Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 ayakkabıdan New balance ve Tommy olan 3 ayakkabı sepete eklenmiş. Lacoste ayakkabılar eklenmemiş. Herkeste öyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim kodu falan uygulanıyor mu sepetteki ürünlere? dün gece aceleden indirim falan gözüm görmemişti. bu arada en kötüleri koymuşlar sepete:( gitti güzelim koşu ayakkabısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomek -- 13 Mart 2015; 23:33:10 >
  • SEPEDE SADECE UCUZ AYYAKABILAR EKLENMİŞ
  • Ben 1 adet Lacoste sipariş etmiştim. Az önce o 1 adet tekrar sepete eklenmiş. Takipteyim bakalım hemen atlamayalım bu sefer
  • gelen mail arkadaşlar 24 marta kadar sepette duracak

quote:

Değerli Müşterimiz,

Kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Bu yoğun ilgi tedarik
    sürecinde bazı sıkıntılar yaşanmasına neden olmuş ve siparişiniz maalesef tarafımızca iptal
    edilmiştir. Bunu yaparken sizi mağdur ettiğimiz için öncelikle özür dileriz. Zizigo ailesi olarak
    sizlere vermiş olduğumuz bu sözü yerine getirmek adına gün boyu çalıştık ve sipariş etmiş
    olduğunuz ürünlerin büyük bir bölümünü tedarik edebildik.

Bundan sonraki süreçte, satın almış olduğunuz ürünleri size en hızlı şekilde ulaştırmak istiyoruz.

Ürünlerinize kavuşabilmeniz amacı ile izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

1- Sepetinizi kontrol ediniz. Satın almış olduğunuz ürünlerden tedarik edilebilmiş olanlar
    sepetinize tekrar yüklenecektir.

2- Kredi kartı bilgilerinizi girerek alışverişinizi tamamlayınız.

3- Önceki sipariş ödemeniz kredi kartınıza iade edilmiştir. Hesap hareketlerinizde göremezseniz
    bankanız ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

UYARI: Siparişlerinizdeki ürünler 24 Mart 2015 Salı 23:59 'a kadar, satın almış olduğunuz
    fiyat ile sepetinizde sizi bekliyor olacak.

• sakın hesabınızı silmeyin diye yazacaktım geç kaldım
  • Değerli Müşterimiz,   
      Kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Bu yoğun ilgi tedarik     sürecinde bazı sıkıntılar yaşanmasına neden olmuş ve siparişiniz maalesef tarafımızca iptal     edilmiştir. Bunu yaparken sizi mağdur ettiğimiz için öncelikle özür dileriz. Zizigo ailesi olarak     sizlere vermiş olduğumuz bu sözü yerine getirmek adına gün boyu çalıştık ve sipariş etmiş     olduğunuz ürünlerin büyük bir bölümünü tedarik edebildik.  
        Bundan sonraki süreçte, satın almış olduğunuz ürünleri size en hızlı şekilde ulaştırmak istiyoruz.        
       Ürünlerinize kavuşabilmeniz amacı ile izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:  
        1- Sepetinizi kontrol ediniz. Satın almış olduğunuz ürünlerden tedarik edilebilmiş olanlar     sepetinize tekrar yüklenecektir.   
      2- Kredi kartı bilgilerinizi girerek alışverişinizi tamamlayınız.      
     3- Önceki sipariş ödemeniz kredi kartınıza iade edilmiştir. Hesap hareketlerinizde göremezseniz      bankanız ile iletişime geçmenizi rica ederiz.   
      UYARI: Siparişlerinizdeki ürünler 24 Mart 2015 Salı 23:59 'a kadar, satın almış olduğunuz       fiyat ile sepetinizde sizi bekliyor olacak.

Son gelen mail

• Bana da mail geldi, 24 Mart Salı 23:59 kadar aynı ürünleri alabilirsiniz diyorlar.
  • Ben 1 Salamon 1 nb almistim.sepete geri gelmis tekrar aldim bakalimnasil olucak

• Son maile istinaden:

çakma gönderme ihtimalleri nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 13 Mart 2015; 23:36:57 >
  • Bende hanıma lacoste kendime nike almıştım hanım çok beğendi diye bugünkü iptali söyleyemediğim şimdi mail geldi tekrar sipariş geçtim hemen kargoda ücretsiz oldu bu sefer

• quote:

Orijinalden alıntı: 654three2

5 ayakkabıdan New balance ve Tommy olan 3 ayakkabı sepete eklenmiş. Lacoste ayakkabılar eklenmemiş. Herkeste öyle mi?

en fazla 3 ürün gönderiliyor durum normal yani,3 çifte bu fiyata kaçırmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

ARKADASLAR TELEFONDA GORUSTUM :)
    MUJDEEEEEEEE

HAHAHAH...alanlara laf atanlara gelsin bu mesaj...

uyelik tarihime bakin yalan soylemedigimi anlayacaksiniz....

arkadaslar zizigonun dedigi; tedarikci firmanin yollamayi kesinlikle onayladigi urunler,o musterinin sepetine yeniden eklenmis.tekrar satin alirsaniz % 100 o urun o fiyattan size teslim edilecek bu da firmamizin jestidir.dun elimide olmayan sebepten yollayamadik ancak bugun sepetine urunu yeniden eklenen kisilere kesinlikle yollayacagiz..

COK ONEMLI NOT ; sakin sepetinizde ki urunu degistirirm umudu ile silmeyin.Cunku sepetler size ozel ve kesinlikle degistirilemiyor

Eyvallah tekrardan aldim
    Lacoste ve nike :-) hahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 3 ayakkabı da sepette idi ama Nike manoa leather botların fiyatı 215,02 gözüküyordu. Mh yi aradım firma ile görüştüklerini 59,9 a 2 ad. ürünü göndereceklerini nike botu ise almak istersem 215 ten vereceklerini söylediler. Ayrıca 20 tl olan yeni üyelik indirimimi kullanamayacağımı tek seferlik bir kod olduğunu belirtti. Bende botu sildim ödeme ekranındayım ama dün çektikleri para hala provizyonda gözüktüğünden çekiniyorum almaya. Hayır insan tereddütte kalıyor yahu

Forumda başka manoa leather botu almış olan arkadaş varsa kendi durumunu paylaşabilir mi ? Sepetinde ne gözüküyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durall -- 13 Mart 2015; 23:43:41 >
  • 12 adet ayakkabı siparişimden tek bir tane yok sepette. Sadece 2 adet nike eşofman altı
  • Değerli Müşterimiz,

Kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Bu yoğun ilgi tedarik
    sürecinde bazı sıkıntılar yaşanmasına neden olmuş ve siparişiniz maalesef tarafımızca iptal
    edilmiştir. Bunu yaparken sizi mağdur ettiğimiz için öncelikle özür dileriz. Zizigo ailesi olarak
    sizlere vermiş olduğumuz bu sözü yerine getirmek adına gün boyu çalıştık ve sipariş etmiş
    olduğunuz ürünlerin büyük bir bölümünü tedarik edebildik.

Ürünlerinize kavuşabilmeniz amacı ile izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

1- Sepetinizi kontrol ediniz. Satın almış olduğunuz ürünlerden tedarik edilebilmiş olanlar
    sepetinize tekrar yüklenecektir.

2- Kredi kartı bilgilerinizi girerek alışverişinizi tamamlayınız.

3- Önceki sipariş ödemeniz kredi kartınıza iade edilmiştir. Hesap hareketlerinizde göremezseniz
    bankanız ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

UYARI: Siparişlerinizdeki ürünler 24 Mart 2015 Salı 23:59 'a kadar, satın almış olduğunuz
    fiyat ile sepetinizde sizi bekliyor olacak.

• arkadaşlar sepetteki ürünler 24 mart a kadar aynı fiyatla sepette bekleyecekmiş.
    numaralarda dahil deiştirmek yok
    sepetten sildiginizde geri gelme gibi bi şans yok
    sepetinize ne eklendiyse onu almaya hakkınız var
    ben 2 nb almıstım aynen eklenmiş tekrar aldım
  • kaldığımız yerden devam..
    aldım lacoste yi...
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Ben silmiştim, ama onlar geri açmışlar. İşin enteresanı sepetimde 2 ürün vardı, bir çocuk terliği bir de Nike ayakkabı. Şimdi gelen mailden sonra girdim baktım siteye, normal fiyatlı çocuk terliği yok ama 60 TL lik Nike var :) Firma sağlam bir ders almış gibi görünüyor. Gönül isterdi ki bu kadar gürültü olmadan direk bu aşamaya geçselerdi. Ama olsun bu da iyi bir gelişme, olabilecek en optimum çözüm. Müşteri güveninin paradan çok daha değerli olduğunun farkına varmışlar.

Bu arada, 84 TL lik sepet için uygulanabilir bir indirim veya kargo bedava kodu var mı bu site için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 13 Mart 2015; 23:45:32 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.