Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam indirim bitti. Bu dönen muhabbetler geçen akşam alışveriş yapabilenler için.
  • Yeşil kundura yaktı bizi bende de yeşil kunduralar bi de switshirt var. Tommy veya harley bayan botu alıp sepetine yansıyanlar ozelden de olsa resmini paylasabilirmi benimle ? Düpedüz yalan soylediler tedarik edilemedi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Arkadaslar ben emin olun zizigo yu savunma vs gibi bir durumum yok. Ancak şunu düşünün siz belki ihtiyacınız olan 3+ ürün alıp istediklerinize onay cıkmadı. Ancak o siteden 10 tane ihtiyacı olmamasına ragmen ürün alanlarda vardı. Ki bunun gerçek olduğumu ürünlerimiz geldiğinde açılacak ilanlardan anlayacaksınız.
    Bu yuzden tavsiyem alış veriş zamanı her ne olursa olsun öncelikle kendi ihtiyacınız olanı alın sonra çevrenizi düşünün.özellikle 10 liralık şeyi 1 liraya bulduğunuzda bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Sonuçta burası türkiye .. Sizin 2 fazla alıyım eşim çocuğum da kullansın dediğiniz şeye başkası 20 fazla alıp satarım vs durumu yaratıp o insanların yanında siz de yanıyorsunuz.
    Diğer bir konu benim gibi olup sadece ihtiyacı olan 2 çifti alıp onaylananlar da bu gidişle ürünlerinin tamamı onaylanmayanların şikayetleri vs sonucu iptal edilse yeridir. Adamlar bu sefer gelen şikayetler üzerine kimseye yollamıyoruz da diyebilir.

Dediginiz gibi ticarete doken de olabilir fakat bizler gibi ailecek alan insanlarda azimsanmayacak kadar var. Diger bir konu da su saatten sonra yeniden sepete eklenen urunleri iptal edemezler bu sefer kat kat buyuk bir tepkiyle karsilasirlar ama benim korkum sahte urun yollanmasindan yana, umarim buralar zizigodan sahte urun konulariyla dolmaz haftaya...

• quote:

Orijinalden alıntı: quancore

Asics GT-3000 2
    Nike HYPERVENOM PHATAL FG
    Nike NIKE ZOOM PEGASUS 31 FLASH

ARKADAŞLAR BU AYAKABILARDAN BİRİNİN SEPETİNDE OLAN VAR MI?

Nike NIKE AIR ZOOM PEGASUS 31

Renk : Mavi

bu modeli almıştım. sepete tekrar eklemişler (flash değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Arkadaslar ben emin olun zizigo yu savunma vs gibi bir durumum yok. Ancak şunu düşünün siz belki ihtiyacınız olan 3+ ürün alıp istediklerinize onay cıkmadı. Ancak o siteden 10 tane ihtiyacı olmamasına ragmen ürün alanlarda vardı. Ki bunun gerçek olduğumu ürünlerimiz geldiğinde açılacak ilanlardan anlayacaksınız.
    Bu yuzden tavsiyem alış veriş zamanı her ne olursa olsun öncelikle kendi ihtiyacınız olanı alın sonra çevrenizi düşünün.özellikle 10 liralık şeyi 1 liraya bulduğunuzda bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Sonuçta burası türkiye .. Sizin 2 fazla alıyım eşim çocuğum da kullansın dediğiniz şeye başkası 20 fazla alıp satarım vs durumu yaratıp o insanların yanında siz de yanıyorsunuz.
    Diğer bir konu benim gibi olup sadece ihtiyacı olan 2 çifti alıp onaylananlar da bu gidişle ürünlerinin tamamı onaylanmayanların şikayetleri vs sonucu iptal edilse yeridir. Adamlar bu sefer gelen şikayetler üzerine kimseye yollamıyoruz da diyebilir.

Dediginiz gibi ticarete doken de olabilir fakat bizler gibi ailecek alan insanlarda azimsanmayacak kadar var. Diger bir konu da su saatten sonra yeniden sepete eklenen urunleri iptal edemezler bu sefer kat kat buyuk bir tepkiyle karsilasirlar ama benim korkum sahte urun yollanmasindan yana, umarim buralar zizigodan sahte urun konulariyla dolmaz haftaya...

Markafoni vs aynı grupta ki firma sahte ürün yolladığı anda hele ki böyle büyük çaplı bir satışta o firmanın tüm yetkililerini içeri alırlar merak etmeyin.

• bazı arkadaşlar ucuzlar eklenmiş demişte benim tommy lacoste skechers fln 3 lü 2li sepetler vardı farklı hesaptan bot fln bunların hepsi aynı fiyattan eklenmiş haberiniz olsun
  • nike ayakkabı, adidasa göre yarım numara büyük alınmalı.1 numara biraz büyük olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

beyler ben farklı hesaplardan 15 ürün almıştım hepsi geri gelmiş kredi kartıyla aldım şimdi artık gelir her halde

SS isteriz

akşama atarım hocam bana gelecek ürünleri .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

bazı arkadaşlar ucuzlar eklenmiş demişte benim tommy lacoste skechers fln 3 lü 2li sepetler vardı farklı hesaptan bot fln bunların hepsi aynı fiyattan eklenmiş haberiniz olsun

Hocam farkli hesaplardan diyorsun bu yuzden senin hepsi eklenmistir ayrica 15 ayakkabiyi ticaret icin aldiysan senin gibiler yuzunden siteye de hak vermiyor degilim, haa atiyorum ogrenci evindesindir 5 kisi kalirsin 2ser 3er aldik dersen lafim yok.

yok hocam benim ticaretle işim olmaz geçen sanalçadırdan aldığım lacoste vardı olmamıştı aynı fiyattan satışa koymuştum isteyen alsın diye bir kaç arkadaş istemişti . ama 100 lira veren olmadı. şimdide kendime anneme babama kardeşime amcama halama 2şer çift ayakkabı aldım . giyim ve parfümde almıştım . hesaplar aldığım kişilerin adına ve adresine kayıtlıydı . bizim eve 5 çeşit ürün gelecek kalan 10 ürün izmir bursa başka yerdeki hesapların sahiplerine gidecek .. aslında hediye gidiyor zarara girdik

Hayırlı ugurlu olsun o zaman hocam iyi gunlerde kullan insallah

• Kararsızlığımdan bu 2 ürünü almıştım geri eklemişler sepete sipariş geçtim. Kalıpları büyük oluyo diye 40 numara sipariş ettim. normalde 41 giyiyorum. Mantıklı 41 numara spor ayakkabı ile birini takas edebilirim.
  • 40 yilda bir iyilik yapalim akrabalara hediye dedik siparis gectik. En ucuz 2 nike 1 sperry kalmis digerleri ucmus. Nerde dexter nerde lacoste nerde tommy. Sikayetlerimi yazdim, bariz yalan soyluyorlar tum satilanlar stoklardaydi zaten yeniden tedarik falan palavra tum urunler ya gelir ya da zizigo biter benim icin

• Arkadaşlar aynı ürünü bir kişinin sepetine ekleyip diğerinin sepetine eklememek ne demek? tam şark kurnazlığı yapıyorlar tedarik edemiyoruz diyerek..3 ürün göndereceksen ya ilk siparişleri gönder ya da seçme hakkı ver anlarım.. ben de iki adet sipariş verdim birinci sipariş akşam verdiğim istediğim ürünler (2 ayakkabı), ikinci siparişte sabah verdim kalan ürünlerden bir bir sepet. Sabahki siparişi vermeseydim yine tedarik edemedik mi diyeceklerdi? hani herkese ürünleri gönderilecekti? ben de ilk siparişimi istiyorum o zaman bu kadar basit. bölye saçma bir uygulama görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

Selamlar. Zizigo mudur ne halttir yaptigi sacma is icin soyle mi yapsak?
    - sepetteki urunleri tekrar satin aldik. Ancak 4 parcaydi 3une izin verdi.
    Sirf bu yuzden tuketici haklarina gidip dilekce verip diger dordunu de almak. Amacim ac gozluluk degil. Ne demek kafasina gore iptal edip sonra bana benim paramla bag bahce bagisliyormus gibi 3unu vermek.

-elimde ekran goruntuleri var sonucta mailler var ve 3 farkli alisveris icin verilmis sistem kodu var.

0 beksipeys
    Bugün; 8:59:01 (552 mesaj)
    Bunu da iptal etsinler 7 urunude soke soke almazsam ne olayim.
    Ben pazartesi dilekcemi de verecegim arkadaslar.
    1. Sepetimdekileri tekrar satin aldim ki 3 urun eder ki ben adamlara iptal et demedim daha sonra sepetime ekle demedim
    2. İptal olanlar icin de (4urun almistim) tuketici haklarina gidecegim

satış sözleşmesi ni bi okuyun. boşuna gitmeyin.

• selamlar;
    45 numara spor ayakkabı ve ya krampon almaktan vazgeçen arkadaşlar ben alabilirim yardımcı olmak isteyen olursa pm atabilir

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

Selamlar. Zizigo mudur ne halttir yaptigi sacma is icin soyle mi yapsak?
    - sepetteki urunleri tekrar satin aldik. Ancak 4 parcaydi 3une izin verdi.
    Sirf bu yuzden tuketici haklarina gidip dilekce verip diger dordunu de almak. Amacim ac gozluluk degil. Ne demek kafasina gore iptal edip sonra bana benim paramla bag bahce bagisliyormus gibi 3unu vermek.

-elimde ekran goruntuleri var sonucta mailler var ve 3 farkli alisveris icin verilmis sistem kodu var.

0 beksipeys
    Bugün; 8:59:01 (552 mesaj)
    Bunu da iptal etsinler 7 urunude soke soke almazsam ne olayim.
    Ben pazartesi dilekcemi de verecegim arkadaslar.
    1. Sepetimdekileri tekrar satin aldim ki 3 urun eder ki ben adamlara iptal et demedim daha sonra sepetime ekle demedim
    2. İptal olanlar icin de (4urun almistim) tuketici haklarina gidecegim

satış sözleşmesi ni bi okuyun. boşuna gitmeyin.

Onceki sayfalarda konusuldu hocam, durum bizim lehimize sozlesmnin 4.8 maddesi stokta olmamasi kosuluyla diyor ama biz alirken stok vardi yani 4.8 maddesi uygulamaya konulamaz diyelim konuldu madde resmi gazetedeki yonetmeligin 16.4 maddesine gore haksiz, bu sebepten tuketici haklari hakem heyetine basvuru sonucu % 90 lehimize gelecektir.

• Arkadaşlar 3 ayakkabıyı sepete koymuşlar ama benim çokta istediklerim değil çoğu diğerlerini de almak için nasıl bir yol izlemek gerekir. Bu arada tüm botlarda 44 numaraya talibim spor ayakkabılarda da 44 -45 arasına :)
  • Merhabalar, 13 mart günü siparişlerimden en ucuz ve en işime yaramayan 3 adet ürünü sepete eklemişsiniz, bana göre haksızlık ediyorsunuz. ya verdiğim ilk 3 parçalık siparişi göndermeniz yada seçimi bize bırakmanız gerekirdi, tedarik edemiyoruz yalanı çok saçma daha dürüst olmanızı bekler bir bayan olarak hiç bir bayan ayakkabısını sepetime atmamanızı esefle kınıyorum. (eşimin MH mesajıdır.)
  • acikcasi soyliyim ben 5 ve uzeri alanlari ne kadar aile Icin olsada samimi bulmuyorum herkes aile icin muhabbetine magdur edebiyati yapiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ernestitoo

Arkadaşlar 3 ayakkabıyı sepete koymuşlar ama benim çokta istediklerim değil çoğu diğerlerini de almak için nasıl bir yol izlemek gerekir. Bu arada tüm botlarda 44 numaraya talibim spor ayakkabılarda da 44 -45 arasına :)

onların seçtikleri 3 adet ayakkabıyı alabilirsiniz ancak,seçim size bırakılmıyor yani ya onların tekrar eklediklerini 24üne kadar alacaksınız yada hiç almayacaksınız durum bu
  • Sepete eklenmeyen ürünlerle ilgili müşteri hizmetleri ile görüşen veya bir yaptırım alan oldu mu? Malum en dandik ürünleri koymuşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.