Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 36 - 37 NUMARA BAYAN AYAKKABISI ALMICAK OLAN SONRADAN VAZGEÇEN VARSA MESAJ ATSIN . Takasta yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: smnkz

quote:

Orijinalden alıntı: kısmen26

quote:

Orijinalden alıntı: smnkz

Emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar.

Buda benim kapak olsun

Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

Hocam Tiger ları kaçtan aldın. Valla üzüldüm daha yeni gördüm konuyu ihtiyacımda vardı.

SEPETİNDE TİGER OLAN VARSA TALİBİM.

60 TL den aldık hocam.

Vay ... şans olsa bende.

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    hocam yarın biz yüklenelim bende de aynı durum var. Ah kardesimde sıcak fırsatlardan 2 miz aynı hesapdan yaptık ne onun asıl istedigi var ne benim
  • Kendim için konuşmak gerekirse, aralarından en ucuz olan 3 taneyi sepete koymuşlar, dışarıda 80 TL ye satan yer var bizde 60 'a almış olduk bunca uğraşa uykusuzluğa değermi 20 tl için değmez... !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 14 Mart 2015; 1:01:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iandi

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

ıkı adet sıparıs 4 tane ayakkabı bırde bunları aldım sepete ekleye ekleye bunları eklemısler yahu...sımdı uyuz oldum yaaaa
     Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

Kardeş öyle deme. Badi ekremin yarım bıraktığı olimpiyat işini sen tamamlarsın belki belli mi olur. Çek bayrağımızı göndere

Not: urunleri alan arkadasla dalga gecmek gibi bir biyetim yok yoruma guldum aksam aksam iyi guldurdun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taksitle ürün alan arkadaşların iadeleri nasıl yapılacak acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim. Babamın kartı olduğu için iade edildi mi bakamıyorum
  • Ucuz diye tipsiz tipsiz marka ayakkabilar alanlara şaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 36 - 37 numara BAYAN SPOR AYAKKABI ihtiyacından fazla olan varsa veya takas etmek isteyen varsa LÜTFEN MESAJ ATSIN
  • ÇOKLU ALIMLAR VE GEREKSİZ ÜRÜNLER EKLENENLER İLK MESAJA BAKIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

ıkı adet sıparıs 4 tane ayakkabı bırde bunları aldım sepete ekleye ekleye bunları eklemısler yahu...sımdı uyuz oldum yaaaa

hocam Trambolin çok iyiymiş ya acayip heveslendim keşke bende alsaydım vallahi Spor salonu için mi aldınız yoksa çocuklar için falan mı ?

•  Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

istediğim 3 ürün vardı zaten 3ünü de sepette görünce sevindim, teşekkürler zizigo

edit: nike sevdiğim doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntas -- 14 Mart 2015; 1:09:09 >
  • benim sepette 4 çift air max vardı mercan olan ile mavili modelden ikişer tane almıştım yok onlar, mercurial krampon vardı yok tempo halisaha ile harley bot var hadi bot bi nebze ama air maxler nerede ben tatmin olmadım almiycam botla halisahayi ne halleri varsa görsünler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

taksitle ürün alan arkadaşların iadeleri nasıl yapılacak acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim. Babamın kartı olduğu için iade edildi mi bakamıyorum

kaç taksit aldıysanız o kadar taksitle iade yapılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

benim sepette 4 çift air max vardı mercan olan ile mavili modelden ikişer tane almıştım yok onlar, mercurial krampon vardı yok tempo halisaha ile harley bot var hadi bot bi nebze ama air maxler nerede ben tatmin olmadım almiycam botla halisahayi ne halleri varsa görsünler

Hocam lütfen durumu belirten bir mail atın siparişi iptal etmeyin hesap silmeyin
  •  Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

sabaha karşı ayıktım mevzuyu anca bunları alabildim tekrar sepet yapmışlar yine iptal etmezler dmi bu sefer adreslerini aldım yakarım orayı

• anarchy1905 A kullanıcısına yanıt
    new balance çok iyi hocam hayırlı olsun. Bende 43 ünü alırken sepetten kaptılar.
  • 4 ürün almıştım 1 tanesi iptal edilmiş 3 tanesi sepete geri gelmiş. İnşallah yollarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: lyrica

dün ayakkabıdır monttur cüzdandır filan derken 4 farklı sipariş geçmişim.

farklı sepetlerden ucuz cüzdanları çıkarmışlar sepete koymuşlar bide fiyat farkı koymuşlar.

ezcümle bizim 3 cüzdan geldi ama tabi almayacağım.

yanımıza kar kalan ise yırtıcı bir fırsatçılık, kararlı bir alım isteği ve tatmin olmuş bir ego kaldı..

zizigo ise kimini sevindirdi kimi hala kızgın.. en azından kararlı alıcılara seç aldıklarından 3 ünü diyebilip sorun çözmedeki istekleri ispatlayabilselerdi..

dünden bugüne ise daha zenginim.

Hocam lütfen durumunuzu belirten bir mail atın
  • 36-37 tommy bayan çizme alan var mı arkadaşlar??
  • HeyLee H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun çok karlı alışveriş olmuş
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.