Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Bir tane NB almıştım.. Sipariş kargolanmış ..

Kargolandı mı sipariş verildi mi yazıyor?

Kargo takip numarası geldi mailime ..
  • benim ürün de kargolanmış. (Nike flex supreme tr 3)
  • Şikayet var da şikayet yağmuru varmış yahu Altından kalkamazlar bu kadar şikayetin kesinlikle bir hamlede bulunacaklar.
  • Ürünler gelirse ikinci el bölümü ayakkabıdan geçilmez artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipi ve rahatlığı önemli ne kadar götürmesi sıkıntı değil zaten taş çatlasa haftada 2 kere sıra gelir ona nike ve pumalarımdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Ürünler gelirse ikinci el bölümü ayakkabıdan geçilmez artık

1 tane arkadaş daha ürün gelmeden new balance ayakkabıyı 100tl den koymuş bile satışa
  • Sayin Yetkili,

12 Mart 2015 tarihinde yapmis oldugunuz kampanyayi forum donanimhaber sitesinden ogrenip uye arkadaslarin musteri hizmetlerini arayip kampanyayi dogrulattigini ve markafoni ile baglantili olusunuz sebebi ile kampanyadan yararlanarak 2 farkli sipariste bulundum.

13 Mart 2015 tarihinde urunleri tedarik edemediginiz belirtip satin alinan butun urunleri iptal ettiginizi belirttiniz. Bunun uzerine yogun bir sikayet sureci sonrasi 14 Mart 2015 tarihinde satin alinan urunlerin en ucuz olanlarini sepetlere ekleyip tedarik edemediginiz urunleri ekleyemediginizi belirtip iyi niyet gostermis gibi gorundunuz. Acikcasi basta boyle dusunmuyordum ancak yine forumda gezinirken tedarik edemediginizi soylediginiz urunlerimi bir baska uyenin sepete ekledigimizi gordum. Buda sizin iyi niyet gosterdiginizi degil ticari davrandiginizin net bir kanitidir.

Sonuc olarak gunumuzde sanal alisvealisveris sitelerinin guvenilirligi ve musteri memnuniyeti ticari basari icin olmazsa olmaz bir durumdur. Belki bir hata olarak zararina satacaginiz urunler size 1 lira kaybettiriyor olabilir ancak marka guveni, marka degeri ve musteri memnuniyetini kaybettiginiz 1 lira ile satin alamayacaginizi bizlerden cok daha iyi biliyor olmalisiniz.

Bu sebeple almis oldugum urunlerin tamamini yada aldigim urunler uzerinden kendi istediklerimi secme hakkimi vermenizi rica ediyorum.

Diye bir sikayet yazdim. Kullanmak isteyen faydalansin.

• Oradan ürün alıp ticaret yapacak olanlara çok iyi olmuş, zaten ağlayanların çoğuda işin ticaretini yapanlar
  • Benm bu nike DUAL FUSION vardı bi de skechers vardı. Kargo falan yok.

• Benimki de kargoya verilmiş an itibariyle mesaj ve mail geldi. 44 numara Lacoste. İhtiyaç 1 taneydi 1 adet aldım inşallah büyük gelmez. Diğer arkadaşlar içinde sosyal medyada yer alan şikayetlerimi geri çekmedim. Hak verilmez alınır bu böyle biline

Edit:44 numara NB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfzcn -- 14 Mart 2015; 16:16:50 >
  • 8-10 çift alan aç gözlüler olmasa daha fazla kişi yararlanacaktı....
  • osmant87 O kullanıcısına yanıt
    Gt -1000vardi geri geldi

• 41 alıp satabilecek olan varsa iletişime geçerse sevinirim
  • Ticaretle falan alakası yok aceleden ilk siparişi tek olarak geçmiştim ikinci siparişde de kargo bedava olsun diye yanına eklediğim ürünleri koymuşlar benim istediğim 1 ürün sepette ne yazıkki yok.. Ancak başkasının sepetinde var o ürün yani tedarik edilebiliyor. Benim veya çoğu kişinin istediği seçim hakkıydı sadece
  • quote:

Almayın, ve böyle adamlara da prim vermeyin. Bunlara yapılacak olan budur ama menfaat için 3 kuruş için onların peşine takılan bir sürü üye göreceğimize eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

quote:

Almayın, ve böyle adamlara da prim vermeyin. Bunlara yapılacak olan budur ama menfaat için 3 kuruş için onların peşine takılan bir sürü üye göreceğimize eminim.

Zaten bir üyeden ürün almadan önce bakıyorum, amatör satıcı ise alıyorum. Ama bu işin ticaretini yapanlar yüzünden, bu sitelerden şahsına alışveriş yapmaya çalışan insanlarda mağdur oluyor. Bunun önüne geçilmesi lazım. Benim böyle bir sitem olsa, kişi başı en fazla 2 ürün veririm.

• quote:

Oradan ürün alıp ticaret yapacak olanlara çok iyi olmuş, zaten ağlayanların çoğuda işin ticaretini yapanlar

2 adet kendime 1 adet babama 1 adet anneme ve 2 adet iki kardeşime aldım.Amacım giymek ve tüm aileminde öyle ilk etapta satma gibi bir niyetim yok.Sorun?
  • burasi turkiye arkadaslar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 44 belki olur diye new balance GM500MGN almistim.

Ancak bugun bi avmde denedim maalesef olmadi.

Dolayisiyla 44.5-45 nb yada 45 numara diger ayakkabilarla takas yapabilirim dusunen olursa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

quote:

Zaten bir üyeden ürün almadan önce bakıyorum, amatör satıcı ise alıyorum. Ama bu işin ticaretini yapanlar yüzünden, bu sitelerden şahsına alışveriş yapmaya çalışan insanlarda mağdur oluyor. Bunun önüne geçilmesi lazım. Benim böyle bir sitem olsa, kişi başı en fazla 2 ürün veririm.

Bu satış ve forumdan para kazanma bu işin ticaretini forumda yapanlardan kurtulmanın tek bir yolu var
    Oda cekbdatış bölümü kapatılmalı yada ticaret amaçlı orda Çek satanlar forumdan mesaj atmamalı.

Forum izin veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.