Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm köstek olanlar ve art fikirli mesaj yazanlar iyi bakın iyi ; beraberce mücadele veren desteklerini esirgemeyen tüm forumdaşlara tşlkr :)
     Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)
  • Benim iade dustu arkadaslar garanti kartla almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün aldığımda siparişimde yeni üyelik indirimi kullanmıştım(ilk defa üye olup alışveriş yaptım), şimdi yok. Oradan bir 16TL geçiyor, sonra 2 siparişten en ucuzları seçip paketlemişler. Zaten 500-1000TL'ye satılıp 59'a düşen ürünleri almadık, normal sayılabilecek olanlardan aldık böyle oldu.

Yine bir ayar çekmişler, yine yalan söylüyorlar ama hiç yoktan iyi...
  • En karlılardan biriyim sanırım.

Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorph -- 14 Mart 2015; 0:17:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

böyle bir şans olamaz ya aynı ayakkabından zannedip iki defa halısaha ayakkabısı almıştım nike tiempo modeli benim almak istediğim daha önceden emekspor adlı firmadan 75 tl civarına aldığım modeldi ama onlar sepete daha ucuz klasik olan modeli eklemişler şuan boynerde aynısı 61 tl'ye satılıyor bilerek ucuz ürünleri eklemişler iyi olanları vermemişler.

Tamamen ucuz olanlar eklendi

zaten aldığım en pahalı ürün bile diğer sitelerde en fazla 120 tl'ye bulunabiliyorken gidip 61 tl'ye satılan ürünü eklemişler ayıptırboynerden kuponla alsam zaten daha ucuza geliyor.

• dalga mı geçiyor bunlar 29 tl ye aldığım kulaklık 129 tl olarak eklenmiş sepete .
  • Emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar.

Buda benim kapak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smnkz -- 14 Mart 2015; 0:20:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: andromeda09

Tüm köstek olanlar ve art fikirli mesaj yazanlar iyi bakın iyi ; beraberce mücadele veren desteklerini esirgemeyen tüm forumdaşlara tşlkr :)

o dexterı ben de almıştım ama 44 numaraydı bana gelmemiş ürün şimdi çok üzüldüm

• Arkadaşlar, defolu olabilir, çakma ürün gönderebilirler. Kesinlikle iyi kontrol edin.
  • Arkadaşlar benim ürünler tekrar sepetime gelmiş şuan tekrar sipariş verdim . Bi sıkıntı yok gibi şimdilik bakalım bu sefer napıcaklar ...

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkhan -- 14 Mart 2015; 0:34:36 >
  • dün eklediğim ve aldığım ürünler sepette

• zozolu Z kullanıcısına yanıt
    Edit. Hatalı mesaj...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torje17 -- 14 Mart 2015; 0:26:32 >
  • gomek G kullanıcısına yanıt
    Bende Asics GEL-SOLUTION SPEED 2 almıstım o yok kismet yapacak bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zozolu

torje17 verdiğin emekler için teşekkür ederim ..4 üründen üçü gelecek sayende forum birlikteliğinden doğan güç...

Rica ederim, güle güle kullanmanızı dilerim.

• Güle güle giy dostum hay allahım ya sen beğenmiyorsan alma illa ki bir aksi yorum yapacaksınız ya !!!!!!@Amorph

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda09 -- 14 Mart 2015; 0:31:31 >
  • Öncelikle zizigoya dün baktım hiçbirşey almadım ama konuyu 2 gündür takip ediyorum.

Adamların indirim yapıp sonra yok tedarik edilmiyor yok iptal edildi gibi numaralarla binlerce kişiden 1 gece de paraları toplayıp işletmesi

sonrada yine o binlerce kişiden tepki dönüşleri alması üzerine çark edip siparişlerinizi geri yüklemesi bana hiç de mantıklı gelmedi.

zizigo.com gibi bilinen bir sitenin böyle çok basit numaralara girmesi hiç yakışmadı.

bana göre bundan sonra ne yaparsa yapsın benim için bitmiş bir sitedir ve çevremdeki herkesede böyle böyle yaptılar diye anlatacağım bir sitedir.

bir sitede birbirinize kapak yapacağınıza zizigoya bu sana hiç yakışmadı daha alışveriş yapmam senden demeniz gerekli bence ama herkes ucuza ayakkabıyı ne olursa olsun kapma yada parasını kurtarma derdinde ama kimseyi kırmayada hakkınız yok.

• ıkı adet sıparıs 4 tane ayakkabı bırde bunları aldım sepete ekleye ekleye bunları eklemısler yahu...sımdı uyuz oldum yaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 14 Mart 2015; 0:34:19 >
  • Salomon xscream onsuka tiger tekrardan sepette yapıstırdık bıdaha sıparişi. Emegi gecen tum arkadaslara tesekkurler. Gelırse resım koyarım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane siparişim vardı new balance, geri koymuşlar.

ürünü iptal ettiklerinde az kalsın gidip başka siteden 160'a alcaktım, haa ayrıca o troller nerede
  • erdemgtr kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın dostumda konu ile alakası olmayan yada fırsatı kacırmıs kişiler gelipte biz çözüm ararken dalga geçer, laylay yaparsa ben onu kırarım da ezerim de bana saygısı olmayana benim saygım olmaz !!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda09 -- 14 Mart 2015; 0:35:27 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.