azından ben o yüzden bulaşmadım, para iadesi ile falan uğraşmamak için. (Şirket hemen bugün paraları geri iade etmiş, bu da olumsuz olayın olumlu yanı olarak görülebilir.) Ben de bazen kendimi tutamayıp kumar oynar gibi riske giriyorum ve bu tarz indirimlere atlıyorum, yani sizleri eleştirmek için yazmıyorum bunları. (Ama acil ayakkabı ihtiyacım olsaydı ben de şansımı denerdim.) Benim gözümde şirketin yaptığı etik değil, özellikle tedarik sorununu bahane edip aynı ürünü daha yüksek fiyata satmaya devam etmesi. Bazı arkadaşlar bahsetmiş yukarıdaki mesajlarda, şikayetvar yerine resmi kurumlara başvurun diye. Bence her koldan hakkınızı aramanız (en azından yaşananları bilmeyenlere yaymak) gerekir, hem şikayet siteleri, hem sosyal medya, hem resmi kurumlar. Nasıl ki mesela GG'de bir satıcıyla ilgili olumsuz yorumlar yer alıp alıcıya yol gösteriyorsa (örnek: ürün orjinal değil, kargo geç geldi, eksik ürün vs.) bu tarz bir hareketiniz de diğer bilgi sahibi olmayanlara yol gösterici olacaktır.

Asıl söylemek istediğim, yukarıdaki mesajda diğer arkadaşa saygı ve mantık çerçevesinde çok güzel bir cevap yazmışınız, sizi tebrik ederim. Laf lafı açtı, ilk söylemek istediğim en sona kaldı...

Ek: Başlıktaki "direniş" terimi hiç yerinde değil bence, onun yerine mesela "hak arama" veya başka bir şey denilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 13 Mart 2015; 18:06:20 >

• quote:

fiyat yanlış girilmişse niye adamların üzerine gidiyorsunuz? niye zarar etsinler adamlar? mantığınızı anlamıyorum sizin...

Sen hiç bişeyi anlamamışsın ki zaten. Fiyat yanlış girilme olayı olsa sıkıntı yok zaten birşey demeyeceğiz. Ancak biz dün bu fiyatları görünce aradık bizzat kendim de aradım dediler ki fiyatlarda yanlışlık yok tek fiyat kampanyamız var bir çok ürün 59,99 acele edin kampanya heran bitebilir dendi. Ancak bugün yanlış fiyat yazdık filan da denmedi ürünleri tedarik edemedik dendi. Abi gözünüzü sevim konuyla ilgisi olmayan girmesin şu konuya ya hadi eğlenmek istiyorsanız konu dışında eğlenebilirsiniz..
  • Paramda vardı iyi ki görmemişim bu konuyu :D
  • quote:

olay hakkında hiç bir bilgin yok gelmişsin burda bik bik ediosun dışarı alalım seni
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.