Şimdi Ara

Zizigo sıcak fırsat mağdurları [ANA KONU\ÇOKLU SEPETLER İLK MESAJA BAK )(GÜNCELLEME!!!) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
21
Favori
35.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Singapur'daki Japon borsacı arkadaşım gece Singapur borsasında Türkiye'den çok büyük yatırıp olduğunu ve kısa sürede parayı geri çektiklerini belirtti,singapurda krize neden olabilecek kadar büyük bir paraymış,krizden tüm asya piyasaları etkilenebilirmiş,sanırım bu bizim paralar
  • "Belki gerçekten bu fiyatlara satmak istiyorlardır, çıldırmışlardır diye düşünüp şansınızı denemişsiniz. Uzatmanın bence alemi yok. Firma zarar ederek, rızasız olarak içim rahat mı edecek. Firmayı kamuoyu önünde küçük düşürmeye çalışarak baskı altına alarak şantaj yapmak hoş değil."

Diye düşünürdüm fakat bu zizigo olayında firmanın açık bir suistimali var. Bir kaç ürün fiyatı hatalı girilebilir fakat bu kadar üründe böyle bir hata olmasının altında mutlaka kasıt vardır. Bu nedenle "ürünümü göndermiyorlar" şeklinde değil de, "vaktimizi ve paramızı çalarak adlarını duyuyorlar ve haksız rekabet yapıyorlar" şeklinde olayın üstüne düşmeliyiz.
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Öyle bir durum yok, o tamamen banka ile firma arasındaki anlaşmaya göre. Firma isterse 1 saat sonra alır parasını bankadan, tabi komisyonu daha fazla olur.
    Bizim dükkandaki postan geçen parayı ertesi gün çekebiliyoruz bankadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 13 Mart 2015; 14:34:07 >
  • aktuz A kullanıcısına yanıt
    Akşam arayıp fiyatların doğruluğunu teyit ettirenler vardı. O yüzden aldık, yoksa 4e 5e kadar diye bekleyelim.
  • bir de birçok ürün 59.90 tl den satışa sunuldu. Yani hadi sadece nike da böle olsa anlarım ama bir çok marka da vardı aynı fiyat. Düsündürücü bence bu kısımda
  • ceyhunistanbul kullanıcısına yanıt
    Senin yazını da kullandım facebookta ve kendi sitelerinde
  • MARKAFONI VE ORTAGI OLAN SITELERDEN ucuz oldugunu dusunupte siparis vermeyin. Bnim piyasasi 250olan timex saati 100liraya gorup atladidigim siparis elimde patladi. Zerre kadar itimatim kalmadi bu markafoniye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    dün gece bazı arkadaşlar mt yi arayıp teyit almışlardı.. tek fiyat 59tl diye.. ortada büyük bir art niyet var hocam. haklısınız şikayetvar da sizin dediğiniz konuya da değinecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

"Belki gerçekten bu fiyatlara satmak istiyorlardır, çıldırmışlardır diye düşünüp şansınızı denemişsiniz. Uzatmanın bence alemi yok. Firma zarar ederek, rızasız olarak içim rahat mı edecek. Firmayı kamuoyu önünde küçük düşürmeye çalışarak baskı altına alarak şantaj yapmak hoş değil."

Diye düşünürdüm fakat bu zizigo olayında firmanın açık bir suistimali var. Bir kaç ürün fiyatı hatalı girilebilir fakat bu kadar üründe böyle bir hata olmasının altında mutlaka kasıt vardır. Bu nedenle "ürünümü göndermiyorlar" şeklinde değil de, "vaktimizi ve paramızı çalarak adlarını duyuyorlar ve haksız rekabet yapıyorlar" şeklinde olayın üstüne düşmeliyiz.

Öncelikle fiyat konusunda yaptıkları bir HATA değil bunu anlayın artık.Bile bile böyle bir işe giriştiler.Bunu,sadece ve sadece gece siteyi bakıma aldıktan sonra fiyatların hala aynı kalmasından bile anlayabilirsiniz.Çok büyük çakallık dönüyor.Milleti salak yerine koymak neymiş görürler yakında.

Aynen öyle çünkü bir markanın mesela nike tüm ürünler 59.90 değildi. Bir kısmı bu fiyataydı bir kısmı ise normal etiket fiyatıydı. Kesinlikle burada farklı bir iş dönüyor.
  • tüm platformlara yazdım işte olan arkadaşlar da var akşam daha çok şikayet mesajı alacaklardır ...
  • ürünler iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alibrk -- 13 Mart 2015; 14:45:33 >
  • m.h. arayıp fiyatı teyit ettirenlerin yorumlarına göre aldık bizde. ama adamlar ne varsa iptal ettiler .böyle anlayış olmaz. bi hile hurda döndü ama birşey anlamadık...
  • Bu olay yanlislikla yapilmisa benzemiyor site hacklenmediyse bilerek yapılmış gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

m.h. arayıp fiyatı teyit ettirenlerin yorumlarına göre aldık bizde. ama adamlar ne varsa iptal ettiler .böyle anlayış olmaz. bi hile hurda döndü ama birşey anlamadık...

Sabah bizzat arayıp teyit aldım iptal edilince ses kaydımı istedim ama sadece thh isterse veririz dediler.
  • Ünvanı : Zizigo Internet Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. (Bundan böyle “SATICI” olarak anılacaktır)
    Adresi : Ertuğrul Gazi Cad. No: 4 34250 Küçükköy, İstanbul

hadi buluşup mekanı basalım
  • Ortada urun fılan yokken yapılan bu indirimin amaçları ;
    1.adamlar sıte hıtını artırmak ıstedı kı lıstelerde ust sıralara cıksınlar.
    2.daha dune dek kımsenın bu sıteden haberı yokken şu an emınım bızlerdedahıl tum ınternetten alışverış yapanların bılgısı oldu.sonuc bedavaya bınlerce tl lık degerde reklam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayın amacını eski tecrübeli arkadaşlar bilir, ilk defa olmuyor. 2 amaç var, 1-sitenin ziyaret sayısını artırmak 2-üye sayısını artırmak. İlki için artık birşey yapamayız ama 2. amacı çok güzel baltalayabilir. Siteye girip üyeliğinizi iptal edin ve neden olarak "Zizigo'ya güvenmiyorum" u seçin. Ben öyle yaptım, olay sonrası hesabımı iptal ettim. Bundan sonra sitenin sahibi TV de canlı yayına çıkıp herkesten özür dilese, üzerine mağdur olan herkese adam başı 1,000 TL çek verse bile çok samimiyim, daha o sitenin adresine bile uğramam. Güven denen, ticari ahlak denen şey bu kadar ucuz olamaz. Bugün böyle ucuz ayak oyunlarıyla önce mağdur edip sonra amacına ulaşınca vereceği 3-5 TL lik çekler ile insanları kandıracağını sanan zihniyet, her an her şeyi yapabilir demektir benim kitabımda. 50 TL fazla verir gidip görüp deneyerek mağazadan alırım. Böyle tuzaklara düşmeyin, küçük hesaplar için kendinizi kullandırmayın sakın (tabi eğer çek olayına girerlerse ama bunların onu bile yapacağını sanmam).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 13 Mart 2015; 14:54:26 >

• Benim merak ettiğim aldığımız ürünleri 2 kat fiyattan tekrar satışa sunacaklar mı?

Sonuçta bize tek dedikleri ürünü temin edememeleri.

• Bırde urunu teyıt alanlardan bırıyım .olabılır elınde her cıftten bırer tane vardır sen 5 er satmışsındır .elınde olmayanların parasını ıade edersın.ama bu fırma tum sıparışlerı ıptal ettı ve kesınlıkle fıyat yanlışlığı vs dıye bırsey soz konusu degıl.resmen oyun oynadılar.
    Hayatta en sevmedığım şey ınsanlara oyun oynayan arkadan iş cevırenlerdır.çok ıyı nıyetlıyımdır hayatta haram yemem ama yanlış yapana bende yaparım kendılerı kaşındılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 13 Mart 2015; 14:55:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.