Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metmax

(4) kere yazıştım ve SON DURUM BU :

Değerli Üyemiz,

Konuyla ilgili aksiyon alındığında detayı sizlerle paylaşılıyor olacak. Konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu benim hakkım diyen, hakkını arasın!

Bende ayni sekilde hocam sikayetvara yazdim mail attim en son gelen mail ayni, aksiyon alindiginda diyorda belki de 20 liralik cek verip ozur dileyecekler belli degil ki ben hakem heyetine gidecegim pazartesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

Değerli Üyemiz,

Konuyla ilgili aksiyon alındığında detayı sizlerle paylaşılıyor olacak. Konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bende ayni sekilde hocam sikayetvara yazdim mail attim en son gelen mail ayni, aksiyon alindiginda diyorda belki de 20 liralik cek verip ozur dileyecekler belli degil ki ben hakem heyetine gidecegim pazartesi

Hocam bende hakem heyetine gidicem diye mail attım bana stok bitti gibi bahane yazılar üstte attıkları mesajı kopyalamıştım.

• http://www.tuketici.gov.tr/index.snet?wapp=nasilbasvurulur_tr&open=1
    Bu arada hakem heyetine nasil basvuracaginiz linkte, e devlet sifresi olanlar internet uzerinden de basvuru yapabiliyor linkten.

• Az önce bana da aynı şeyi göndermişler. Bişey çıkacağını sanmıyorum ama bakalım artık...
  • ben ürünümü almasamda
    bu kadar kişinin şikayeti ni alan bi sitenin pek bi itibarı kalacagını sanmıyorum.
    ama en azından 1 er tane olsun gönderip şikayetleri düzelttirirlerse cok sükse yapar büyük reklam yaparlar
    düşüncem bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evladı Osmanlı

quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

Değerli Üyemiz,

Hocam bende hakem heyetine gidicem diye mail attım bana stok bitti gibi bahane yazılar üstte attıkları mesajı kopyalamıştım.

Stogun bitmesi bizi baglamaz hocam o sozlesme zirvaliginda yazan 4.8 madde bizi baglamaz, cunku biz alirken stok vardi stok biten urunleri zaten alamadik. Diyelim ki 4.8 madde kapsaminda degerlendiriyorlar iptalleri, o madde de mesafeli satis yonetmeliginin 16.4 nolu maddesine aykiri bu durumda haksiz sart sayilir ve madde hukumsuz olur. Bu tabi tamamen mantikla ve elimizdeki yasalara bakarak konustugum birsey hukukcu degilim muhendisim ama dershanede vatandaslik hocam hukuk muhendisi demisti bana

• Siparişimde yer alan ürünler firmanız tarafından tek taraflı olarak iptal edilmiştir
    Haklarımı yasal yollardan arayacağımı ve gerekli yerlere şikayette bulunacağımı biliniz. Bir gün içerisinde kampanya yaparak binlerce yeni üye kazanmak, 100,000 TL'nin üzerinde meblağının 24 saat sizin yönetiminizde kalması ve paranın kullanılması ve paranın sizlere kazandıramayacağı kadar yeni üye kazanmanın mutlaka bedeli olmalı.

Şikayet metnimdir..
  • anlamadığım olay, dün akşam bir çok kişi aradığında neden fiyatlarda hata yok dediler yok mu kimsede ses kaydı?
  • Şikayet edenler nerelere ediyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

anlamadığım olay, dün akşam bir çok kişi aradığında neden fiyatlarda hata yok dediler yok mu kimsede ses kaydı?

Bir arkadaş almıştı ses kaydı fakat hiç gerek yok hocam, zizigoda kayıtlar mevcuttur, silerlerse zaten art niyet olur, tüketici hakları hakem heyeti başvurusunda bunu da belirtirsek o konuşmaları da vermek zorundalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pinti kirpi

Şikayet edenler nerelere ediyorlar?

http://www.zizigo.com/iletisim

https://www.sikayetvar.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinti kirpi

Şikayet edenler nerelere ediyorlar?

http://www.sikayetvar.com/svlite/sikayetyaz/
    http://www.zizigo.com/iletisim
    Bunlar direk musteri temsilcileriyle firmaya iletme yolu, asagidakiler ise devlete sikayet etme yollari, hakem heyeti ve bimer.
    http://www.tuketici.gov.tr/index.snet?wapp=nasilbasvurulur_tr&open=1
    http://www.bimer.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

• Mağduriyetimi yazmak için konununuza müşerref oldum efendim. Maalesef, üzülerek öğrenmiş bulunuyorum ki bir ürünüm iptal olmuş. Sağlıcakla kalın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ayakkabı 1 çanta bir cüzdan ve boks torbasını çok gördüler.Mail örneği varsa bende şikayette bulunmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrwope

1 ayakkabı 1 çanta bir cüzdan ve boks torbasını çok gördüler.Mail örneği varsa bende şikayette bulunmak isterim

Zizigoyu alsaydin komple hani bi ayakkabiyi desen neysede

• Bimere başvurdum tüketici hakem heyetine yazdım ama mobil imza istediler artık pazartesi kendim elden vereceğim.
  • Bot kurmuşlar galiba otomatik cevap atıyo saniye geçmeden
    Değerli Üyemiz,

Şikayetiniz değerlendirilmek üzere ilgili departmana iletilmiştir. Yaşanılan durumdan ötürü çok üzgünüz.

Siparişinizi tedarikçi firmanın hatalı stok bildiriminden dolayı maalesef gönderemiyoruz. Sipariş bedeli ödeme yaptığınız kredi kartına iade ettik. Bu işlemi en geç yarın hesap hareketlerinizde görüntüleyebilirsiniz. İade işleminizin ekstrenize yansıma süresi bankanıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Zizigo hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.

Keyifli alışverişler dileriz.

Saygılarımızla,

Merve Dönmez
    Müşteri Hizmetleri Ekibi

Destek Detayları
    Destek No:ILG-103-77637
    Bölüm: Zizigo
    Tip:Zizigo
    Olay yanlış yazılma filan değil beyler,konularda gezdiğimde gördüm reklamda bile nike ayakkabılar 59tl diyordu yani böyle bir kampanya vardı.Bazıları mh ile konuşup teyit aldıklarını söylüyorlar.Az buz da durmadı sabaha kadar fiyatlar kaldı.Bilinçli yapılmış gibi böyle olmasa bende üstünde fazla durmazdım ama durum bu zaten 2çift ayakkabı aldım.

• Şikayetimi ilettim ben de :)

• Bi d&R Faciası daha ha almadım ama tam güç yanınızdayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikayet ile olmaz bu işler.Biriniz dava açsın davayı kazansın.Diğerleride dava kararını emsal göstererek alsın ürünleri.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.