Bildirim
Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (40. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Vakıfbank kart ile almıştım,iade edilmemiş param fakat siparişim iptal oldu.
Şuan sepetimde ürün fakat almaktan vazgeçtim ne yapmam gerek -
İptalini teyidi için bankanizi arayın. Daha yansimamis olabilir araya hafta sonu girdi. Banka da olumsuz dönerse tekrar iptal için zizigoya ulaşın. Sepetinizdekileri silmeyin dursun. 24 marta kadar süresi var. Siz almayacaksanız sepetteki ürünleri buraya yazın, hesabı başkasına devredin başkası yararlansın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox_doctor -- 16 Mart 2015; 6:54:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
koşu ayakkabısı alıp satmak iteyen varsa 43.5 veya 44numara görüşelim -
43-44 arası alıpta vazgeçen olursa pm atması yeterldiri. -
quote:
Orijinalden alıntı: ikincielucak
Vakıfbank kart ile almıştım,iade edilmemiş param fakat siparişim iptal oldu.
Şuan sepetimde ürün fakat almaktan vazgeçtim ne yapmam gerek
42 numaraysa ben alabılırım -
firmaya ne zaman kargolayacağını sordum.Cevap gelince bildiririm.
cumartesi akşam tekrar siparişi /ödemeyi yapmıştım. 2 adet ayakkabı sipariş verildi konumunda bekliyor.
İnşallah bugün kargoya verirler. -
şikayet mail'ime
quote:
Yaşanan durumdan dolayı üzgünüz.
Tedarik edebildiğimiz ürünleri, tüm müşterilerimizin kampanyadan yararlanabileceği şekilde sepetlere ekledik. Eldeki sınırlı stoklu ürünü, tüm müşterilerimize hakkaniyetli bir şekilde paylaştırmaya çalıştık.
Zizigo hakkında her türlü sorunuz için lütfen bize ulaşınız.
İyi alışverişler,
şeklinde cevap gelmiş. "sınırlı stoklu ürün" dedikleri ürünler bir başka arkadaşın sepetine geri eklenebilirken, bana eklenemiyor. benim için tedarik edebildikleri sınırlı stoklu ürün "çorap". hala yalan söyleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeranadam -- 16 Mart 2015; 10:31:35 > -
Benzer bir cevapta bana göndermişler sanırım anlaşmaya niyetleri yok kendileri bilir
Bende firmadan 3 ürünü bari seçme hakkı talep ettim ve olumsuz yanıt aldım. Demek ki uzlaşmak istemiyorlar. Benide ekleyin arkadaşlar pm listesine. Şu an biraz yoğunum ama ilk fırsatta şikayet vara yazacağım.
Yalnızca bu değil başka şeyler de var arkadaşlar. mesela benim ilk siparişimde %10 indirim kodu kullandırmıştı 18 tl indirimle almıştım ürünleri sonra onu iptal ettiler tekrar tanımladılar fakat indirim kodu kullandırmadılar aynı sisteme. hem avantajix hem bu 18 tl 36 tl civarı zararım var sırf bu uygulamadan dolayı böyle şey olur mu ? -
Sepetimden sildiğim ürünlerin tedariğini istemek için attığım maile verdikleri cevap:
"Sepetinize eklenen ürünler otomatik olarak eklendiği için sepetten silinmesi durumunda tarafımızdan farklı bir işlem yapılamamaktadır." -
44 - 44.5 numara alıpta ödemesini yapmak istremiyenler varsa 1 adet alabilirim ihtiyaçtan.... -
Markafoni deposu onunden gecerken zizigo siparisi kargoya verildi mesaji geldi.
kampanya ürünlerinin stokları hızla tükendi ve kampanya fiyatından tedarik edilemedi. işte burdan fiyat hatası olmadıgını anlayabiliyoruz. Alamayan arkadaslar twitterda #zizigo #zizigomagduru ile twit atın. -
benimde air maxı yediler. -
bazı arkadaşların eline bile geçti siparişi benim siparişim kargoya bile verilmedi neden olur bu arkadşlar? sepete eklenir eklenmez tekrardan ilk alım yapanlardan biriyim birde ??? -
Benimki de kargolanmış
takas konusu ne oldu? -
quote:
Orijinalden alıntı: ademtulu
takas konusu ne oldu?
Takas konusunu ben açmıştım yönetici sağolsun kapattı konuyu .
Bunun yeri ikinci el bölümüymüş dedi.
Sanki konuda zizigo ayakkabılarından başka bir şey vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X