Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• dhequel kullanıcısına yanıt
    Karışmasının nedenini yazarım da ban yerim böyleleri için değmez !!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda09

Karışmasının nedenini yazarım da ban yerim böyleleri için değmez !!!!!

uğraşmaya değmez hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/zizigo?sk=reviews

girin 1 puan verin ve en acımasız yorumunuzu yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhequel

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Orijinalden alıntı: andromeda09

Saygı hak edene verilir sen kendine bak saygısız sensin saygılı biri olsan burada insanlar bir şeylere çare ararken üstüne vazife olmamasına rağmen boş boş konuşmazsın .....

Abuk sabuk işlerle uğraşanlar sizlersiniz. Doğruyu söylemek ne zaman saygısızlık olmuş.

konuyla alakanız yoksa neden hala karışıyosunuz ?

Mağduriyet hikayelerinizi ve hukuki olarak temelsiz savlarınızı okumak ve biraz da eğlenmek için girdim.

Neyse bu kadar yeter. Hikayelerinizi yazmaya devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 13 Mart 2015; 19:02:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar şikayetleri nerden yapıyoruz telefon haricinde şikayet edebileceğimiz e-posta adresi falan varmı
  • BEN UNİTSUGA TİGER ALDIM SPOR AYAKKABI 29 TL YE 225 HER YERDE GELDİ GİYİYORUM HATTA TEŞEKKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayku7 -- 13 Mart 2015; 19:03:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Bu olay yanlislikla yapilmisa benzemiyor site hacklenmediyse bilerek yapılmış gibi duruyor.

İmzanızla konu adeta dans ediyor

Ben alisveris yapmadim yapanlar mağdur olmuş, hatadan çok bilincli yapilan olaya benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

Bu serefsizleri nerelere sikayet etmelim ne yapmaliyim arkadaslar bir yol gosterin parami kullandi ve vaktimi caldi sahtekarlara haram olsun.

Amin hocam aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: quancore

Evet arkadaşlar yarın geleceğimiz belli olacak.Ben her ihtimale karşı (ki bence çok yüksek bir ihtimal) zizigo mağdurları konusunu hazırladım.Bu konu altında gelen siparişlerin resimlerini (eğer gelirse) ve mağduriyetlerimizi paylaşırız.
    ARKADAŞLAR ZIZIGOYU ARADIM YOLLANACAK ÜRÜNLER BEKLEMEDEYIZ!!!
    Edit 2:İYİ KI ERKENDEN AÇTIM KONUYU SİPARİŞLER İPTAL
    Edit 3:ARKADAŞLAR LÜTFEN ELİNDEN GELEN HERKES ŞİKAYETVAR A ŞİKAYETLERİNİ BİLDİRSİN VE MH ARAYARAK ŞİKAYET ETSİN.GÜZEL BİR METİN HAZIRLAYAN KİŞİ LÜTFEN BENİ ALINTILASIN İLK MESAJA EKLEYELİM.BU ONLARIN YANINA KALMASIN.EĞER BU GİRİŞİMLER SONUÇ VERMEZ İSE İLÇELERDEKİ THH LERE ORTAK BİR DİLEKÇE İLE BAŞVURULACAKTIR.

12.03.2015 günü zizigo.com adlı sitede belirli ürünlerde indirim yapılmıştı ben ve üye olduğum forumdan birçok arkadaşım siteden alışveriş yaptık.Bahsi geçen sitenin Müşteri Hizmetleri aranarak fiyatların doğruluğu konusunda teyit alındı.Ertesi gün sabah saatlerinde yani 13.03.2015 günü hesabımı kontrol ettiğimde siparişlerin iptal edildiğini gördüm.Üyesi olduğum forumdaki diğer arkadaşlarımında aynı mağduriyetle karşılaştığını gördüm.Böyle kurumsal bir sitenin ürün fiyatlarını düşük gösterip müşteri çektikten ve müşteri hizmetlerinin de fiyatlarda hata olmadığını söylemesinden sonra bütün siparişleri iptal etmesi hangi mantık ve ticaret ahlakı çerçevesinde değerlendirilebilir.

Bimere şikayet metnim belki başka şikayet edenler olur aramızdan

• Konu popülere düşünce troll bastı konuyu, adamın işi gücü yok dalga geçmek için meaj atıyor.

• Cok kotu olmus ya. Yilin en buyuk husrani resmen. Pes etmeyin bence de devam

• Baya magdur varmis ne zizigoymus b3

• ben 3 taksitle almıştım, taksit taksit mi iade edilecek yoksa tek seferde hepsimi geri yatırılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevriinsan

quote:

Orijinalden alıntı: quancore

Evet arkadaşlar yarın geleceğimiz belli olacak.Ben her ihtimale karşı (ki bence çok yüksek bir ihtimal) zizigo mağdurları konusunu hazırladım.Bu konu altında gelen siparişlerin resimlerini (eğer gelirse) ve mağduriyetlerimizi paylaşırız.
    ARKADAŞLAR ZIZIGOYU ARADIM YOLLANACAK ÜRÜNLER BEKLEMEDEYIZ!!!
    Edit 2:İYİ KI ERKENDEN AÇTIM KONUYU SİPARİŞLER İPTAL
    Edit 3:ARKADAŞLAR LÜTFEN ELİNDEN GELEN HERKES ŞİKAYETVAR A ŞİKAYETLERİNİ BİLDİRSİN VE MH ARAYARAK ŞİKAYET ETSİN.GÜZEL BİR METİN HAZIRLAYAN KİŞİ LÜTFEN BENİ ALINTILASIN İLK MESAJA EKLEYELİM.BU ONLARIN YANINA KALMASIN.EĞER BU GİRİŞİMLER SONUÇ VERMEZ İSE İLÇELERDEKİ THH LERE ORTAK BİR DİLEKÇE İLE BAŞVURULACAKTIR.

12.03.2015 günü zizigo.com adlı sitede belirli ürünlerde indirim yapılmıştı ben ve üye olduğum forumdan birçok arkadaşım siteden alışveriş yaptık.Bahsi geçen sitenin Müşteri Hizmetleri aranarak fiyatların doğruluğu konusunda teyit alındı.Ertesi gün sabah saatlerinde yani 13.03.2015 günü hesabımı kontrol ettiğimde siparişlerin iptal edildiğini gördüm.Üyesi olduğum forumdaki diğer arkadaşlarımında aynı mağduriyetle karşılaştığını gördüm.Böyle kurumsal bir sitenin ürün fiyatlarını düşük gösterip müşteri çektikten ve müşteri hizmetlerinin de fiyatlarda hata olmadığını söylemesinden sonra bütün siparişleri iptal etmesi hangi mantık ve ticaret ahlakı çerçevesinde değerlendirilebilir.

Bimere şikayet metnim belki başka şikayet edenler olur aramızdan

eklendi

• larenuf kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yok hocam dün bir arkadaşa da sordum limit açılıyormuş iade edilir edilmez. ay sonu işlemlerde gözükecekmiş + - olarak yani giren çıkan yok hesap özetinde
  • İhtiyacı olup alanlara geçmiş olsun ama burası bişey düşsede 20 tane alıp başka yerden satsam diye bekleyen ölücü kaynıyor kimse kusura bakmasın.

Yılbaşı zamanı Logitech kulaklık konusunda türlü takla atıp bırak kargo parasını, ürün parasını geri alıp ta Amerika'dan bedava getirtenler oldu. Amazon'a bile rezil olduk.

• leonidas26 kullanıcısına yanıt
    bimere hiç dilekçe yazmadığın belli soru işareti konulamadığını bilmediğinden
  • Şikayetvara yazdıklarımız zizigonu şikayet sayfasında çıkmıyor.Oraya da mı para yedirmişler kimse göremiyor şikayetimi.Bugun kimse şikayet etmemiş gözüküyor
    Edit: Site paranoyak yaptı resmen. Bi inceleme ardından yayınlama olabilir. Beklemedeyim bakalım ne olacak .Eğer yayınlanmaz ise şikayetvarı, şikayetvara şikayet edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 13 Mart 2015; 19:35:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    ayrıca devlet kurumunda çalışan biri olarak birçok kez bimer başvurusu cevaplamış biriyim. nasıl yazdığının çok fazla bi önemi yok cevaplayacak olan kurum düşünecek ben değil emin ol zizigo ya kadar rahatça ulaşacak bu dilekçe.bilmeden etmeden konuşmayın lütfen aynen dediğiniz gibi okumuş ama cahiliz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.