Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farukyasar

Adamlar bizden paraları aldılar.Şimdi iade etmeden tekrar para alıyorlar ( ki ürünler rastgele sepette).
    Zaten işlettiler parayı bu iade sürecide uzar..bi güzel gömerler faizi ki bu firmanın yaptığı ayıp büyük, tedarik edememek nasıl aciz bir yalandır.
    Şimdi ben sepetimdeki ürünleri almayacağım.Çünkü benim diğer siparişlerimdeki ürünler başka arkadaşların şu an sepetinde.Ürün var aslında.Bu mağduriyet çözme değil.
    16 mart günü gelsin.Bu sefer de telefonlara yetişemeyecekler.O kadar insanın mailine nasıl cevap verecekler tam bi fiyasko.Pazartesi ola hayrola şu an sepette dursun duranlar.

Faizi nasıl gömüyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Mazallah aptal eder hocam o zıplama işi.

Adamlar 2015 ilk çeyreğinde zarar açıklayacak DH sıcak fırsatlar sayesinde.

•  Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)
     Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

• _trapzone_ kullanıcısına yanıt
    Var bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

Orijinalden alıntı: lyrica

dün ayakkabıdır monttur cüzdandır filan derken 4 farklı sipariş geçmişim.

farklı sepetlerden ucuz cüzdanları çıkarmışlar sepete koymuşlar bide fiyat farkı koymuşlar.

ezcümle bizim 3 cüzdan geldi ama tabi almayacağım.

yanımıza kar kalan ise yırtıcı bir fırsatçılık, kararlı bir alım isteği ve tatmin olmuş bir ego kaldı..

zizigo ise kimini sevindirdi kimi hala kızgın.. en azından kararlı alıcılara seç aldıklarından 3 ünü diyebilip sorun çözmedeki istekleri ispatlayabilselerdi..

dünden bugüne ise daha zenginim.

Hocam lütfen durumunuzu belirten bir mail atın

Sepetime eklenen urunler beni % 60 oraninda tatmin etti zizigoyu sevdigim icin aslinda 3 urunu kabul edip uzatmayacaktim ama yinede sizlere destek vermek adina bende mail attim ailecek alisveris yaptik vs diye otomatik bir cevap geldi. Sistemimiz tasiniyor pazartesiye kadar cevap veremeyecegiz diyorlar. Halen mağduriyeti giderilmeyen arkadaslar yinede mail atsınlar belki bir duzeltme daha yapilabilir.

• Benim sepette bu idi. Mecbur bottan caydık ama diğer 2 sini tekrar sipariş geçtim.
     Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)
  • 2 tane aynı ayakkabıdan almıştım 1 bana 1 babama. Sepete sadece 1 tanesi ellenmiş. Hemen mail attım hatayı düzeltin diye. Ancak gelen mailde böyle bir uygulamamız yoktur yazıyordu. Cevap yazdım bu seferde 16 martta cevaplayacaklarmış.

• Yahu 2 saat foruma giremedim bi geldim olan olmuş.Gelen maili aceleyle okudum.Yanlışlıkla sepetimdeki 3 üründen 2 sini sildim.Tabi maili sonradan tam okuduğumda farkettim herşeyi.Sepetten giden ürünleri getirebilir miyiz tekrar?Bir de sipariş geçtiğim ayakkabının numarasının olup olmayacağını da bilmiyorum.Sildiklerim 43 tü aldığım ise 44.5.En zararlı ben çıktım galiba :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campolist

beyler dunkı ıslem provizyonda iken bugun tekrardanmı alıcam sepete gelen ürünleri? iptal oldu denıldı ama para ıadesi olmamıstı . o her halukarda iade olucak ta ben yenidenmi almalıyım ?

hocam o er geç kartına geri iade olacak, provizyonda olması seni tedirgin etmesin, yeniden siparişini ver.
  • Konuyu sans eseri gördüm. Siteye girdim fiyatlar çok da iyi değil gibi. İndirim bitti mi yoksa ara ara filan mı yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: farukyasar

Adamlar bizden paraları aldılar.Şimdi iade etmeden tekrar para alıyorlar ( ki ürünler rastgele sepette).
    Zaten işlettiler parayı bu iade sürecide uzar..bi güzel gömerler faizi ki bu firmanın yaptığı ayıp büyük, tedarik edememek nasıl aciz bir yalandır.
    Şimdi ben sepetimdeki ürünleri almayacağım.Çünkü benim diğer siparişlerimdeki ürünler başka arkadaşların şu an sepetinde.Ürün var aslında.Bu mağduriyet çözme değil.
    16 mart günü gelsin.Bu sefer de telefonlara yetişemeyecekler.O kadar insanın mailine nasıl cevap verecekler tam bi fiyasko.Pazartesi ola hayrola şu an sepette dursun duranlar.

Faizi nasıl gömüyorlar?

Sen halen burda hangi yuzle yaziyorsun iptallerde zil takip oynuyordun gelen urunler kapak olmadi mi?

• benim de bunlar var. Normlade 43 giyiyorum, nike diye 44 aldım,inşallah çok büyük olmazlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicv3ga -- 14 Mart 2015; 2:20:30 >
  • Arkadaslar birileri yardımcı olabilir mi? Zizigoda işler nasıl yürüyor. Yorumlara baktım yok sepete geri geldi sonra ödedim gibisinden yorumlar var birileri tam olarak akışı anlatırsa sevinirim.
  • Dostlarım sepetinde 44 veya 44.5 New Balance olup almayacak varsa ben alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: omryildirim

benim de bunlar var. Normlade 43 giyiyorum, nike diye 44 aldım,inşallah çok büyük olmazlar :)

Hayırlı olsun hocam.Yalnız benim şu anda moralim çok bozuk.Bu alışverişten herhalde en zararlı ben çıktım.Foruma girememiştim gelişmelerden de haberim yoktu.Gelen maili aceleyle okudum ve sepete gidip 3 ayakkabıdan 2sini sildim.Nasıl olsa tekrar eklerim dedim.Ve sildiklerim 43 numaraydı normalde de 43 giyiyorum ama Nike kalıpları dar olabilir diye düşündüm.Sadece 44.5 Nike duruyor şu anda,onu da kartla ödedim.Küçük olabilir diye büyük aldığım 44.5 ayakkabı da olmazsa ne yapacağım bilmiyorum :(

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    BU vatandaş benim yasaklı listemde zaten toplasan 2 kişi vardır biride bu turkey sürekli abuk sabuk yazar yasaklayın uğraşmaya değmez
  • ben de anneme-ablama tommy hilfiger bot, kendime parfüm almıştım. bunların yanında da basketbol topu ve çorap almıştım ama bunlar indirimli değildi zaten, satış fiyatından almıştım.

mail atmışlar "tedarik ettiklerimizi sepetinize ekledik, yeniden alabilirsiniz" diye, sepete eklenenler de basketbol topu ve çorap. özürleri kabahatlerinden büyük.

müşteri hizmetlerine yazdım, göz göre göre yalan söyleyerek, üçün-beşin hesabını yaparak, büyük zarar görecekler. ekşi sözlüğe de yazacağım, hatalarını düzeltmelerini bekliyorum.
  • 40 numara basketbol ayakkabısı var Model: NIKE DUAL FUSION BB II Gri güzel bir rengi var. Supra tarzı diye aldım bi baktım basketbol ayakkabısı çıktı

İstedğim şey koyu renk training ayakkabısı 40 numara
  • Benim hesabıma para yatmamış daha birde ben 3 taksit yaptırmıştım bunlar bana 3 ayda mı ödenicek yoksa hepsi iptal oldumu? 3 ayda ödenicekse param yok alamam ürünleri
  • http://i.hizliresim.com/pRVNlr.png

resimdeki ürünler için takas ve satın alma tekliflerine açığım. sketchers, nb, lacoste vb 43-44 no teklif alabilirim.

NIKE GENICCO - 644441-14AW
    Renk: Siyah
    Numara: 44

NIKE SATIRE - 536404-14AW
    Renk: Mavi
    Numara: 44

ve

Altis
    DC-15
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.