Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nickki minaj

acikcasi soyliyim ben 5 ve uzeri alanlari ne kadar aile Icin olsada samimi bulmuyorum herkes aile icin muhabbetine magdur edebiyati yapiyor

5 uzeri alanlardan biriyim, profilim aciktir daha once boyle bir maksatla sicak firsatladda mesajim var mi yada ikinci elde alsat yapmis miyim bakabilirsiniz, hepsiburada konusunda bende cok saydirmistim alsat yapanlara burda da ayni sekilde tavrim, alsat icin alanlarin insallah iptal olsun ama ben gibi tek hesaptan butun aile fertlerine alanlara haksizlik yapiyorsunuz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Üyemiz,

Sistemlerimizin taşınması sebebiyle, size 16 Mart Pazartesi saat 12:00 ‘a kadar hizmet veremeyeceğiz.

Bu sürede mailinizi ve taleplerinizi kayıt altına almaktayız. Size en kısa zamanda dönüş sağlayacağımızı bilgilerinize sunarız.

İyi alışverişler

Saygılarımızla

Korkulur Donanım Haber üyeleriinden dükkanı kapattırdık valla.
  • ploff kullanıcısına yanıt
    bebe git evindeki çocuklara laf yetiştir sen işinin olmadığı konulara uzanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda09 -- 14 Mart 2015; 12:20:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbaros5050

quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

Pess pess pess.... Mezarcilar diye konu acsan daha dogru olurdu. Adamlar hata yapmis, alisveris yaparken bile herkes hatali iptal ederler diyordu biliniyordu yani. Ve ona ragmen site jest yaparak 3 urunu gonderiyorlar. Isi ticarete dokup 3 fazlasi urun alanlar bide piskince aaa nasil olur diyerek siteye giydiren zihniyete yqzik diyorum baskada bisi degil. Ondan sonrada niye gelisemiyoruz ulke olarak niye boyleyiz millet olarak diye ahkam kesenlerde en basta onlardir emin olun. Cunku samimiyetsiz firsatci ve hatta cok daha agirlari cok sayida mevcut malesef.
    Hadi gelsin bahsettigim kisilerden banlar. Ifsa edin kendinizi.

sözün bittiği yerdeyiz bu kadarı da olmaz gercekten edep yahu !!!

Evet bende aynisini diyorum pess azzicik edep

• Sepetimde,
    1 tommy bot
    2 new balance
    1 asics

vardı.asics gitmiş (tommy ile birlikte sepetin en pahalısıydı) diğerleri hala sepette
    Sanırım kendilerine göre bir hesap yapıp 3ürün üzeri sepetlerde durumu minimum zararla kapatmaya çalışıyorlar.
  • Arkadaşlar her ne kadar sepetlerimize 3 er adet ürün eklense de bir çoğumuzun tam olarak istemediği ürünler olabilir bunlar o yüzden ya seçim bize bırakılmalıydı ya da ne kadar ürün aldıysak göndermeleri gerekirdi,bence bastırırsak hepsini bile gönderirler,nasıl dün baskı yapıp 3 ayakkabı aldıysak,şimdi de bastırarak hepsini alabiliriz.Mücadeleye edelim.
  • Air Pegasus 83 LTR 42 lacivert kimdeyse takas yapabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

Orijinalden alıntı: nickki minaj

acikcasi soyliyim ben 5 ve uzeri alanlari ne kadar aile Icin olsada samimi bulmuyorum herkes aile icin muhabbetine magdur edebiyati yapiyor

5 uzeri alanlardan biriyim, profilim aciktir daha once boyle bir maksatla sicak firsatladda mesajim var mi yada ikinci elde alsat yapmis miyim bakabilirsiniz, hepsiburada konusunda bende cok saydirmistim alsat yapanlara burda da ayni sekilde tavrim, alsat icin alanlarin insallah iptal olsun ama ben gibi tek hesaptan butun aile fertlerine alanlara haksizlik yapiyorsunuz hocam.

Zaten su firsatcilar yuzunden yanan siz oluyosunuz artik her magaza oldun internet sitesi olsun ele dokunur bir indirim yaptiklarinda kota getiriyor bu firsatcilar yuzunden bende 2 tane aldim new balance umarim en azindan sepete attiklarinizdan istediklerinizi secer alirsiniz ama bu firsatcilar yuzunden daha cok kisiyi magdur edecek

• Iwan kullanıcısına yanıt
    Hocam aynısı bende var rahat ayakkabıda üstü erken patladı daha 6 aylıkken adidaslar 1 yıl çıkartırdı beni
  • Sizin yine 3ten fazlası iptal edilmiş ya da kafalarına göre seçmişler.Ben sepetteki 2 ayakkabıyı sildim yanlışlıkla :( Büyük ihtimal geri de getiremeyiz gibime geliyor.Gece gelen maili aceleyle okudum nasıl olsa tekrar sepete eklerim dedim sildim.Üstelik sildiklerim ayak numaram olan 43 tü aldığım ise 44.5.Nike olduğu için büyük aldık o da olmazsa oturun kendi halinize şükredin.
  • bende 3 taksit almıştım ama hepsi yatmış geri belki bankaya göre değişebilir benimki denizbank
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernestitoo

Arkadaşlar 3 ayakkabıyı sepete koymuşlar ama benim çokta istediklerim değil çoğu diğerlerini de almak için nasıl bir yol izlemek gerekir. Bu arada tüm botlarda 44 numaraya talibim spor ayakkabılarda da 44 -45 arasına :)

Hocam ben de sizin durumunuzdayim en son istediklerimi sepete eklemisler stoklarinda var ama cakallik pesindeler. Su konuda toplaniyoruz. Sikayet edelim vermek zorundalar.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103718309&p=1#103718608

• quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

Pess pess pess.... Mezarcilar diye konu acsan daha dogru olurdu. Adamlar hata yapmis, alisveris yaparken bile herkes hatali iptal ederler diyordu biliniyordu yani. Ve ona ragmen site jest yaparak 3 urunu gonderiyorlar. Isi ticarete dokup 3 fazlasi urun alanlar bide piskince aaa nasil olur diyerek siteye giydiren zihniyete yqzik diyorum baskada bisi degil. Ondan sonrada niye gelisemiyoruz ulke olarak niye boyleyiz millet olarak diye ahkam kesenlerde en basta onlardir emin olun. Cunku samimiyetsiz firsatci ve hatta cok daha agirlari cok sayida mevcut malesef.
    Hadi gelsin bahsettigim kisilerden banlar. Ifsa edin kendinizi.

Bu ülkenin çivisi çıktı iyice, toplumu oluşturan fertlerin birey olarak ne zor durumda olduklarının görüntüsü aynı zamanda bu. Çok üzücü gerçektende. Gelecek artık daha da karanlık. Hayaldi gerçek oldu hadi bakalım..

• eşimin kullanıp çok rahat dediği bir tommy bot vardı, lacivertini almıştık. zizigoda da 36 bordosunu görünce aldım. 59 tl ye o bot bedava. aslında kahverengisini takipteydim devamlı ama, 59 tl yi görünce renk farketmiyor:) geri görüş kamerasında burda boş boş gelmeyecek diye yazan kişiler olduğu gibi bu konuda da aynı tipler türedi. ne anlarsınız millete salça olmaktan, nedir sorununuz anlamadım gitti. 3. tekil kişi olmanın bi artısı mı var? biz alıcılar ve zizigo, input-output. sizin bu input outputla ne alakanız var?
  • Mağdur olan arkadaşlar şöyle bir yaklaşımda bulunsunlar o zaman.

İstediğim ürünler gelmiyor ucuz ürünler geliyor deniliyor o zaman siz bu 3 ürünü göndermeyin bana istediğim tek ayakkabıyı gönderin deyin.

Baskı yaparsanız büyük ihtimal kabul ederler, onlar da kazançlı çıkar.

• Vay arkadaş 3 tane ürün sepetime geri geldi :) Koşu grubumuzdaki arkadaşlarıma da asics gel kayano ve columbus almıştım. New Balance koşu ayakkabısı eğer ayağıma olmazsa isteyen arkadaşlarıma aldığım fiyata vereceğim. Bu arada asics (özellikle gel kayano) alıp sepetine geri dönen var mıdır?
  • 3 ürün olayından mağdur olanlar bana pm atarsa sevinirim. Pm grubu kurduk en azından sayımız çıksın
  • Bir tane NB almıştım.. Sipariş kargolanmış ..
  • Siparisim kargoya verilmis beyler pazartesi herkes resimleri atsin da bakalim kimlerin defolu delik sökük falan

• quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Bir tane NB almıştım.. Sipariş kargolanmış ..

Kargolandı mı sipariş verildi mi yazıyor?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.