Bildirim
Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (29. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim iade dustu arkadaslar garanti kartla almistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dün aldığımda siparişimde yeni üyelik indirimi kullanmıştım(ilk defa üye olup alışveriş yaptım), şimdi yok. Oradan bir 16TL geçiyor, sonra 2 siparişten en ucuzları seçip paketlemişler. Zaten 500-1000TL'ye satılıp 59'a düşen ürünleri almadık, normal sayılabilecek olanlardan aldık böyle oldu.
Yine bir ayar çekmişler, yine yalan söylüyorlar ama hiç yoktan iyi... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: quancore
quote:
Orijinalden alıntı: marine-gear
böyle bir şans olamaz ya aynı ayakkabından zannedip iki defa halısaha ayakkabısı almıştım nike tiempo modeli benim almak istediğim daha önceden emekspor adlı firmadan 75 tl civarına aldığım modeldi ama onlar sepete daha ucuz klasik olan modeli eklemişler şuan boynerde aynısı 61 tl'ye satılıyor bilerek ucuz ürünleri eklemişler iyi olanları vermemişler.
Tamamen ucuz olanlar eklendi
zaten aldığım en pahalı ürün bile diğer sitelerde en fazla 120 tl'ye bulunabiliyorken gidip 61 tl'ye satılan ürünü eklemişler ayıptırboynerden kuponla alsam zaten daha ucuza geliyor.
-
dalga mı geçiyor bunlar 29 tl ye aldığım kulaklık 129 tl olarak eklenmiş sepete . -
-
-
Arkadaşlar, defolu olabilir, çakma ürün gönderebilirler. Kesinlikle iyi kontrol edin. -
-
-
Edit. Hatalı mesaj...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torje17 -- 14 Mart 2015; 0:26:32 > -
Bende Asics GEL-SOLUTION SPEED 2 almıstım o yok kismet yapacak bir şey yok -
quote:
Orijinalden alıntı: zozolu
torje17 verdiğin emekler için teşekkür ederim ..4 üründen üçü gelecek sayende forum birlikteliğinden doğan güç...
Rica ederim, güle güle kullanmanızı dilerim.
-
Güle güle giy dostum hay allahım ya sen beğenmiyorsan alma illa ki bir aksi yorum yapacaksınız ya !!!!!!@Amorph
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda09 -- 14 Mart 2015; 0:31:31 > -
Öncelikle zizigoya dün baktım hiçbirşey almadım ama konuyu 2 gündür takip ediyorum.
Adamların indirim yapıp sonra yok tedarik edilmiyor yok iptal edildi gibi numaralarla binlerce kişiden 1 gece de paraları toplayıp işletmesi
sonrada yine o binlerce kişiden tepki dönüşleri alması üzerine çark edip siparişlerinizi geri yüklemesi bana hiç de mantıklı gelmedi.
zizigo.com gibi bilinen bir sitenin böyle çok basit numaralara girmesi hiç yakışmadı.
bana göre bundan sonra ne yaparsa yapsın benim için bitmiş bir sitedir ve çevremdeki herkesede böyle böyle yaptılar diye anlatacağım bir sitedir.
bir sitede birbirinize kapak yapacağınıza zizigoya bu sana hiç yakışmadı daha alışveriş yapmam senden demeniz gerekli bence ama herkes ucuza ayakkabıyı ne olursa olsun kapma yada parasını kurtarma derdinde ama kimseyi kırmayada hakkınız yok.
-
-
Salomon xscream onsuka tiger tekrardan sepette yapıstırdık bıdaha sıparişi. Emegi gecen tum arkadaslara tesekkurler. Gelırse resım koyarım..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 tane siparişim vardı new balance, geri koymuşlar.
ürünü iptal ettiklerinde az kalsın gidip başka siteden 160'a alcaktım, haa ayrıca o troller nerede -
Çok haklısın dostumda konu ile alakası olmayan yada fırsatı kacırmıs kişiler gelipte biz çözüm ararken dalga geçer, laylay yaparsa ben onu kırarım da ezerim de bana saygısı olmayana benim saygım olmaz !!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda09 -- 14 Mart 2015; 0:35:27 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X