Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün iptal edilen siparişlerim tekrar aktif edilmiş. Şu an her ayakkabıdan 2'şer tane var sepetimde... Nasıl oldu bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinti kirpi

Arkadaşlar dün iptal edilen siparişlerim tekrar aktif edilmiş. Şu an her ayakkabıdan 2'şer tane var sepetimde... Nasıl oldu bu?

Arkadaşlarla beraber uğraşıyoruz pazartesi inşallah bitirecez
  • işler karıştı sipariş listemde her üründen ikişer tane görünüyor noluyor ?????

• Zizigo coktu girmiyir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: AnL3507

Arkadaslar 44 belki olur diye new balance GM500MGN almistim.

Ancak bugun bi avmde denedim maalesef olmadi.

Dolayisiyla 44.5-45 nb yada 45 numara diger ayakkabilarla takas yapabilirim dusunen olursa.

Hocam normalde kaç numara giyiyorsunuz da olmadı? 43 giyip de 44 aldıysanız aynı durumdayız. Bir numara büyük aldım kalıp durumu nedeniyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zozolu

işler karıştı sipariş listemde her üründen ikişer tane görünüyor noluyor ?????

Siparis verebiliyormusuniz sepettekileri

• rehber22 R kullanıcısına yanıt
    hayır eski iptal olan siparişlerim tekrar aktif oldu...
  • zizigo herşeyi çorba etmezse iyi eski siparişler iptal di sabah
     Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 14 Mart 2015; 19:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

zizigo herşeyi çorba etmezse iyi eski siparişler iptal di sabah
     Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

Hocam benim iptal edilen siaprişimin iadesi yapıldı kartıma. Tekrar sepete eklenen ürünün de 2.kez siparişini verdim. Aynı durumu yaşayanlar için konuşuyorum iadesi yapılanlar, bu saatten sonra istediği kadar tanımlasın zira sıfır (0) olarak tanımlanmış para çekecek halleri yok ya karttan kafalarına göre. sıkıntı yapmaya gerek yok yani rahat olun birşey deniyorlardır

• Arkadaşlar iptal olan siparislerin adet yaninda 0 yaziyor telasa mahal yok arada boyle oluyor sitede, bakim vs olabilir.

• alpmirza kullanıcısına yanıt
    telaşdan değilde her üründen 2 tane gelmesin ayakkabılıkta yer yok
  • Siparis sayfasi acilmiyoki baksam

• quote:

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Oradan ürün alıp ticaret yapacak olanlara çok iyi olmuş, zaten ağlayanların çoğuda işin ticaretini yapanlar

2 adet kendime 1 adet babama 1 adet anneme ve 2 adet iki kardeşime aldım.Amacım giymek ve tüm aileminde öyle ilk etapta satma gibi bir niyetim yok.Sorun?

Niye üstüne alındın ?
  • quote:

Evet arkadaşlar yarın geleceğimiz belli olacak.Ben her ihtimale karşı (ki bence çok yüksek bir ihtimal) zizigo mağdurları konusunu hazırladım.Bu konu altında gelen siparişlerin resimlerini (eğer gelirse) ve mağduriyetlerimizi paylaşırız.
    ARKADAŞLAR ZIZIGOYU ARADIM YOLLANACAK ÜRÜNLER BEKLEMEDEYIZ!!!
    Edit 2:İYİ KI ERKENDEN AÇTIM KONUYU SİPARİŞLER İPTAL
    Edit 3:ARKADAŞLAR LÜTFEN ELİNDEN GELEN HERKES ŞİKAYETVAR A ŞİKAYETLERİNİ BİLDİRSİN VE MH ARAYARAK ŞİKAYET ETSİN.GÜZEL BİR METİN HAZIRLAYAN KİŞİ LÜTFEN BENİ ALINTILASIN İLK MESAJA EKLEYELİM.BU ONLARIN YANINA KALMASIN.EĞER BU GİRİŞİMLER SONUÇ VERMEZ İSE İLÇELERDEKİ THH LERE ORTAK BİR DİLEKÇE İLE BAŞVURULACAKTIR.
    Bir arkadaşımızın bimer mesajı:

12.03.2015 günü zizigo.com adlı sitede belirli ürünlerde indirim yapılmıştı ben ve üye olduğum forumdan birçok arkadaşım siteden alışveriş yaptık.Bahsi geçen sitenin Müşteri Hizmetleri aranarak fiyatların doğruluğu konusunda teyit alındı.Ertesi gün sabah saatlerinde yani 13.03.2015 günü hesabımı kontrol ettiğimde siparişlerin iptal edildiğini gördüm.Üyesi olduğum forumdaki diğer arkadaşlarımında aynı mağduriyetle karşılaştığını gördüm.Böyle kurumsal bir sitenin ürün fiyatlarını düşük gösterip müşteri çektikten ve müşteri hizmetlerinin de fiyatlarda hata olmadığını söylemesinden sonra bütün siparişleri iptal etmesi hangi mantık ve ticaret ahlakı çerçevesinde değerlendirilebilir.

Edit 4:@serji adminimize konudaki gereksiz mesajları sildiği için çok teşekkür ederim.
    ARKADAŞLAR EN UCUZ AYAKKABILARILAR SEPETE GERİ EKLENDİ.
    ÖNCELİKLE 3 VE DAHA AZ ALIP SEPETİ TAM OLARAK GERİ GELENLERE HAYIRLI OLSUN,SİZLER İÇİN MÜCADELE BİTTİ.ANCAK AİLE BOYU ALAN VE BAZI GEREKSİZ ÜRÜNLERİ DE SEPETİNE ÖYLESİNE EKLEYENLER ŞUANDA MAĞDUR DURUMDA HALA.EN AZINDAN ÇOKLU ALIMCILARA SEÇME HAKKI VERİLMELİYDİ BU YÜZDEN BİZİM MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR.LÜTFEN ŞİKAYETLERİNİZİ GERİ ALMAYIN VE EDİTLEYİN UYGUN OLARAK AYRICA MAİL ATIN SADECE KENDİNİZ İÇİN DEĞİL TÜM ARKADAŞLAR İÇİN.EĞER BİR KİŞİYİ BİLE GERİDE BIRAKIRSAK NE ANLAMI VAR MÜCADELE ETMENİN!!!![/b

ARKADAŞLAR ÇOKLU ALIM YAPIP MAĞDUR OLANLAR İÇİN PM GRUBU KURULDU BANA YADA @okulaptus ARKADAŞA PM ATARSANIZ GRUBUMUZA EKLEYECEĞİZ.LÜTFEN HERKES ŞİKAYETVARDAN ŞİKAYETLERİNİ VERSİN!!!!

An itibariyle İşin içine bakan da girdi hadi bakalım zizigo çık işin içinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 14 Mart 2015; 21:36:56 >

• arkadaşlar kampanyadan aldığım bütün ürünlerin görselini ekliyorum.

normalde 300 tl civarı olan ürünlere hiç bakmadan sadece ihtiyacım olan ürünleri sipariş vermiştim. Ama asıl istediğim ürünleri vermiyorlar.

sipariş verdiğim ürünler.

SEPETİME TEKRAR EKLENEN ÜRÜNLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 14 Mart 2015; 22:25:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

quote:

Evet arkadaşlar yarın geleceğimiz belli olacak.Ben her ihtimale karşı (ki bence çok yüksek bir ihtimal) zizigo mağdurları konusunu hazırladım.Bu konu altında gelen siparişlerin resimlerini (eğer gelirse) ve mağduriyetlerimizi paylaşırız.
    ARKADAŞLAR ZIZIGOYU ARADIM YOLLANACAK ÜRÜNLER BEKLEMEDEYIZ!!!
    Edit 2:İYİ KI ERKENDEN AÇTIM KONUYU SİPARİŞLER İPTAL
    Edit 3:ARKADAŞLAR LÜTFEN ELİNDEN GELEN HERKES ŞİKAYETVAR A ŞİKAYETLERİNİ BİLDİRSİN VE MH ARAYARAK ŞİKAYET ETSİN.GÜZEL BİR METİN HAZIRLAYAN KİŞİ LÜTFEN BENİ ALINTILASIN İLK MESAJA EKLEYELİM.BU ONLARIN YANINA KALMASIN.EĞER BU GİRİŞİMLER SONUÇ VERMEZ İSE İLÇELERDEKİ THH LERE ORTAK BİR DİLEKÇE İLE BAŞVURULACAKTIR.
    Bir arkadaşımızın bimer mesajı:

12.03.2015 günü zizigo.com adlı sitede belirli ürünlerde indirim yapılmıştı ben ve üye olduğum forumdan birçok arkadaşım siteden alışveriş yaptık.Bahsi geçen sitenin Müşteri Hizmetleri aranarak fiyatların doğruluğu konusunda teyit alındı.Ertesi gün sabah saatlerinde yani 13.03.2015 günü hesabımı kontrol ettiğimde siparişlerin iptal edildiğini gördüm.Üyesi olduğum forumdaki diğer arkadaşlarımında aynı mağduriyetle karşılaştığını gördüm.Böyle kurumsal bir sitenin ürün fiyatlarını düşük gösterip müşteri çektikten ve müşteri hizmetlerinin de fiyatlarda hata olmadığını söylemesinden sonra bütün siparişleri iptal etmesi hangi mantık ve ticaret ahlakı çerçevesinde değerlendirilebilir.

Edit 4:@serji adminimize konudaki gereksiz mesajları sildiği için çok teşekkür ederim.
    ARKADAŞLAR EN UCUZ AYAKKABILARILAR SEPETE GERİ EKLENDİ.
    ÖNCELİKLE 3 VE DAHA AZ ALIP SEPETİ TAM OLARAK GERİ GELENLERE HAYIRLI OLSUN,SİZLER İÇİN MÜCADELE BİTTİ.ANCAK AİLE BOYU ALAN VE BAZI GEREKSİZ ÜRÜNLERİ DE SEPETİNE ÖYLESİNE EKLEYENLER ŞUANDA MAĞDUR DURUMDA HALA.EN AZINDAN ÇOKLU ALIMCILARA SEÇME HAKKI VERİLMELİYDİ BU YÜZDEN BİZİM MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR.LÜTFEN ŞİKAYETLERİNİZİ GERİ ALMAYIN VE EDİTLEYİN UYGUN OLARAK AYRICA MAİL ATIN SADECE KENDİNİZ İÇİN DEĞİL TÜM ARKADAŞLAR İÇİN.EĞER BİR KİŞİYİ BİLE GERİDE BIRAKIRSAK NE ANLAMI VAR MÜCADELE ETMENİN!!!![/b

ARKADAŞLAR ÇOKLU ALIM YAPIP MAĞDUR OLANLAR İÇİN PM GRUBU KURULDU BANA YADA @okulaptus ARKADAŞA PM ATARSANIZ GRUBUMUZA EKLEYECEĞİZ.LÜTFEN HERKES ŞİKAYETVARDAN ŞİKAYETLERİNİ VERSİN!!!!

An itibariyle İşin içine bakan da girdi hadi bakalım zizigo çık işin içinden

Son durum nedir hocam sayin bakana durumu acikladiniz mi

• Ayakkabıların fiyatı neydi ki ben kaçırdım
  • pazartesi umarım herkes istediğini almış olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Ayakkabıların fiyatı neydi ki ben kaçırdım

59 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Anam babam kardesim benimde var cok sukur Allah saglikli uzun omur versin herkezin ailesine duzunelerce alanlara gram uzulmuyorum sikayetimide cektim bu forum ac gozlu olmamayi ogrenmeli

Çokta ucuz olmayan hani sipariş vermişken gelsin dediğimiz ürünler vardı colinsten 30 liraya gömlek mesela çokta ucuz değil bunu yapmak aç gözlülük mü ?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.