Bildirim
Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (30. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: quancore
ARKADAŞLAR HERKES SEPET RESMİNİ PAYLAŞSIN BAKALIM SEPETİMİZE PAHALI DİYE KONULMAYAN AMA BAŞKASININ SEPETİNDE OLAN ÜRÜNLER VAR MI? AYRICA SADECE TEMİN EDEBİLDİKLERİMİZİ DENİLİYOR AMA BAŞKA SEPETLERE O ÜRÜN VERİLMİŞ OLUYOR
Öyle diyorlar ama, aslında herkesin sepetine siparişindeki en ucuz 3 ürünü eklemişler. -
-
Ürünler sepetine dönüp, yinede ürün stok yetersiz hatası alan var mı ??
3 ayakkabı almıştım. Hepsi geri gelmiş sepete. Ancak 1 tanesini alamıyorum, ürün stok yetersiz diye hata veriyor. -
-
Bende 6 ayakkabı aldım 2 dexter 1 tomy iptal
Piercardin çanta iptal
2 Nike 1 tomy geliyor en uygular geliyor
60 tl ye bebe ayakkabısı alamıyorsun tommy sadece sandaleti 70 tl yani her türlü işe yaradı
Buradaki kem gözlere inat sefamız olsun arkadaşlar güle güle kullanalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar sepet değiştirebilme imkanımız var mı?
Benim diğer siparişteki ürün yerine artık istemediğim bir tane koymuşlar. Fiyatla alakası da yok. Verdikleri ürün daha pahalı -
hocam ben 1 ayakkabı almıştım fakat ilk başta 3 adet aynı ayakkabıdan alabiliyordum sayısını güncelleyip, yanında gömlek falan almak için bakarken birden o 3 adet güncelleme şeyi gitti ben de gömlek falan bakmadan direk aldım stok kalmaz diye. -
Ben öyle Lacoste, New Balance almamıştım, eşim ve kendim için kundura tarzı 5xcrash, 4xyeşil ve 1 çift de dexter marka almıştım ancak şimdi bakıyorum da sadece 3 tane crash 29,90 lık ürünleri sepete eklemişler. Tedarik edilmedi yalanlarını kendi kendilerine ifşa etmiş oldular böylece. Ben de bu maille cevap yazdım;
"""" Bu şekilde yaparak bu işin altından kalkamazsınız. Ne de akıllıca bir yaklaşım değil mi en ucuz 3 ürünü siparişe eklemek. Hani yoktu, ürünler tedarik edilemiyordu hikayesine ne oldu?
Bu yaptığınızı twitterda "Nasıl dandik bir sitedir @Zizigo ?İndirim var diye reklam yapıyor, 10 çift ayakkabı alıyoruz 1 çiftini bile göndermiyor @TolgaTatari "diyerek paylaştım,
bimere şikayette bulundum,
facebookta 1 puan verdim sitenize,
sikayetvar.com a yazdım,
donanımhaber.forum'da da paylaşımda bulundum ve daha forum olarak elimizden geleni yapacağız.
Sitenize hit kazandırıp bedava reklam yapmak o kadar kolay değil. Madem koydunuz o ürünlere o fiyatları tedarik etmek ve göndermek zorundasınız. Ürünlerin tedarik edilemediği yalanını da böylece itiraf etmiş oldunuz. Biz bu ürünleri ticari amaçla değil kullanım amacıyla satın aldık ve tüm satın aldığım ürünler sepetime eklenene kadar da siparişimi tamamlamayacağım. Süreç sonunda tüketici hakem heyetine ve mahkemeye de gerekli başvurularımı yapacağım. """
Bu konuyu da izlediklerinden adım gibi eminim artık
-
beyler şimdi sepete geldi ürünler tekrar kart ile alıcakmıyım. iade olmadı henuz provızyonda beklıyor dıyor dunkı işlem için acil yardım lazım -
dün ayakkabıdır monttur cüzdandır filan derken 4 farklı sipariş geçmişim.
farklı sepetlerden ucuz cüzdanları çıkarmışlar sepete koymuşlar bide fiyat farkı koymuşlar.
ezcümle bizim 3 cüzdan geldi ama tabi almayacağım.
yanımıza kar kalan ise yırtıcı bir fırsatçılık, kararlı bir alım isteği ve tatmin olmuş bir ego kaldı..
zizigo ise kimini sevindirdi kimi hala kızgın.. en azından kararlı alıcılara seç aldıklarından 3 ünü diyebilip sorun çözmedeki istekleri ispatlayabilselerdi..
dünden bugüne ise daha zenginim. -
Ben Markafoni'den saat almıştım. (190TL) Bir süre sonra tedarikçi firma tarafından temin edilemediğini ve ödemenin kredi kartıma iade edildiğine dair mail gelmişti. Bende arayıp "bu nasıl bir ticarettir, ürün yoksa neden vitrine koyuyorsunuz, ticari ahlaka yakışır mı bu gibi şeyler söyledim. ne dersem diyeyim tedarikçi firmadan kaynaklanıyor dedi müşteri temsilcisi, bende ürünü tedarikçinizden almadım sizden aldım, tedarikçiniz beni ilgilendirir mi? eğer temin edemiyorsan 3 kat fazlasını ödersin zarar edersin ve bana ürünü gönderirsin, sırf mahçup olmamak için bunu yapmalısınız dedim. bir kaç gün görüşmelerden sonra o saati temin ettiklerini ve ürünü bana gönderdiklerini söylediler, 20 tl de hediye çeki verdiler. Para iadesi yapmışlardı, sordum tekrar nasıl ödeyeceğim diye; hatamızdan dolayı ürün hediyemizdir dediler. "
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: freedom058
ıkı adet sıparıs 4 tane ayakkabı bırde bunları aldım sepete ekleye ekleye bunları eklemısler yahu...sımdı uyuz oldum yaaaa
Kardeş öyle deme. Badi ekremin yarım bıraktığı olimpiyat işini sen tamamlarsın belki belli mi olur. Çek bayrağımızı göndere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iandi -- 14 Mart 2015; 0:52:48 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
60 tl
hocam üsteki tiger çok hoşum agitti. kolay kolay ayakkabı beğenmem. forumda birçok kampanya kaçırdım ama bunu kadar hiçbirine üzülmedim -
süper oldu teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benrak87 -- 14 Mart 2015; 0:56:09 > -
beyler dunkı ıslem provizyonda iken bugun tekrardanmı alıcam sepete gelen ürünleri? iptal oldu denıldı ama para ıadesi olmamıstı . o her halukarda iade olucak ta ben yenidenmi almalıyım ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X