Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zizigo vaşşak geçmeye başladı sazan.avi başladı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADASLAR TELEFONDA GORUSTUM :)
    MUJDEEEEEEEE

HAHAHAH...alanlara laf atanlara gelsin bu mesaj...

uyelik tarihime bakin yalan soylemedigimi anlayacaksiniz....

arkadaslar zizigonun dedigi; tedarikci firmanin yollamayi kesinlikle onayladigi urunler,o musterinin sepetine yeniden eklenmis.tekrar satin alirsaniz % 100 o urun o fiyattan size teslim edilecek bu da firmamizin jestidir.dun elimide olmayan sebepten yollayamadik ancak bugun sepetine urunu yeniden eklenen kisilere kesinlikle yollayacagiz..

COK ONEMLI NOT ; sakin sepetinizde ki urunu degistirirm umudu ile silmeyin.Cunku sepetler size ozel ve kesinlikle degistirilemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 13 Mart 2015; 23:15:09 >
  • Ağlama duvarına dönmüş bura

• Arkadaşlar sepete eklenenleri alıyoruz firmanın gönderebilecekleri ürünler bu ürünlermiş diğerleri malesef yokmuş, vs vs MH az önce görüştüm.
  • Benim sepete de gelmiş. Alayım bari :)

• beyler aldığım ürünleri sepete atmışlar tekrar mı alım yapıyoruz şimdi acaba?
  • En kötülerini eklemişler

• Sepettekileri alın ,
    Firmadan özür niteliğinde, yeniden kodlanarak, almanız için eklendi.
    Bunun için sesini çıkaran başta forum ahalisi ve büyük Torje'ye teşekkürler
  • Musteri temsilcisi ile gorustum ben de aldim ama sabah bir baktim iptal olmus diyor. Haber bekliyorlarmis, fikra gibi sirket

• torje17 verdiğin emekler için teşekkür ederim ..4 üründen üçü gelecek sayende forum birlikteliğinden doğan güç...

• AVANTAJİX : Zizigo'dan tarafımıza 13 Mart 2015 saat 11:30 itibarıyla gönderilen bilgi uyarınca, Zizigo.com sitesinde başlayan site içi kod çalışması nedeniyle bu kampanyamıza kısa bir süre için ara verilmiştir. Süre olarak 1-2 günlük çalışma olacağı bilgisi iletilmiştir. Kampanyamızın kısa süre içinde tekrar açılması için çalışıyor olacağız. Bu sayfamızı izlemeye devam ediniz.

Giden gitti deyip ; ahali ürünlerini alana kadar bari buradan para dağıtmayalım demişler.
  • arkadaşlar 120 tl karta iade edilmedi napmam gerekiyor ? Ürünler sepette ama bu durumda almamalıyım değil mi benim durmumda olan var mı ?

• Avantajixi durdurmuslar

• Sepete eklenen ürünler ne kadar süre daha sepette kalır bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: larenuf

arkadaşlar 120 tl karta iade edilmedi napmam gerekiyor ? Ürünler sepette ama bu durumda almamalıyım değil mi benim durmumda olan var mı ?

benim az evvel parayı yatırdılar ama bence paran yatmadan alman biraz sakıncalı olabilir ben olsaydım beklerdim sanki
  • Yeniden sipariş geçtim. Bu alamazsınız, oh iyi olmuşçular konuya bekleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: larenuf

arkadaşlar 120 tl karta iade edilmedi napmam gerekiyor ? Ürünler sepette ama bu durumda almamalıyım değil mi benim durmumda olan var mı ?

yeniden sipariş vermen gerekiyor,iade edilmeyen meblada iade edilecektir,
  • yeniden almak istemeyenler lütfen alamadığımız için bize fırsat versin. bu mesajı alıntı ve pm atınız.
  • tedbirli olmakta fayda var nedense gece bu saatlerde oluyor bu işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 13 Mart 2015; 23:37:45 >
  • Allah sıcakfırsatlar ahalisinin gazabından korusun
    benimde 3 ayakkabı sepette
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.