Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim yapacağımızı tek şey vazgeçmemek olacak.bunlar birkaç gün oyalayıp olayın durulmasını da bekliyor olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratad

şikayet ile olmaz bu işler.Biriniz dava açsın davayı kazansın.Diğerleride dava kararını emsal göstererek alsın ürünleri.

Bir arkadaş olumlu şeyler söylüyor bakalım.Firmanın ürünleri göndereceğini,mağduriyetlerin ortadan kalkacağını,firma yetkilileriyle görüştüğünü söyledi.Biraz bekleme sürecinden sonra gereken yapılır.
  • Az önce aradım , iptal edilmiştir iade edilmiştir kartınıza bize böyle bi bilgi verilmedi diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: YnSSdKgL

quote:

şikayet ile olmaz bu işler.Biriniz dava açsın davayı kazansın.Diğerleride dava kararını emsal göstererek alsın ürünleri.

Bir arkadaş olumlu şeyler söylüyor bakalım.Firmanın ürünleri göndereceğini,mağduriyetlerin ortadan kalkacağını,firma yetkilileriyle görüştüğünü söyledi.Biraz bekleme sürecinden sonra gereken yapılır.

Ben pek inandırıcı bulamadım hocam o arkadaşı evet profiline bakınca yalan söyleyecek bir insana benzemiyor ama bence suan o arkadaş yılın trollugu peşinde inşallah ben yanılırım da ürünleri gonderirler ama mh bile bu konuda bir bilgiye sahip degil bana yeniden mail attilar iadeniz gerceklestirilmistir yasanilan durumdan dolayi cok uzgunuz vs diyorlar velhasil bence hakem heyeti disinda bir çözüm yok suandan itibaren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emresss05

Arkadaşlar ben zizigoya bu sekilde bir mail attim. Uygun olduğunu düşünen varsa aynısını kopyalasin. Sahibi olan firmayi bilen varsa ben ingilizce güzel bir metin hazirlayabilirim.

Dün malum indiriminizi görünce stokta olan ayakkabılarınızdan satin aldım. Siparişlerin tedarik edilemediği yalanını görünce şoke oldum. Çünkü ben dahil tüm forum arkadaşlarımız sitenizin guvenilir olduğunu beyan etti. Ama maalesef ki insanlara sayenizde mahçup olduk. Şu an itibariyle kasanızda dünden itibaren elde edilen çok yüksek bir para olduğunu düşünüyorum. Ve bu para iade edilene kadar da haksız kazanç elde etmeye devam edebilirsiniz.
    Psikolojik ve ekonomik olarak bende probleme sebep oldunuz. Ben ve beraberimdeki yaklaşık 1000 kişilik forum arkadaşım da aynı görüştedir. Mağduriyetimizin acilen giderilmesini talep ediyoruz. Tazmin edilmeze hukuki yollara başvuracağız. Bu başvuru tüketici mahkemesine değil de nitelikli dolandırıcılık kapsamında yetkili ceza mahkemesine yapılacaktır.

güzel bir yazı olmuş bana geri dönüş yapsınlar burdan alıntı yapıp bir şeyler yazacağım

• Vurun kahpeye arkadaşlar
  • iyi ki kaçırmışım fırsatı, yoksa sinir harbi paha biçilemez

60 liraya nike asdfg ölügömücüyü ölüyle beraber gömdünüz la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

Orijinalden alıntı: YnSSdKgL

quote:

Ben pek inandırıcı bulamadım hocam o arkadaşı evet profiline bakınca yalan söyleyecek bir insana benzemiyor ama bence suan o arkadaş yılın trollugu peşinde inşallah ben yanılırım da ürünleri gonderirler ama mh bile bu konuda bir bilgiye sahip degil bana yeniden mail attilar iadeniz gerceklestirilmistir yasanilan durumdan dolayi cok uzgunuz vs diyorlar velhasil bence hakem heyeti disinda bir çözüm yok suandan itibaren.

Umut dünyası işte,bekliyoruz.Sırf trollük için de 1 gün boyunca aktif bir şekilde konuya mesaj atacağını,bunun için bir sebebinin olduğunu düşünmüyorum.Bekleyip göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: byob

iyi ki kaçırmışım fırsatı, yoksa sinir harbi paha biçilemez

60 liraya nike asdfg ölügömücüyü ölüyle beraber gömdünüz la

Hepsiburada'dan 37TL'ye yeni sezon 2 tane adidas ayakkabı aldım. Sıcak fırsatlara hoşgeldiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinti kirpi -- 13 Mart 2015; 22:57:51 >
  • ürünler gönderiliyor,gönderilmiyor diyenlere kapak olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

ürünler gönderiliyor,gönderilmiyor diyenlere kapak olsun :)

Kaynak neresi hocam?

• benim aldığım Nike banyo terliğide iptal olmuş :(

• zizigo hesabınıza giris yapın görürsünüz satın aldıgınız ürünler aynı fiyattan tekrar sepette bekliyor
  • Arkadaşlar sepete ürünler eski fiyatıyla düşmeye başladı ben 1 sepetimi tekrar satın aldım ne oluyor anlamıyorum acaba pişmanlık duyup bu ürünleri göndericekler mi?
  • Benim sepetede eklenmiş ne yapacağız alacak mıyız acaba mailde gelmedi :(

• arkadaslar sepetime aldigim urunler yeniden gelmis hemde 59 tl fiyati ile .yine mi alacagiz yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

zizigo hesabınıza giris yapın görürsünüz satın aldıgınız ürünler aynı fiyattan tekrar sepette bekliyor

Bende öyle birşey yok.Hala iptal olarak gözüküyor.1 tane siparişimi iptal etmemişlerdi o da zaten eski haliyle duruyor.
  • bana gelmedi la new balance ayakkabı aldıydım
  • sepet boş görünse bile tıklayın sepete ürünler duruyor şuan da.
  • Beyler mhyi aradim sepete urun eklenmis diye, bizde bir bilgi yok fakat ekran goruntusu alip info zizigoya mail atarsaniz soralim dediler benim aldigim ayakkabilardan 3u sepette suan. Bu arada 3 ayakkabi mi aldin diye yuklenmeyin aile bireylerinin hepsine benim hesaptan aldik
    Ekleme; mail attım cevap gelince son durumu paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 13 Mart 2015; 23:14:01 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.