Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: andromeda09

aklın mantığın varsa burada çözüm arayan insanlara boş boş yorum yapma

Sen once tanımadıgın kısılerle nasıl konusacagını ogren! Ondan sonra gel bana akıl ver cocuk.
  • orhuntas O kullanıcısına yanıt
    beyazın 41 nosunu aldım bende dün zaten tek düzgün sayılacak o kalmıştı yine eklemişler geçtim siparişi :)
  • İptal edilen siparişimi aynen sepete eklemişler. Siparişi iptal edilen herkesin mağduriyetini giderebilseler keşke ama en azından müşteri memnuniyeti konusunda vurdumduymaz, anlayışsız bir yaklaşım içinde olmadıklarını ifade ettiler böylece. Bu çerçeveden bakınca yüksek adetli, yüksek maliyetli siparişleri karşılamaktan kaçınmalarını kötü niyetli bir yaklaşım olarak değerlendiremiyorum açıkçası. Belli ki fiyatlandırma hatası nedeniyle katlanmak zorunda kaldıkları bu zararı katlanabilecekleri bir sınıra çekmeye çalışıyorlar. Ama dediğim gibi, keşke sipariş veren herkesin mağduriyetini giderebilseler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durall

Benim sepette bu idi. Mecbur bottan caydık ama diğer 2 sini tekrar sipariş geçtim.
     Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

Aynı ayakkabılardan aldım..Bot yok...

• şuan aldığım o kadar maldan 3 tanesi eklenmiş sepete onlarda bunlarda bulunsun diye aldıklarım ayakkabılar ve çanta özellikle tutup onları seçmiş zizigo. birde dün aldığım 3 ayrı sepetin sadece 2 sinin para iadesi yapılmış ilk sepetin para iadesi yapılmamış sabah yeniden kavga var let the game begin
  • Ayni siparisleri eklemisler. Bir babama bir de kendime kosu ayakkabisi almistim umarim gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir email ile iptal edilen ürünlerin temini yoluna gideceklerini belirttiler.
  • 2 ayakkabı almıştım 2 sinide eklemişler. Eğer ürünler elime sağ salim geçerse bütün şikayetlerimi editleyeceğim. Bu güzel dayanışma için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Evladı Osmanlı

Benim hesabıma para yatmamış daha birde ben 3 taksit yaptırmıştım bunlar bana 3 ayda mı ödenicek yoksa hepsi iptal oldumu? 3 ayda ödenicekse param yok alamam ürünleri

Ürünleri alamayacaksaniz ayak numarasina göre ben alım yapabilirim hocam

• Iwan kullanıcısına yanıt
    Aynı modelin farklı renklisi bende var inanılmaz rahat bi ayakkabı hocam hayırlı olsun gelebilirse

• Arkadaslar eger siz de istediginiz uc urunu secmek istiyorsaniz bu konuya gelin bana en ucuz ne varsa onu eklemisler.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103718309&p=1#103718608

• quote:

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

quote:

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Bu sepet 24 Mart'a kadar kendiliğinden silinmez değil mi? En azından 16 Mart'a kadar? 16 Martta arayıp sepeti değişmelerini istemeyi düşünüyorum.

Hocam sepet seçme hakkı verilmesi için lütfen her kalandan iletişime geçin

Mail attım ama 16 Mart yazıyor işte. Telefon ettim aynı şey orada da var.

Atılan mailde 24 martta kadar sepette kalacak deniyor eğer stok biterse elimiz daha da güçlenir

Hocam zaten tedarik edemiyoruz lafi yalan. Adamlar bu yalana inanalim diye de indirimli urunleri satistan tamamen cekmisler hani stok yok ya. Bana en ucuz ne varsa inu eklemisler.

• arkadaşımla birlikte sadece benim hesabımdan almıştık en ucuz üç ürünü paslamışlar banada edebildiğim heryere şikayet edicem bende
  • Selamlar. Zizigo mudur ne halttir yaptigi sacma is icin soyle mi yapsak?
    - sepetteki urunleri tekrar satin aldik. Ancak 4 parcaydi 3une izin verdi.
    Sirf bu yuzden tuketici haklarina gidip dilekce verip diger dordunu de almak. Amacim ac gozluluk degil. Ne demek kafasina gore iptal edip sonra bana benim paramla bag bahce bagisliyormus gibi 3unu vermek.

-elimde ekran goruntuleri var sonucta mailler var ve 3 farkli alisveris icin verilmis sistem kodu var.

0 beksipeys
    Bugün; 8:59:01 (552 mesaj)
    Bunu da iptal etsinler 7 urunude soke soke almazsam ne olayim.
    Ben pazartesi dilekcemi de verecegim arkadaslar.
    1. Sepetimdekileri tekrar satin aldim ki 3 urun eder ki ben adamlara iptal et demedim daha sonra sepetime ekle demedim
    2. İptal olanlar icin de (4urun almistim) tuketici haklarina gidecegim

• BAZI ARKADAŞLAR ZİZİGO FACEBOOK SAYFASI ÜZERİNDEN DİRENMEYE DEVAM EDİYOR, DESTEK OLALIM !!!https://www.facebook.com/zizigo/reviews

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Zeuge -- 14 Mart 2015; 9:42:01 >
  • Zizigo iyi niyet gostermis gibi davranmis ama yaptiklari tamamen cakallik. Esime bana 2 adet new balance almis sonra yesil kundurayi gorup oradan 2 urun almistim. Simdi sepetime 29.90 olan yesil kunduralari ekleyip new balance lari iptal etmisler. Forumda yazilanlari okurken ayni new balance ayakkabiyi bir arkadasimizin sepetine eklemisler. Buda tedarik olayi yalanina net bir kanit. Buradaki arkadasin paylastigi ekran goruntusunu alip zizigo ya gosterecegim. Eger sizinde ayni durumunuz varsa bu taktikle mail atalim.

• şikayetim var ' da şikayetler sayfalarca yansımış bugün! (24) saat içinde firma hatasını talafiye gittiğinden dolayı, ben de daha dün geçe şikayetim yayınlanmadan önce, geri çekmiştim. Netice de firma beni mağdur etmedi, onlar duyarlı davranınca, ben de duyarlı davranmam gerektiğini düşündüm.
  • Arkadaslar ben emin olun zizigo yu savunma vs gibi bir durumum yok. Ancak şunu düşünün siz belki ihtiyacınız olan 3+ ürün alıp istediklerinize onay cıkmadı. Ancak o siteden 10 tane ihtiyacı olmamasına ragmen ürün alanlarda vardı. Ki bunun gerçek olduğumu ürünlerimiz geldiğinde açılacak ilanlardan anlayacaksınız.
    Bu yuzden tavsiyem alış veriş zamanı her ne olursa olsun öncelikle kendi ihtiyacınız olanı alın sonra çevrenizi düşünün.özellikle 10 liralık şeyi 1 liraya bulduğunuzda bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Sonuçta burası türkiye .. Sizin 2 fazla alıyım eşim çocuğum da kullansın dediğiniz şeye başkası 20 fazla alıp satarım vs durumu yaratıp o insanların yanında siz de yanıyorsunuz.
    Diğer bir konu benim gibi olup sadece ihtiyacı olan 2 çifti alıp onaylananlar da bu gidişle ürünlerinin tamamı onaylanmayanların şikayetleri vs sonucu iptal edilse yeridir. Adamlar bu sefer gelen şikayetler üzerine kimseye yollamıyoruz da diyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 14 Mart 2015; 10:22:51 >

• mycafem kullanıcısına yanıt
    aynen hocam arkadaşlar 3 ve üzeri alanlar ticari veya görgüsüzlük için almıyor herkes. Eğer öğrenci iseniz aynı evde kaldıgınız arkadaslar 1 tane bile alsa ve aile bireylerinizde alınca zaten sayı artıyor 6 7 yi buluyorsunuz. Bu konuda destek verin bize
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    ben zaten 3 den fazlasını istemiyorum sadece kendim seçeyim ürünleri. kendi beğendigim ürünleri istemek istiyorum. Ki bunlarda tedarik edememe de yok.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.