Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.918
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yaklaşık 2 hafta önce sipariş vermiştim benim siparişim de iptal oldu. yazın beni de yapılacak bişey varsa kesinlikle yaparım çok sinirlendim çünkü
  • Allah aşkına şu konuyla ilgisi olmayıp gelip burda gereksiz gereksiz laflara salça olanlar işinize bakın. Dün fırsatı görüpte alabilseydiniz şuan burda herkesten önce konuşan sizler olacaktınız. Gereksiz muhabbetleri bırakın gidin baska yere salça olun.
    Mail attım gelen klasik cevap ilgili birime ilettik, para iadeniz gerçekleştirilecektir. Pazartesi günü tüketici hakları hakem heyetine gideceğim dilekçe vereceğim. Her türlü takip edelim arkadaşlar, gerekirse aynı ürünleri mağazadan alıp arasındaki farkı zizigodan alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fıyatları gormemle bırlıkte sıteden cıktım. Akıl var mantık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 13 Mart 2015; 18:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Fıyatları gormemle bırlıkte sıteden cıktım. Akıl var mantık var

harbiden çok akıllıymışsın kardeş helal olsun
  • az önce ürünlerin geleceğini söyleyen arkadaşın yazısının üzerine tekrar mesaj gönderdim müsteri temsilcilerine gelen cevap söyle

Konuyla ilgili aksiyon alındığında sizlere detaylı bilgi verilecektir

Zizigo hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

sanırım ürünler gönderilecek. Beklemede kalalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Fıyatları gormemle bırlıkte sıteden cıktım. Akıl var mantık var

harbiden çok akıllıymışsın kardeş helal olsun

Bana nıye laf yetıstırıyorsun? Sana dokunan bır sey mı soyledım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Orijinalden alıntı: andromeda09

bizim bir kaybımız yok kafa kafaya vermiş ürünlerin yollanmasının yolunu arıyoruz yollanmazsa no sıkıntı ama senin derdin ne git işine baksana bu mesajı yazarak kendini mutlu ediyorsun yazık yazık

Sizlerin mentalitede sorun var. Burada türlü yollarla millete kaktırma imkanı arıyorsunuz.

Hukuk iyiniyetliyi korur. Sizler siparişlerin gelmeyeceğini bile bile parayı ödediniz şimdi para iadesi olmadan malların gönderilmesi yolunu arıyorsunuz.

Olay bundan ibaret hala direniş vs.

Zamanında sizin gibiler banker biloları zengin etti. Şimdi internet alışverişi yapıldığı için para iadesi zorunlu oluyor.

Basit çığırtkanlıklarınızı bir kenara bırakıp düzgün iş yapın.

Yalnız anladığım kadarıyla burdan bazı kişiler stokta olup olmadığını öğrenmek için aramışlar ve stokta var cevabı almışlar. ve site bir ara bakıma alınmasına rağmen daha sonra yine indirimli fiyattan devam ederek açmışlar siteyi. burda satın alanların hiçbir hatası yok. tamamen sitenin suçu. ve bence tüm olayın ne olduğunu öğrenmeden fikir yürütmeyin

• Lan şu konuyla alakası olmayıp boş boş yorum yazanlar konu dışına falan gitsin orda ne istiyorsa yazsın.

buraya fikir falan yazmasın

Adamlara buranın linkini yolladık

• K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    Zamanında edenlerin sorunu o sen kendine sakla aklını biz kendimizi çok iyi düşünürüz her dediğine ok de sana ne baksana sen dalgana sana gel bunları oku yorum yap yada alışveriş yap diyen mi var çözüm arayanların işlerini engelleme ve boş boş konuşma sana ne bak işine .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda09 -- 13 Mart 2015; 18:37:21 >
  • Beyler ben ürün alamadım alma niyetimde yoktu sadece konuyu takip ediyordum ama olanlardan dolayı ben bile sıkıntı aldım,bizim yapabileceğimiz birşeyler varmı en azından ??
  • ploff kullanıcısına yanıt
    aklın mantığın varsa burada çözüm arayan insanlara boş boş yorum yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Beyler ben ürün alamadım alma niyetimde yoktu sadece konuyu takip ediyordum ama olanlardan dolayı ben bile sıkıntı aldım,bizim yapabileceğimiz birşeyler varmı en azından ??

Sağduyunuz için teşekkürler.
  • quote:

Beyler ben ürün alamadım alma niyetimde yoktu sadece konuyu takip ediyordum ama olanlardan dolayı ben bile sıkıntı aldım,bizim yapabileceğimiz birşeyler varmı en azından ??

+1

Arkadaşlar bir itnelik olur diye sipariş vermeyenler kafilesindenim.
    Yapabileceğimiz bir şey varsa örnek metin yazınwww.sikayetvar.com da şu siteyi yüceltelim
  • az önce bana gelen maili paylaşıyorum.
    şikayetiniz değerlendirilmek üzere ilgili departmana iletilmiştir. Yaşanılan durumdan ötürü çok üzgünüz.

Siparişinizi tedarikçi firmanın hatalı stok bildiriminden dolayı maalesef gönderemiyoruz. Sipariş bedeli ödeme yaptığınız kredi kartına iade ettik. Bu işlemi en geç yarın hesap hareketlerinizde görüntüleyebilirsiniz. İade işleminizin ekstrenize yansıma süresi bankanıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Zizigo hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.

Keyifli alışverişler dileriz.
  • Beyler son gelen mail;
    Konuyla ilgili aksiyon alındığında detayı sizlerle paylaşılıyor olacak. Konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Zizigo hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.Keyifli alışverişler dileriz.

Sonuç verdi mi şikayetler dersiniz?

Ekleme; dalga gecmiyorum sabahtan beri sikayet edenlerden biriyim. Anladigim kadariyla siparis verenlere ya hediye ceki verecekler yada alinan urunlerden en az zarar ettirecek olani gonderme yoluna gidecekler. Yinede siparis edilen tum urunleri gondermezler gibi geliyor hakem heyetine basvuruda israrci olalim arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 13 Mart 2015; 18:51:02 >
  • quote:

Zamanında edenlerin sorunu o sen kendine sakla aklını biz kendimizi çok iyi düşünürüz her dediğine ok de sana ne baksana sen dalgana sana gel bunları oku yorum yap yada alışveriş yap diyen mi var çözüm arayanların işlerini engelleme ve boş boş konuşma sana ne bak işine .......

Saygılı konuşmayı öğren önce. Sonra hakkını ararsın.

Daha bu kafayla çok uğraşırsınız. Sanki türkiye amerika oldu da böyle küçük kurnazlıklara prim bırakacak.

Neyse sizler uğraşmaya devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 13 Mart 2015; 18:47:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApoCaLYpSe_35

quote:

+1

Arkadaşlar bir itnelik olur diye sipariş vermeyenler kafilesindenim.
    Yapabileceğimiz bir şey varsa örnek metin yazınwww.sikayetvar.com da şu siteyi yüceltelim

bende beklemedeyim arkadaşlar haydi

• BEN ZİZİGODAN TİGER UNİTSUGA MARKALI AYAKKABI ALDIM 29 TL YE 1 TANE KALMIŞTI GAYET GÜZEL HEMDE ORJINAL AYNISI BAŞKA YERDE 225 TL :D
  • K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    Saygı hak edene verilir sen kendine bak saygısız sensin saygılı biri olsan burada insanlar bir şeylere çare ararken üstüne vazife olmamasına rağmen boş boş konuşmazsın .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda09 -- 13 Mart 2015; 18:53:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Saygı hak edene verilir sen kendine bak saygısız sensin saygılı biri olsan burada insanlar bir şeylere çare ararken üstüne vazife olmamasına rağmen boş boş konuşmazsın .....

Abuk sabuk işlerle uğraşanlar sizlersiniz. Doğruyu söylemek ne zaman saygısızlık olmuş.

konuyla alakanız yoksa neden hala karışıyosunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.