Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _trapzone_

36-37 tommy bayan çizme alan var mı arkadaşlar??

Hocam lütfen istediğiniz ürünleri seçemediğinizi anattığınız bir şikayet maili atın
  • Bu sepet 24 Mart'a kadar kendiliğinden silinmez değil mi? En azından 16 Mart'a kadar? 16 Martta arayıp sepeti değişmelerini istemeyi düşünüyorum.
  • attım dostum twitterden yazıyorum
  • saçma sapan ürünleri sepetine ekleyen arkadaslar lütfen sikayet etmeye devam edin.
    not:kesinlikle ticari amaçlı almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Bu sepet 24 Mart'a kadar kendiliğinden silinmez değil mi? En azından 16 Mart'a kadar? 16 Martta arayıp sepeti değişmelerini istemeyi düşünüyorum.

Hocam sepet seçme hakkı verilmesi için lütfen her kalandan iletişime geçin
  • beyler iptal oldu para provizyonda bekler iken ben bugun sepete dusen urunlerı bır kez daha aldım. 2x para gitmiş gibi suan gorunuyor. provizyonda beklıyen dunkı hesap iade olurmu yoksa esktreye yansırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

new balance çok iyi hocam hayırlı olsun. Bende 43 ünü alırken sepetten kaptılar.

42 giyiyorum normalde 43 ü aldı biri ben de son dakkada 42.5 almıştım İnşallah olur
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    hocam saolun valla en son görenlerden biriyim ona ragmen kaptım bişeyler inşallah beddua edip göndermiyorlardır :D
  • Bir urunum haric hepsi tamam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

Bu sepet 24 Mart'a kadar kendiliğinden silinmez değil mi? En azından 16 Mart'a kadar? 16 Martta arayıp sepeti değişmelerini istemeyi düşünüyorum.

Mail attım ama 16 Mart yazıyor işte. Telefon ettim aynı şey orada da var.

• quote:

quote:

quote:

Atılan mailde 24 martta kadar sepette kalacak deniyor eğer stok biterse elimiz daha da güçlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: _trapzone_

36-37 tommy bayan çizme alan var mı arkadaşlar??

göndermediler
  • ayrı ayrı siparişlerde 2 farklı ayakkabı almıştım, sepete yine koymular, şimdi kargosuz almış oldum

Avantajix alamadım, ödeme yapmıyor an itibariyle zizigo ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Atılan mailde 24 martta kadar sepette kalacak deniyor eğer stok biterse elimiz daha da güçlenir

Hocam ben 16 Mart'a kadar bekleyip iletişime geçip sepeti değiştirmelerini isteyeceğim. Eğer kabul etmezlerse sepetimde duran şu ürün'e teklif bekliyorum arkadaşlar (Bir çözüm bulamazsam ürünü silerek diğerlerini sipariş veririm artık.)
    Diğer siparişte ne güzel New Balance ayakkabım vardı.

http://www.zizigo.com/site_media/uploads/product_image/602744/46421c_01.jpg
    Beden: L
    Piyasa değeri: En az 160TL

44-44.5 Koşu ayakkabısı da olabilir.

• Sosyal medya gücü özellikle ticarette kesinlikle çok büyük. Bunu birkez daha gördük..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Trambolin satın alıp satmak isteyen kimse var mı acaba ? Acayip heveslendim almak istiyorum ya. Dün görseydim keşke.
  • Adamlar bizden paraları aldılar.Şimdi iade etmeden tekrar para alıyorlar ( ki ürünler rastgele sepette).
    Zaten işlettiler parayı bu iade sürecide uzar..bi güzel gömerler faizi ki bu firmanın yaptığı ayıp büyük, tedarik edememek nasıl aciz bir yalandır.
    Şimdi ben sepetimdeki ürünleri almayacağım.Çünkü benim diğer siparişlerimdeki ürünler başka arkadaşların şu an sepetinde.Ürün var aslında.Bu mağduriyet çözme değil.
    16 mart günü gelsin.Bu sefer de telefonlara yetişemeyecekler.O kadar insanın mailine nasıl cevap verecekler tam bi fiyasko.Pazartesi ola hayrola şu an sepette dursun duranlar.
  • bi arkadaş 2 tane almış o üründen

birine talip olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukyasar

Adamlar bizden paraları aldılar.Şimdi iade etmeden tekrar para alıyorlar ( ki ürünler rastgele sepette).
    Zaten işlettiler parayı bu iade sürecide uzar..bi güzel gömerler faizi ki bu firmanın yaptığı ayıp büyük, tedarik edememek nasıl aciz bir yalandır.
    Şimdi ben sepetimdeki ürünleri almayacağım.Çünkü benim diğer siparişlerimdeki ürünler başka arkadaşların şu an sepetinde.Ürün var aslında.Bu mağduriyet çözme değil.
    16 mart günü gelsin.Bu sefer de telefonlara yetişemeyecekler.O kadar insanın mailine nasıl cevap verecekler tam bi fiyasko.Pazartesi ola hayrola şu an sepette dursun duranlar.

Hocam lütfen tüm kanallardan durumunuzu şikayet edin
  • rehber22 R kullanıcısına yanıt
    hocam yazdım arkadaşa ya umarım birini verir bana hiç alakam yok ama o trambolin salonda dursun istiyorum tavana kafamı vura vura zıplayacam
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.