Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amorph

En karlılardan biriyim sanırım.

Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

Benim satın alıp sepetime eklenmeyen 2 ayakkabı sizde.Güle güle giyin

•  Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

• quote:

Orijinalden alıntı: smnkz

Emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar.

Buda benim kapak olsun

Zizigo  sıcak  fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!)

Hocam Tiger ları kaçtan aldın. Valla üzüldüm daha yeni gördüm konuyu ihtiyacımda vardı.

SEPETİNDE TİGER OLAN VARSA TALİBİM.

• bunlar da benimkiler

4 ürün almıştım, eklenmeyen de kenan545454'in aldığı new balance. neyse sağlık olsun
    bu arada torje17 adamsın
    troller noldu sesiniz çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinxnitsuj -- 14 Mart 2015; 0:39:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quancore
    ARKADAŞLAR HERKES SEPET RESMİNİ PAYLAŞSIN BAKALIM SEPETİMİZE PAHALI DİYE KONULMAYAN AMA BAŞKASININ SEPETİNDE OLAN ÜRÜNLER VAR MI? AYRICA SADECE TEMİN EDEBİLDİKLERİMİZİ DENİLİYOR AMA BAŞKA SEPETLERE O ÜRÜN VERİLMİŞ OLUYOR

Öyle diyorlar ama, aslında herkesin sepetine siparişindeki en ucuz 3 ürünü eklemişler.
  • 5 ürün almıştım. En ucuz 3 tanesi dönmüş sepete.

• Ürünler sepetine dönüp, yinede ürün stok yetersiz hatası alan var mı ??

3 ayakkabı almıştım. Hepsi geri gelmiş sepete. Ancak 1 tanesini alamıyorum, ürün stok yetersiz diye hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kısmen26

quote:

Orijinalden alıntı: smnkz

Emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar.

Buda benim kapak olsun

Hocam Tiger ları kaçtan aldın. Valla üzüldüm daha yeni gördüm konuyu ihtiyacımda vardı.

SEPETİNDE TİGER OLAN VARSA TALİBİM.

60 TL den aldık hocam.

• Bende 6 ayakkabı aldım 2 dexter 1 tomy iptal

Piercardin çanta iptal

2 Nike 1 tomy geliyor en uygular geliyor

60 tl ye bebe ayakkabısı alamıyorsun tommy sadece sandaleti 70 tl yani her türlü işe yaradı

Buradaki kem gözlere inat sefamız olsun arkadaşlar güle güle kullanalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sepet değiştirebilme imkanımız var mı?

Benim diğer siparişteki ürün yerine artık istemediğim bir tane koymuşlar. Fiyatla alakası da yok. Verdikleri ürün daha pahalı
  • uncanny kullanıcısına yanıt
    hocam ben 1 ayakkabı almıştım fakat ilk başta 3 adet aynı ayakkabıdan alabiliyordum sayısını güncelleyip, yanında gömlek falan almak için bakarken birden o 3 adet güncelleme şeyi gitti ben de gömlek falan bakmadan direk aldım stok kalmaz diye.
  • Ben öyle Lacoste, New Balance almamıştım, eşim ve kendim için kundura tarzı 5xcrash, 4xyeşil ve 1 çift de dexter marka almıştım ancak şimdi bakıyorum da sadece 3 tane crash 29,90 lık ürünleri sepete eklemişler. Tedarik edilmedi yalanlarını kendi kendilerine ifşa etmiş oldular böylece. Ben de bu maille cevap yazdım;

"""" Bu şekilde yaparak bu işin altından kalkamazsınız. Ne de akıllıca bir yaklaşım değil mi en ucuz 3 ürünü siparişe eklemek. Hani yoktu, ürünler tedarik edilemiyordu hikayesine ne oldu?

Bu yaptığınızı twitterda "Nasıl dandik bir sitedir @Zizigo ?İndirim var diye reklam yapıyor, 10 çift ayakkabı alıyoruz 1 çiftini bile göndermiyor @TolgaTatari "diyerek paylaştım,
    bimere şikayette bulundum,
    facebookta 1 puan verdim sitenize,
    sikayetvar.com a yazdım,
    donanımhaber.forum'da da paylaşımda bulundum ve daha forum olarak elimizden geleni yapacağız.

Sitenize hit kazandırıp bedava reklam yapmak o kadar kolay değil. Madem koydunuz o ürünlere o fiyatları tedarik etmek ve göndermek zorundasınız. Ürünlerin tedarik edilemediği yalanını da böylece itiraf etmiş oldunuz. Biz bu ürünleri ticari amaçla değil kullanım amacıyla satın aldık ve tüm satın aldığım ürünler sepetime eklenene kadar da siparişimi tamamlamayacağım. Süreç sonunda tüketici hakem heyetine ve mahkemeye de gerekli başvurularımı yapacağım. """

Bu konuyu da izlediklerinden adım gibi eminim artık

• beyler şimdi sepete geldi ürünler tekrar kart ile alıcakmıyım. iade olmadı henuz provızyonda beklıyor dıyor dunkı işlem için acil yardım lazım
  • dün ayakkabıdır monttur cüzdandır filan derken 4 farklı sipariş geçmişim.

farklı sepetlerden ucuz cüzdanları çıkarmışlar sepete koymuşlar bide fiyat farkı koymuşlar.

ezcümle bizim 3 cüzdan geldi ama tabi almayacağım.

yanımıza kar kalan ise yırtıcı bir fırsatçılık, kararlı bir alım isteği ve tatmin olmuş bir ego kaldı..

zizigo ise kimini sevindirdi kimi hala kızgın.. en azından kararlı alıcılara seç aldıklarından 3 ünü diyebilip sorun çözmedeki istekleri ispatlayabilselerdi..

dünden bugüne ise daha zenginim.
  • Ben Markafoni'den saat almıştım. (190TL) Bir süre sonra tedarikçi firma tarafından temin edilemediğini ve ödemenin kredi kartıma iade edildiğine dair mail gelmişti. Bende arayıp "bu nasıl bir ticarettir, ürün yoksa neden vitrine koyuyorsunuz, ticari ahlaka yakışır mı bu gibi şeyler söyledim. ne dersem diyeyim tedarikçi firmadan kaynaklanıyor dedi müşteri temsilcisi, bende ürünü tedarikçinizden almadım sizden aldım, tedarikçiniz beni ilgilendirir mi? eğer temin edemiyorsan 3 kat fazlasını ödersin zarar edersin ve bana ürünü gönderirsin, sırf mahçup olmamak için bunu yapmalısınız dedim. bir kaç gün görüşmelerden sonra o saati temin ettiklerini ve ürünü bana gönderdiklerini söylediler, 20 tl de hediye çeki verdiler. Para iadesi yapmışlardı, sordum tekrar nasıl ödeyeceğim diye; hatamızdan dolayı ürün hediyemizdir dediler. "

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: rehber22

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

En karlılardan biriyim sanırım.

Lacosteların o kadar para etmesi yani ilk fiyatının o kadar olmasının tek nedeni üzerindeki logo

O logo olmasa o ayakkabılar pazarda bulduklarının aynısı

Karda olduğunu düşünme yani

Hayırlı olsun

Sen hala Burda neden yazıyorsun ?
    Ürün almamışsın
    Ürün alanlara sataşma hakaret kedi ciğere mındar der sen kediden betersin hala buraya yazacak yüzü kendinde bulabiliyorsun .
    Sanane birader almadığın ayakkabı yorumunu yapmak

Forumun kem gözlü Şevket i oldun başımıza

Keşke benim olsa

Bi git konu dışı felan Takıl kem gözünüzde götür

Ürün aldım 1 ceket 1 basketbol ayakkabısı bir de günlük ayakkabı

Hepsi de geri döndü sepetime

Alışverişi yaptım

300 TLlik ayakkabılar iptal olduğu için ve tek bir elde toplanmadığı için mutluyum.

Hayırlı olsunumu dedim kem göz yok ortada

Sana ne oluyo ayrıca ???

Söyleyeceklerim bu kadar mesajımı alıntılama çünkü cevap vermeyeceğim.

Sen bu kafayla bu hayatta hiç bir kulvarda mutlu olamassın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

ıkı adet sıparıs 4 tane ayakkabı bırde bunları aldım sepete ekleye ekleye bunları eklemısler yahu...sımdı uyuz oldum yaaaa

Kardeş öyle deme. Badi ekremin yarım bıraktığı olimpiyat işini sen tamamlarsın belki belli mi olur. Çek bayrağımızı göndere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iandi -- 14 Mart 2015; 0:52:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• smnkz kullanıcısına yanıt
    60 tl

hocam üsteki tiger çok hoşum agitti. kolay kolay ayakkabı beğenmem. forumda birçok kampanya kaçırdım ama bunu kadar hiçbirine üzülmedim
  • süper oldu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benrak87 -- 14 Mart 2015; 0:56:09 >
  • beyler dunkı ıslem provizyonda iken bugun tekrardanmı alıcam sepete gelen ürünleri? iptal oldu denıldı ama para ıadesi olmamıstı . o her halukarda iade olucak ta ben yenidenmi almalıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.