Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 siparişimden 2 tanesi iptal oldu.Sadece Punto marka 30 liralık iptal olmadı.Gerekli yerlere başvuruları yaptım.Facebook,şikayetvar ve mail yoluyla iletişime geçtim fakat hepsine beklenildiği gibi standart saçma sapan cevaplar verildi.Bimer başvurumu da yaptım.O da şöyle;
    "Zizigo.com un başlatmış olduğu ayakkabı indiriminde 60 TL ye birçok ayakkabı satılmaya başlandı.Birçok insan alışverişini yaptı fakat ben de dahil herkesin siparişleri durduk yere iptal edildi.Mazeret olarak da ürünleri temin edemiyoruz dendi.Halbuki bir önceki gece müşteri hizmetleri aranmış olup fiyatların doğruluğu teyit edilmiştir.Fiyatlarda bir hata olmadığı,kısa süreliğine tek fiyat kampanyası olduğu belirtilmiştir.İşin bir komik yönü de herkesin siparişi iptal edildikten sonra ürünlerin eski fiyattan satılmaya başlanmasıdır.Hem tedarik sıkıntı var diyorlar hem de söz verdikleri indirimli fiyattan alışveriş yapanların siparişlerini iptal edip milleti mağdur ediyorlar.Birçok kişi bu kampanya yüzünden saatlerce beklemek zorunda kaldı.Yoğunluktan dolayı site çöktü.Maddi ve manevi mağduriyetimizin giderilmesini arz ediyorum."
    Bu işin peişini bırakmazsak şahsen bi şekilde çözüme ulaşacağını düşünüyorum.Siz de gerekli mercilere şikayetinizi yapın.

• twtitter dan yüklenin arkadaşlar @zizigo adı altında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

dün gece fena yagmaladim onun heyecanıyla 4 saat uyudum hem satacak hem giyecek kadar aldım kusura bakmasın kimse o fiyatları imkansız bidaha görmemiz limitim bitti yoksa yeşil kunduranin ayakkabılarına saldiracaktim

sana müstehak olmuş üzüldüm mü şimdi?
  • mvsm kullanıcısına yanıt
    ne iadesi hocam ? para iadesi mi yoksa ürünlerin tekrar gönderilmesi mi söz konusu dediler?
  • trace- kullanıcısına yanıt
    para iadesi, bu saatten sonra ürün gönderme yapılmaz sanmıyorum
  • Yukardaki z ile başlayana dikkat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikayetvar bence sesimizi duyarabilecegimiz ve kalici olacak tek yer orayi es gecmeyin arkadaslar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçırdık indirimi :) ama girip facebook ta 1 yıldız verdim... Umarım sadece giyinmek için alanların ayakkabıları gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Şikayetvara yazdıklarımız zizigonu şikayet sayfasında çıkmıyor.Oraya da mı para yedirmişler kimse göremiyor şikayetimi.Bugun kimse şikayet etmemiş gözüküyor
    Edit: Site paranoyak yaptı resmen. Bi inceleme ardından yayınlama olabilir. Beklemedeyim bakalım ne olacak .Eğer yayınlanmaz ise şikayetvarı, şikayetvara şikayet edeceğim

Evet hocam. Yazdıklarımız şikayetvar.com'da çıkmıyor. Kendi yazdığımı bile göremiyorum başka bilgisayardan. Belkide inceleme sonucu gösteriyorlardır. Bilemiyorum tam.

Dediğiniz gibi yayınlamazlarsa şikayetvar.com'u şikayet edeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Sikayetvar bence sesimizi duyarabilecegimiz ve kalici olacak tek yer orayi es gecmeyin arkadaslar....

Sikayetvara öğlen yazdım hala yayınlanmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Sikayetvar bence sesimizi duyarabilecegimiz ve kalici olacak tek yer orayi es gecmeyin arkadaslar....

Şikayet var'a yaptığımız şikayetler gözükmüyor. Bir bilginiz var mı acaba?

• Konudan sabah haberim oldu. Birinci ağızdan öğrendiğim şey dün akşam saat 20:00 'de ürün fiyatlarını güncelleme başlıyor ve zizigo çalışanları ve yakınları sepetleri doldurup refresh yaparak fiyatların düşmesini bekliyorlar ve satın alıyorlar. Demem o ki bu tarz fahiş indirimlerin yüzde 90'ı firmayla alakası olmayanlara yansımıyor, yani kısacası karşıyım kardeşim. İndiriminde bir adabı olur mantığı olur. İhtiyacı olan üç aşağı beş yukarı alacağını alır.

• Ben ayakkabı almadım ; mont aldım. Ama o da iptal!

Bunun için de tedarikçi firmaya atıllar topu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metmax -- 13 Mart 2015; 20:52:57 >
  • aynı olay benimde 3 mart tarihinde başıma gelmişti bu kadar çok kişinin madur olduğunu bilmiyordum. hem şikayet vara yazdım hemde facebook ta 1 puan verdim
  • Değerli Üyemiz,

Şikayetiniz değerlendirilmek üzere ilgili departmana iletilmiştir. Yaşanılan durumdan ötürü çok üzgünüz.

Siparişinizi tedarikçi firmanın hatalı stok bildiriminden dolayı maalesef gönderemiyoruz. Sipariş bedeli ödeme yaptığınız kredi kartına iade ettik. Bu işlemi en geç yarın hesap hareketlerinizde görüntüleyebilirsiniz. İade işleminizin ekstrenize yansıma süresi bankanıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Zizigo hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

Saygılarımızla,
  • Ürün almadım ama destek için ben de yazıcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    tc numarası ile kişi başına 1 tane yollamaları gerek yoksa fırsatçılar size fırsat bırakmaz
  • serji kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • (4) kere yazıştım ve SON DURUM BU :

Değerli Üyemiz,

Konuyla ilgili aksiyon alındığında detayı sizlerle paylaşılıyor olacak. Konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu benim hakkım diyen, hakkını arasın!
  • Geçmiş olsun, 400 liralık ürünü 40 liraya alabilen arkadaş varsa onu da tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.