Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim. Özür dilemekten ziyade bir daha peşin hükümlü olup tanımadıkları insanları farklı şeylerle itham etmekten vazgeçsinler. O da kâfi... :)
  • Bu arada lacoste chanler lacivert 43/44 alıp vazgeçen varsa talibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 10 ayakkabı hikayesini felan bırakın. Hanım çanta istedi almasa mıydık? Babamıza bir ayakkabı beğendik almasa mıydık? Bunları alınca kendimize beğendiğimiz ayakkabılar sepette yer bulamadı olan bu, hemen işi oraya buraya bağlamaya çalışmayın.
  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, faydam olduysa ne mutlu. Bu forumdan faydalanıyorsak, fırsat olduğunda fayda sağlamak da gerek. Güle güle kullanmanızı dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torje17 -- 14 Mart 2015; 0:19:56 >
  • avantajix te iptal beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: quancore

Evet arkadaşlar yarın geleceğimiz belli olacak.Ben her ihtimale karşı (ki bence çok yüksek bir ihtimal) zizigo mağdurları konusunu hazırladım.Bu konu altında gelen siparişlerin resimlerini (eğer gelirse) ve mağduriyetlerimizi paylaşırız.
    ARKADAŞLAR ZIZIGOYU ARADIM YOLLANACAK ÜRÜNLER BEKLEMEDEYIZ!!!
    Edit 2:İYİ KI ERKENDEN AÇTIM KONUYU SİPARİŞLER İPTAL
    Edit 3:ARKADAŞLAR LÜTFEN ELİNDEN GELEN HERKES ŞİKAYETVAR A ŞİKAYETLERİNİ BİLDİRSİN VE MH ARAYARAK ŞİKAYET ETSİN.GÜZEL BİR METİN HAZIRLAYAN KİŞİ LÜTFEN BENİ ALINTILASIN İLK MESAJA EKLEYELİM.BU ONLARIN YANINA KALMASIN.EĞER BU GİRİŞİMLER SONUÇ VERMEZ İSE İLÇELERDEKİ THH LERE ORTAK BİR DİLEKÇE İLE BAŞVURULACAKTIR.
    Bir arkadaşımızın bimer mesajı:

12.03.2015 günü zizigo.com adlı sitede belirli ürünlerde indirim yapılmıştı ben ve üye olduğum forumdan birçok arkadaşım siteden alışveriş yaptık.Bahsi geçen sitenin Müşteri Hizmetleri aranarak fiyatların doğruluğu konusunda teyit alındı.Ertesi gün sabah saatlerinde yani 13.03.2015 günü hesabımı kontrol ettiğimde siparişlerin iptal edildiğini gördüm.Üyesi olduğum forumdaki diğer arkadaşlarımında aynı mağduriyetle karşılaştığını gördüm.Böyle kurumsal bir sitenin ürün fiyatlarını düşük gösterip müşteri çektikten ve müşteri hizmetlerinin de fiyatlarda hata olmadığını söylemesinden sonra bütün siparişleri iptal etmesi hangi mantık ve ticaret ahlakı çerçevesinde değerlendirilebilir.

Edit 4:@serji adminimize konudaki gereksiz mesajları sildiği için çok teşekkür ederim.
    ARKADAŞLAR EN UCUZ AYAKKABILARILAR SEPETE GERİ EKLENDİ.
    ARKADAŞLAR HERKES SEPET RESMİNİ PAYLAŞSIN BAKALIM SEPETİMİZE PAHALI DİYE KONULMAYAN AMA BAŞKASININ SEPETİNDE OLAN ÜRÜNLER VAR MI?

dostum gercekci olalım 500 tl lik ayakabularıda 50 tl yede vermelerini beklemeyelim.

lakin bize bi teşekkür etmek düşer
    şikayetvar a teşekkür amacıyla örgütlersen sevinirim
    teşekkürler. yaptıgın bu liderlik icin.

• 1 new balance 1 harley bot almıstım iptal kısmında halen urunler .sepet gelmedi napcaz ?
  • quote:

Asics GT-3000 2
    Nike HYPERVENOM PHATAL FG
    Nike NIKE ZOOM PEGASUS 31 FLASH

ARKADAŞLAR BU AYAKABILARDAN BİRİNİN SEPETİNDE OLAN VAR MI?

Neden sordun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheYips -- 14 Mart 2015; 0:08:01 >
  • bu da benden gelsin trollere

• 1 ürün almıştım sepete tekrar eklenmiş bende yeniden ödeme yaptım.
    Ayrıca yapılan yanlışı kabullenmeyip çözüm için uğraşanlara ve konuyu açan arkadaşa ayrıca teşekkür ediyorum.
    @torje17 Nickli arkadaşa bende inanmamıştım ama başından beri doğru söylüyormuş kusura bakmasın artık yalancı duruma düşürdük ama koskoca kurumsal firma bile böyle ucuz numara yapınca kime güveneceğini şaşırıyor insan.
    Son olarakta fırsatı kaçırıp burdan ürün alanlara sallayanlara da güzel kapak oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Asics GT-3000 2

Pegasus var bende

HOCAM SS ALABİLİR MİYİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Beyler 10 ayakkabı hikayesini felan bırakın. Hanım çanta istedi almasa mıydık? Babamıza bir ayakkabı beğendik almasa mıydık? Bunları alınca kendimize beğendiğimiz ayakkabılar sepette yer bulamadı olan bu, hemen işi oraya buraya bağlamaya çalışmayın.

Benim de hocam kendime aldığım lacoste ayakkabılar yok anneme aldığım ayakkabılar var .Herkese en fazla 3 adet alım hakkımı verildi ?

• quote:

Evet arkadaşlar yarın geleceğimiz belli olacak.Ben her ihtimale karşı (ki bence çok yüksek bir ihtimal) zizigo mağdurları konusunu hazırladım.Bu konu altında gelen siparişlerin resimlerini (eğer gelirse) ve mağduriyetlerimizi paylaşırız.
    Edit 3:ARKADAŞLAR LÜTFEN ELİNDEN GELEN HERKES ŞİKAYETVAR A ŞİKAYETLERİNİ BİLDİRSİN VE MH ARAYARAK ŞİKAYET ETSİN.GÜZEL BİR METİN HAZIRLAYAN KİŞİ LÜTFEN BENİ ALINTILASIN İLK MESAJA EKLEYELİM.BU ONLARIN YANINA KALMASIN.EĞER BU GİRİŞİMLER SONUÇ VERMEZ İSE İLÇELERDEKİ THH LERE ORTAK BİR DİLEKÇE İLE BAŞVURULACAKTIR.

12.03.2015 günü zizigo.com adlı sitede belirli ürünlerde indirim yapılmıştı ben ve üye olduğum forumdan birçok arkadaşım siteden alışveriş yaptık.Bahsi geçen sitenin Müşteri Hizmetleri aranarak fiyatların doğruluğu konusunda teyit alındı.Ertesi gün sabah saatlerinde yani 13.03.2015 günü hesabımı kontrol ettiğimde siparişlerin iptal edildiğini gördüm.Üyesi olduğum forumdaki diğer arkadaşlarımında aynı mağduriyetle karşılaştığını gördüm.Böyle kurumsal bir sitenin ürün fiyatlarını düşük gösterip müşteri çektikten ve müşteri hizmetlerinin de fiyatlarda hata olmadığını söylemesinden sonra bütün siparişleri iptal etmesi hangi mantık ve ticaret ahlakı çerçevesinde değerlendirilebilir.

Edit 4:@serji adminimize konudaki gereksiz mesajları sildiği için çok teşekkür ederim.
    ARKADAŞLAR HERKES SEPET RESMİNİ PAYLAŞSIN BAKALIM SEPETİMİZE PAHALI DİYE KONULMAYAN AMA BAŞKASININ SEPETİNDE OLAN ÜRÜNLER VAR MI?

kardeşim bimer mesajımı eklediğin içinde örgütlemen içinde çok teşekkürler. arkadaşlarında dediği gibi bi teşekkkür organizasyonu olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzluq

quote:

dostum gercekci olalım 500 tl lik ayakabularıda 50 tl yede vermelerini beklemeyelim.

lakin bize bi teşekkür etmek düşer
    şikayetvar a teşekkür amacıyla örgütlersen sevinirim
    teşekkürler. yaptıgın bu liderlik icin.

Hocam yine kandırıldık sepeteki en ucuz ayakkabıları ekleyip diğerlerine tedarik yok denildi ama başkalarına verildi yani tedarik var onun yerine deselerdi ki en ucuzlar eklendi diye.

• böyle bir şans olamaz ya aynı ayakkabından zannedip iki defa halısaha ayakkabısı almıştım nike tiempo modeli benim almak istediğim daha önceden emekspor adlı firmadan 75 tl civarına aldığım modeldi ama onlar sepete daha ucuz klasik olan modeli eklemişler şuan boynerde aynısı 61 tl'ye satılıyor bilerek ucuz ürünleri eklemişler iyi olanları vermemişler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Asics GT-3000 2

Pegasus var bende

HOCAM SS ALABİLİR MİYİM

Şaka yaptım :))

Nike Dual Fusion BB 2 basketbol ayakkabısı var. Basketbol ayakkabısı olduğunu geç öğrendim supra tarzı boğazlı bir ayakkabı zannediyordum. Takas etmek isteyen arkadaşlar mesaj atabilir. (Training ayakkabııs lazım) (Numara 40)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheYips -- 14 Mart 2015; 0:12:19 >

• Sepetimin dönüşü muhteşem oldu gereksiz aldığım ürün çıkartılmış olarak geldi heleki baska sitede 300 TL civarı satılan çizme 29 TL ye geri geldi Bütün DH ailesine ve bireysel girişiminden dolayı @torje17 'ye Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan545454 -- 14 Mart 2015; 1:19:13 >

• Verdim yeniden işte dh gücü arkadaşlar ayrıca trendyoldada nikeler indirimde bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

böyle bir şans olamaz ya aynı ayakkabından zannedip iki defa halısaha ayakkabısı almıştım nike tiempo modeli benim almak istediğim daha önceden emekspor adlı firmadan 75 tl civarına aldığım modeldi ama onlar sepete daha ucuz klasik olan modeli eklemişler şuan boynerde aynısı 61 tl'ye satılıyor bilerek ucuz ürünleri eklemişler iyi olanları vermemişler.

Tamamen ucuz olanlar eklendi
  • BEYLER BENDEN PARA ÇEKİLMİŞ DÜNKÜ İADE HALA DÜŞMEMİŞ SORUN OLUR MU TEKRAR ALSAM ONUN ÜZERİNE YARDIMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.