Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alım yapan arkadaşlar, 3 ürünü satıl aldıktan sonra aldığınız diğer ürünler de sepete geliyor mu? Sadece 3 ürün mü satın alınabiliyor?

2 siparişimde bulunan en ucuz ürünleri ayıklayıp 3 ürünü sepete atmışlar, hanımın çantası da geri gelmiş ama dediğim gibi zaten birisi hariç ederi bu kadar bu ürünlerin.
  • En ucuz falan eklenmemiş insan gibi almayanlar için en ucuzları eklemiş olabilirler benim normalde çifti 400 tl in üstünde olan 2 çift in 2 side eklenmiş 5 10 çift ayakkabı alıp sulandırmasaydınız işi
  • Sepete eklemiş ama almak için emin olamadım olamıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Yeni kaydolanlara verilen 20lik kupon ise bahsettiğin geçmiyor, denedim 180 tl idi sepetim

Yok geçiyor hocam bende denedim ama max 120tl var kartımda yoksa bi ayakkabı ekleyip alıcaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevriinsan

kazıklandınız diyen dalga geçen arkadaşlar nerde ya bi görelim onları

Arazi onlar arazi Forumun gücünü bir kez daha gördük, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler... :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En azından bir nebze de olsa alışveriş yapan arkadaşlarımızın mağduriyeti giderildi. Bu konuda hepiniz adına görüştüğüm yetkililerden birine teşekkürlerimi de ilettim. Sizler de sosyal medyadan en azından ufak bir teşekkür ederseniz böyle müşteri odaklı tutumlar devam edecektir arkadaşlar. Sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torje17 -- 13 Mart 2015; 23:58:31 >
  • Benim bir tane lacoste vardı aynı şekilde eklenmiş, aynen tekrar sipariş geçtim.

63 tl ye yılın sıcak fırsatlarının en büyük adayı oldu. :)

Hocam sanada ayrıca teşekkürler, senden de özür dilesinler bir zahmet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 14 Mart 2015; 0:00:48 >
  • beyler sepeti tekrar eklenen arkadaşlar beklemeden satın alsınlar bence,çünkü sepetteki ürünlerde şu kadar ürün kalmıştır diye stok adeti belirtiyor bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinti kirpi

quote:

Orijinalden alıntı: fevriinsan

kazıklandınız diyen dalga geçen arkadaşlar nerde ya bi görelim onları

Arazi onlar arazi Forumun gücünü bir kez daha gördük, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler... :)

İndirimli kına almışlardı tedarikçi firmadan temin edilemiyormuş onla uğraşıyorlar şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: Evladı Osmanlı

Beyler sepet tutarı 119,98 TL oldu 120 olunca kupon kullanıcam varmı bu kupona dahil olan küçük fiyatlı birşey ?

kUPON NASIL KULLANILIYOR HOŞGELDİN KUPONU
  • pinti kirpi kullanıcısına yanıt
    ilk mesajdaki bimer şikayetini de yazmıştım ama boşa gitti olsun feda olsun bilgisayarlarının başında tırnaklarını yiyor o arkadaşlar şu anda
  • Arkadaşlar adamlar 3 ürün göndererek ama en ucuz 3 ürünü göndererek iki taraf içinde arayı bulmuş oldular bana göre. Hem biz 3 ürün de olsa (ki ben 2 tane aldım ve 10-20 çift alıp aç gözlülük yapanlar için çok iyi oldu bu) fırsattan yararlandık hem de firma zararı en azla kapatarak göndermiyorum demek yerine az bir zararı sineye çekmeyi uygun gördüler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evladı Osmanlı

Arkadaşlar 119,98 TL sepetim 120/20 yeni üyelik kuponu var ne ekleyebilirim en ucuz ?

dostum herhangi bi kupon vs gecmiyor.
  • Dh in gücü işte bu ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 14 Mart 2015; 0:01:29 >
  • Asics GT-3000 2
    Nike HYPERVENOM PHATAL FG
    Nike NIKE ZOOM PEGASUS 31 FLASH

ARKADAŞLAR BU AYAKABILARDAN BİRİNİN SEPETİNDE OLAN VAR MI?
  • Troller nerede sahi pek bir huzurlu oldu buralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: torje17

En azından bir nebze de olsa alışveriş yapan arkadaşlarımızın mağduriyeti giderildi. Bu konuda hepiniz adına görüştüğüm yetkililerden birine teşekkürlerimi de ilettim. Sizler de sosyal medyadan en azından ufak bir teşekkür ederseniz böyle müşteri odaklı tutumlar devam edecektir arkadaşlar. Sevgiler...

Firmanın güzelliği elbette var ama yeni tüketici yasaları daha önemli etken bu yüzden firmalar bu kadar müşteri odaklı olmaya başladı(seve seve) yakında medimart da da benzer durum yaşandı...

• quote:

Orijinalden alıntı: torje17

En azından bir nebze de olsa alışveriş yapan arkadaşlarımızın mağduriyeti giderildi. Bu konuda hepiniz adına görüştüğüm yetkililerden birine teşekkürlerimi de ilettim. Sizler de sosyal medyadan en azından ufak bir teşekkür ederseniz böyle müşteri odaklı tutumlar devam edecektir arkadaşlar. Sevgiler...

Eline emegine sağlık hocam bende urunler geldikten sonra sikayetvar.coma olumlu geri bildirimimi yapacağım

Bu arada @torje17 sizden de ozur dilerim, hakarete varan laflar asla etmedim ama inanmamistim, demek ki neymis insanlari tanimadan onyargili olmamak gerekiyormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 14 Mart 2015; 0:07:52 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.